søndag den 27. januar 2013


Ugens syner ved Kirsten Brun 

Det bliver en uge med ro og balance. Der er dog vækst på mange områder, også økonomisk. ”Guldenergien”, som er startede lørdag, kommer til at vare indtil midten af ugen. Det betyder, at der kommer meget fokus på den enkeltes økonomi, Herunder lønvilkår, besparelser på hjemmets økonomi, el, renter, dagligvarer, banker, hushandel osv. Det gælder både kollektivt og for den enkelte person. Guld-energien betyder også, at man kan spinde guld på sine tanker, så det er også en uge med en meget filosofisk indgangsvinkel til livet og dets dybeste værdier. Livet kan vokse for dem, der gør en indsats – eller HAR gjort det og derfor er klar til at høste belønningen.   

Fra midten af ugen kommer der en meget stærk kommunikations- og formidlings-energi. Det betyder, at vi får sagt en masse ting, og det nødvendigvis ikke er godt alt sammen. Det vil også præge mediebilledet. Også internationalt. Der vil være mange forvirrende udtalelser – eller korrekte udtalelser, der opfattes forkert – kommunikationskaos. Det kan være svært at føre en ordentlig samtale, både derhjemme og på jobbet. Det betyder også, at verdens ledere kommer med mange flere udtalelser end normalt. Kort sagt: Vækst og kummunikation vel præge det hele.

Det bliver dog ikke en uge med de store konflikter andre stedet i dem, hvor der i forvejen er brændpunkter.  

Hvad angår turbulensen i banksektoren vil det blive tydeligere, hvem det er bedst at satse på. Et andet emne i fokus er, hvor fremtidens EU skal se ud.

Vejret ser ud til at blive lidt køligere midt på ugen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar