lørdag den 19. januar 2013


Lance Armstrong - tortour de Lance

Nu har Armstrong bekendt sine synder på et direkte tv-program, eller har han? (Det var lige, før der skulle bestilles en ambu-Lance for at hive ham på skafottet).

Nej, det har han ikke, men dog det, der er væsentligst at vide. Han mangler bl.a. at forklare, hvem der har leveret stofferne. Så han vil stadig være i pressens fokus. Måske tager han det i to omgange, som Bjarne Riis snart må gøre det. Altså: pres fra pressen.

Armstrong er født den 18.9.71 i Plano, Texas, sandsynligvis kl. 12.37. Så vil hans Ascendant (AC) stå i begyndelsen af Skytten og meget tæt på hans Jupiter/Neptun-konjunktion, men på 12. hus-siden). Både 12. hus og Neptun symboliserer doping og stimulanser (læs: stimu-lancer). Neptun står sammen med Jupiter i spænding til skæbneplaneten Saturn og kommunikations-planeten Merkur. Derfor er der også løgn med i spillet, og det er jo lige, hvad han har gjort indtil i går. Den står også for hemmeligheder for fortielser, så vi får aldrig alt at vide, selv om han har bedyret, at NU har han lagt det hele frem. Der vil næsten altid mangle mindst én vigtig detalje.

Når samme Neptun så udløser hele dette kompleks, som det sker lige nu og det kommende år, så KAN han ikke undgå at komme frem med NOGET af sandheden. Når det sker nu, er det også fordi den progressive AC står godt til Merkur (kommunikation, tv). Progressive Måne står på MC – indrømmelserne skete til en kvinde.

Armstrong nåede astrologisk lige at bekende, for netop i januar 2013 slutter det toårige aspekt fra transit Neptun til Jupiter/Neptun-konjunktionen i fødselshoroskopet.  Men i det næste år går den i spænding til AC, så vi må se, om der ikke kommer lidt mere frem i år. Det gør der sikkert, men stadig ikke alt. Neptun kan også betyde, at han i det næste år mærker til virkningerne af sit omfattende dopingmisbrug, så det kan mærkes helbredsmæssigt. Neptun hersker over hans 4. hus, så det går sikkert ikke alt for godt derhjemme i familien. Alt i alt vil det slide hårdt på ham. Men det vil være godt for hans personlige udvikling, at han nu bliver mindre kynisk - et af hans særkender som cykelrytter. Både på cykelruterne og overfor journalister. En stor del af den amerikanskle befolkning vil dog stadig elske ham, i modsætning til den franske. De ser ham som en fjende og vil ikke vide af ham, og det har de stort set altid gjort. UCI (internationale cykelunion) vil også respektere ham i det skjulte. De er medaktører i hans dopingmisbrug, som de har accepteret - og sørget for, at urinprøver kunne forsvinde sporløst. De har set ham som den, der kunne udbrede cykelsporten i USA, hvor den var nærmest ikke-eksisterende. Det er et megamarked at få dem med, og man må sige, at det er lykkedes i et vist omfang. Dog ikke uden doping. Her var det blot rytteren Armstrong, der blev anvendt som doping - snyd og marionet. Men sikken marionet. Efter dette burde UCI nedlægges - livsvarigt som Armstrong. Vi har tigdligere skrevet om mastodonternes fald, og nu har vi set endnu et eksempel på sprækker i magten. En magt, som dog er så omfattende, at en hel organisation går ned i ét hug. Så er det nemmere at finde et offer og misbruge ham - i dette tilfælde et stærkt offer, nemlig Armstrong.

Skandaler er en god ting, for så har man mulighed for at ændre på tingene. Det vil UCI sikkert ikke gøre i noget videre omfang, men så går de i stedet til grunde på et tidspunkt. Og nu kan Bjarne Riis ikke meget længere modstå at fortælle noget mere om SIT misbrug. Det går den rigtige vej, menm der er langt vej til enden. En hel Tour...

Neptun-energien skal nu bruges positivt (dog ikke doping-positivt), og han har aspekter til at gå ind som leder i en humanitær organisation. Så "løbet" er bestemt ikke kørt for Armstrong, som nok nærmere burde have heddet Bonestrong. Men han kommer ikke til at køre cykelløb på højere plan, som han ellers ønsker.

  

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar