søndag den 20. januar 2013


Kommentarer 4

Information

Udvidede ugekommentarer

Husk at se på bloggen hver dag nu. Der lægges nu også clairvoyante kommentarer på, læs senere indslag.

Nu har vi samlet alle radio og tv-indslag om astrologi i én knap på forsiden af http://www.astrologihuset.dk – så nu ligger der tre knapper lodret: Facebook, YouTube og Bloggen.

Antikvariatet har fået bogen Den 10. indsigt ind til 90 kr.

 

Vejr-forudsigelser

Se på bloggen, hvis du vil se de daglige forudsigelser i det nye samarbejde med clairvoyant Kirsten Brun. Hun lover bl.a. et rigtig flot forår og en god del af sommeren.

Der vil nu blive lagt forudsigelser på hver dag senest kl. 10.00. Vi arbejder på daglige udsendelser, men det er ikke helt billigt, da der skal betales ”elektronisk porto” til operatøren Mailchimp. Vi skal dog nok finde en god helhedsløsning.

 

Nytårstalen

Skriv gerne, hvad du synes om den nye ”tradition” med en nytårstale, som blev bragt i uge 3.

Desuden vil jeg forhåndskommentere både dronningens og statsministerenes nytårstaler hvert år. I år nåede jeg kun statsministerens, som blev lagt på bloggen om eftermiddagen den 31., og som blev ramt lige på kornet, se bloggen. Dronningens tog jeg dagen efter, og den passede helt forrygende til talens horoskop for den 31.12 kl. 18.00.

 

Links

Jeg vil i fremtiden lægge de relevante links på, som sendes af vore læsere, her er de første, sendt af Bent Hansen.



 

Vildt januartilbud:

-         Endnu flere fordele ved at tegne abonnement!

-         Nu også HALV PRIS på NYT abonnement på Astrologimagasinet HOROSKOPET som e-magasin!

-         Tjen samtidig op til 900 kr. OG få 20% rabat på stort set alle vore varer og ydelser

 

Du kan nu tjene endnu mere på at abonnere på Astrologimagasinet HOROSKOPET (e-magasin udgaven) gennem rabatter og en sand gaveregn.

I januar måned 2013 tilbyder vi abonnementer på e-magasin udgaven af HOROSKOPET, som normalt koster 220 kr. årligt, til kun 110 kr. årligt, og du får stadig alle de mange fordele med rabatter og gratis horoskoper. Du kan stadig bestille papirudgaven til 260 kr. med de samme fordele. Det kan bestilles på http://www.astroshop.dk

 

HOROSKOPET PLUS

Ved begge slags abonnementer bliver du automatisk medlem af HOROSKOPET PLUS, hvor du opnår store fordele ud over gavehoroskoperne. Det sker i form af rabatter på stort set alle vore varer og ydelser, også på de i forvejen nedsatte bøger, dvd, cd mm. Se www.astroshop.dk eller besøg butikken på Teglværksgade 37.4., 2100 København Ø.

 

Abonnement som gave til andre

Hvis du bestiller et abonnement til dig selv eller som gave til en anden, får du for det første hele tre horoskoper gratis (værdi op til 900 kr. - alt efter, hvilke af de fire slags horoskoper, der vælges:

 

Du kan vælge mellem disse 4 slags horoskoper

Årshoroskoper: Normalpris 200 kr.

Fødselshoroskoper: Normalpris 250 kr.

Børnehoroskoper: Normalpris 150 kr.

Parhoroskoper: Normalpris 300 kr.

 

Horoskoperne kan også gives som gave til andre, og du vælger tre stk. gratis. Herudover er der fordelen med de mange rabatter. Læs senere.

Du kan med andre ord tjene på at give gaver. Gavehoroskoperne sendes normalt som e-mail (pdf-fil), men for 50 kr. pr. horoskop kan du få horoskoperne indbundet med rigtig flot forside. Prisen dækker både porto, kopiering, ekspedition og indbinding. Meget flotte gaver.

 

Rabatoversigt

Du får altså disse store fordele for en pris på 110 kr. for abonnementet:

1.     3 gratis horoskoper (værdi op til 900 kr.)

2.     20% rabat på stort set alle varer i butikken – også de fleste af dem, der er nedsat i forvejen!

3.     20 % rabat på alle ydelser og horoskoper: pc-horoskoper og personlige horoskoper hos astrolog Karl Aage Jensen

4.     20% rabat på førstegangsleje af kursus-, konsultations-  og foredragslokaler            

                                     

Den første nye abonnent har allerede passeret de 1000 kr. i indtjening.

 

PS. Du kan også glæde en anden ved at forære abonnementet til vedkommende, hvis du ikke selv får det læst. Gaverne og rabatterne kan også foræres væk.

Du kan også give originale gaver til flere ved køb af flere abonnementer. For 110 kr. (eller 260 kr., hvis du vælger papirudgaven), kan du give flere gaver væk for en billig pris. Alle vil få præcis det ovennævnte tilbud. 

Du kan naturligvis også vælge et abonnement i papirudgaven til 260 kr. Der er de samme fordele ved begge slags abonnementer.

 

Kirsten Bruns ugekommentarer 4

Som nogle vil have bemærket, er der nu hver dag kommentarer på bloggen. Kirsten Brun og jeg havde et møde tirsdag, hvor vi planlagde vores første foredrag om astrokarmisk clairvoyance – først på messen i Falkoner Centret, senere den 20.2. kl. 19.00 i AstrologiHuset - husk tilmelding til sidstnævnte på inger@astrologihuset.dk  

Da dette møde var klaret, kom der pludselig et skybrud af energi fra universet, og vi besluttede hurtigt at indlede et udvidet samarbejde omkring forudsigelser i Danmark og verden. Så nu kan vi meget bedre komme til at leve op til vort gamle motto: Få nyhederne, før de sker. Det vil blive meget udvidet i fremtiden, og det er allerede begyndt, om end på forsøgsbasis. Læs under tirsdag og onsdag direkte på bloggen, og husk om muligt at besøge denne hver dag for at læse forudsigelserne. Et stort åg er dermed fjernet fra mine skuldre, da Kirsten har evner som ”scanner”. Hun kan så at sige scanne kloden og landet og i en slags helikopterperspektiv se, hvor brændpunkterne er. Jeg derimod skal møjsommeligt gå hvert enkelt land og by efter i sømmene hver dag, og det er ganske uoverkommeligt og lægger en dæmper på udfoldelserne.

Byen Fredericia er dog en undtagelse, dens data fik jeg serveret af journalist Peter Friis Autzen for ca. 5 år siden, hvor vi indledte det årlige samarbejde om årshoroskoper for byen til lokalavisen Budstikken. Det er det samarbejde, der resulterede i omtalen af den kendte sag om byens borgmester, der nu er gået af, og som har været på alle forsider samt radio og tv. Aldrig har jeg været igennem en sådan mediestorm før, men blev ganske stakåndet. Derfor et det fantastisk, at vi nu kan være to om

det. Dette vil også have en langt bredere appel og kan ikke undgå at blive en succes. Vi glæder os til det og modtager gerne forslag til emner af almen karakter, som læserne ønsker belyst.

Kirstens clairvoyante kommentar

Ugen er præget af en meget handlekraftig energi. Store mænd kommer i fokus og skaber både krigshandlinger og konflikter.

Lance Armstrong er en af disse store mænd – mastodonter. Han er også en del af denne maskuline energi med interviewet i denne uge, selv om han var lige ved at græde. Han taler sandt, når han siger noget nu, og det er nye vinde, der blæser. Men han siger ikke alt. Der vil dog være noget, han af gode grunde ikke længere husker. Læs mere om Armstrong – med indlagt humor - på bloggen.

Et billede på den maskuline energi er gidseltagningen i Algeriet. Og det ser ud som om der vil komme nye konflikter i området, som sikkert vil medføre en militær intervention, måske gennem NATO. Mali-konflikten finder et leje i løbet af næste uge. Der vil generelt ikke være så mange større konflikter. Ingen nye støder til de eksisterende, fordi der kommer mere overvågning i Nordafrika.   

Der vil være gang i den i Syrien. Mellemøsten er et meget mandligt område energimæssigt. Derfor blusser det næsten altid op, når den mandlige energi er aktiv som nu.  

Obama må kæmpe med økonomien igen, der ser dog ud som om, der kommer en åbning i slutningen af ugen. I løbet at de næste par år kommer der flere stramninger i våbenloven. Det tager meget klang tid at få gjort op med en århundredlang kultur.  

Der er stadig en pulveriserende energi omkring transport, så der kommer i de første dage flere større trafikulykker rundt omkring i verden. Dog stadig med kun relativt få omkomne.  

I Danmark kommer der stadig flere konflikter på venstrefløjen på grund af den maskuline energi. Magtens kvinder slås. Jo flere udtalelser, jo flere konflikter.

I fokus er sundhed og manglen på handling på området.

Vejret vil også buldre i verden. Kulde og is mange steder og brand og storm i syden.

Alt tegner til, at Emmilie vinder MGP i foråret.  

 

 

Ugen, der kommer 4

Det er en ret speciel uge, idet både Mars og Venus er uaspekterede – et meget sjældent fænomen, der betyder, at der generelt ikke er større aktivitet på det kærlighedsmæssige og værdimæssige område. Ikke at det ligger helt brak, så man ligefrem kan søge braklægningsstøtte. Men alligevel noget, der kan ligne. Mars kan medføre mangel på handling, som dog modvirkes, læs senere. Og Venus kan udvirke mangel på sans for kærlighed, nydelse og værdier. Måske fordi der mangler tid på grund af Saturn, læs senere. Mars kan medføre handlingslammelse hos nogle mennesker. Da Mars står i Vandbæreren forbliver mange projekter på det idemæssige plan. Nogle bygger luftkasteller. Venus i Stenbukken kan oversættes sådan: Ikke tid til kærlighed og nydelse, pligterne og ansvaret kalder.

Jupiter kører stadig baglæns, men den står kanonflot til Uranus, og det modvirker i den grad Mars´ mangel på aspekter i Vandbæreren. Ikke mindst fordi Solen og Merkurs parløb fra Vandbæreren går i harmonisk aspekt til Jupiter. Aspektet virker hele ugen, men er eksakt i midten, så der vil det vælte med ideer og inspiration.

Både Solen og Merkur går i spænding til Saturn i ugens løb. Merkur er eksakt fredag, Solen dog først i begyndelsen af næste uge. Dette give en uge præget af alvor, og det kan blive en krævende uge, hvor fx Armstrong vil blive udspurgt om alt det, han ikke fortalte i interviewet med Oprah Winfrey, og det kan trække ud med gidseltagningen i Algeriet – ligesom det vil præge mange projekter i vores hverdag. Det vælter med ideer, men der mangler handling bag ordene. Og Saturn sørger for, at tingene ikke bare glider af sig selv. Regn med forsinkelser og forhindringer, så hav tålmodighed (Saturn).

Merkur trigon til Jupiter giver optimisme pog glæde, så der er lidt blandede energier i denne uge, især sidst på ugen.

 

MANDAG: Mandag er ugens topscorer, hvad jubelaspekter (kommer af guden Jupiter) angår. Dog begynder dagen stille og roligt, men når Månen entrerer Tvillingerne omkring kl. 15.00, så kommer der gang i tingene. Det varer til ud på aftenen, og endda ud på natten. Her står Månen fuldstændig forrygende til både Solen, Merkur, Uranus og Jupiter. Den eneste hage ved det er, at den også tager en spænding til Neptun, som er eksakt sidst på eftermiddagen, så man skal ikke helt tro, at man kan gå på vandet. I hvert fald ikke uden at vide, hvor bundgarnspælene er placeret. Og der skal være plads til drømmene og fantasierne. Men alt i alt en særdeles spændende dag og aften – og nat…

TIRSDAG: Månens flotte aspekter fra i går kan stadig mærkes, især tidligt på dagen. Ellers en lidt mere stille dag end i går, men hvor den i indledningen nævnte fantastiske konstellation virker optimalt. Så HELT stille er dagen bestemt ikke, der er gang i kommunikationen. Nye ideer og tanker kommer på banen, og der er tale om nytænkning og opfindsomhed.

ONSDAG: Nu begynder Merkurs aspekt til Saturn at røre på sig, og det giver den i indledningen nævnte alvor, og det lægger en lille dæmper på humøret og fordrer tålmodighed, disciplin og ansvar. Månen står dog flot til Mars i dagtimerne, og så kan man alligevel hente energien frem på den gode måde. Og så må vi i den grad ikke glemme, at Merkur står eksakt til Jupiter i dag, så det KAN være svært at bevare pessimismen. Der er højt til loftet, og man ser tingene i større perspektiv. Det kan være i dag, vinter- eller sommerferien bestilles eller fastlægges.

TORSDAG: Næsten det samme som onsdag, men nu er Månen gået ind i Krebsen (ca. kl. 02.00), hvor den står flot til Neptun (intuition, drømme) og i spænding til Uranus (eksakt midt på dagen), og dette kan give stress og uro, hvad man må forsøge at undgå mest muligt. Husk at trække vejret. Helt ned i maven. Gør det gerne gennem hjemlig hygge, som dog ikke går helt stille af på grund af Uranus-spændingen fra netop familieplaneten Månen. Der kan sagtens komme et lille oprør, hvis den hjemlige hygge går over i kedsomhed. Eller man sidder lårene af hinanden. Så må man i det mindste protestere.

FREDAG er aspektet mellem Merkur og Saturn eksakt, så det er her, der er mest træghed og modstand. Men da der ellers ikke findes spændinger af nævneværdig karakter, så skal det hele nok glide. Det sker dog på en anderledes og/eller original måde, da Solen står flot til Uranus og giver stor frihedsfølelse. En blandet dag, der også indeholder mulighed for stor opfindsomhed, måske som resultatet af hårdt og målrettet forarbejde (Saturn). Autoritet er der enten intet af, eller også udøves den i alt for høj grad. Balancen mangler helt. Komplimenterne udebliver, og nogle får endda en kold skulder.

LØRDAG: Ca. kl. 15.30 skifter Månen til Løven, og så kommer der format over sagerne. Noget helt andet end i går. Der er højt til loftet og der er lagt op til fest og højtidelighed. Solen står upåklageligt til humorplaneten Jupiter, så nu skal den have hele armen. Der vil være mulighed for en sprudlende livsglæde nu. Mange er entusiastiske og vejrer morgenluft i den kolde vinter. I dag kan rejsen også bestilles. Gud, hvor man glæder sig i denne skønne vintertid, nu falder vintersneen hvid. Men i sneen lurer succesen.

SØNDAG: I dag er det fuldmåne, som er eksakt ca. kl. 06.00. Man starter måske med at ride på gårsdagens energier, men i dag går Solen og Månen ind og danner en meget kraftigt T-kvadrat til Merkur og Saturn, hvor al den træghed og modstand, der er nævnt i indledningen, kommer allermest frem. Måske skyldes inaktiviteten her, at vinterkulden har sat sig, og at mange vil være godt trætte af den og bestille en rejse væk fra den grå hverdag. En dag, hvor nationen går i vinterhi, men husk at gøre nogle ting, der kan modvirke det og måske danne en oase midt i tristheden. Det er nest fremherskende midt på dagen og omkring midnat, så gå tidligt i seng for at være nogenlunde udhvilet til mandagens pligter.

 

Dramatiske Depardieu

Gerard Depardieu er født den 27. december 1948 kl. 08.00 i Chateauroux i Frankrig. Han er typisk Skytte-Ascendant med sin både kropslige og psykiske storladenled. Nu er han flygtet til Rusland (udlandet er Skytten). Og minsandten om ikke Pluto (skat) står på udlandets planet, Jupiter!

Han er noget af en enfant terrible, for at at blive i det franske sprog. Skuespiller Catherine Deneuve har udtalt, at han personligt er dyster, men at han er en gigantisk skuespiller, og det svarer flot til en Stenbuk med Skyttte-Ascendant. Han har just overstået, at Pluto var i konjunktion med Solen, hvilket også viser skattesagen, hvor han ikke ville finde sig i at betale en topskat på 75%. I Rusland har han nu klippet toppen af skatten og er nede på under halvdelen af den franske skat. Uranus er også indblandet i spændingerne, som har kørt i de seneste par år og fortsætter året ud, i hvert fald nogle af dem. Uranus er oprørsk, og det må man sige er lykkedes. Faktisk udløser Pluto derefter Merkur/Neptun-kvadratet, så der går ca. 3 år mere med turbulensen i hans liv. Han har nu afleveret sit franske sygesikringsbevis, som han aldrig har brugt. Det vil være klogt af ham at lade sig tjekke af en læge OG alternativ behandler, for især om et par år bliver helbredet anfægtet, og det ER startet så småt. Men heldigvis ikke brudt ud. Man kan dog heller ikke se i et horoskop, AT en sygdom bryder ud, men hvornår man bør passe mere på end ellers, for IKKE at blive syg. Og en sådan periode har den store franskmand påbegyndt med et helt kompleks af spændingsaspekter. Pluto har med magt og diktatorer at gøre, og han er flygtet fra en skattetyran i Frankrig til en diktator i Rusland.

Man tiltrækker jo altid det, man indeholder.

 

Syrien

Jeg havde troet, at Assad var faldet senest i efteråret 2012. Men nu har Kirsten Bruun tunet ind på hans fødselstid, og dette gør, at jeg må ændre det til første halvdel af 2013. Faktisk har han i hele 2013 SÅ mange spændinger til hovedakserne, at der trodser enhver beskrivelse. Og da Syrien også har Pluto i spænding til både Solen og Ascendanten nu - og får både Saturn, Uranus og Neptun-spændinger fra april, så er foråret 2013 det sandsynligste tidspunkt for hans fald – senest, for spændingerne er i gang i begge horoskoper. Assad er født den 11.9.65, så nu får han helt sit eget 9-11. Og Syrien blev selvstændigt den 1.1.44 ved midnat, og her står Ascendanten altid Vægten. Det vil sige, at Syrien ved dette årsskifte fik AC i spænding til Solen som alle andre forløb, der er startet den 1. januar, uanset årstal og sted.

Assad går af

Udover de nævnte spændinger til hovedakserne begynder Neptuns spænding til hans Merkur i april. Pluto står lige på IC og er i spænding til AC. Uranus står på DC og er i spænding til MC. Når så hans progressive AC står på Neptun (opløsning) og Progressive Mars (krig) står i spænding til Solen, Uranus og Pluto, så er han meget snart en færdig mand.

Når både landets og lederens horoskoper opfører sig som det er tilfældet, så er effekten lige efter den astrologiske kogebog – en æra er snart slut.

Det sandsynlige scenarie for hans sortie er, at han udskriver valg til foråret og går af i den forbindelse. Og så i øvrigt bosætter sig i udlandet i en fart.

 

Obamas indsættelseshoroskop

Den 21. januar kl. 12.00 i Washington DC indsættes Obama i sin anden præsidentperiode. Det sker med Tyren som AC, så en del vil være business as usual i det næste år, men på grund af krise og gældsloft vil der nødvendigvis ske nogle ændringer på det økonomiske område for at undgå konkursen, som dog ikke får lov til at finde sted.

Men han kan ikke klage på horoskopet som helhed, selv om det ville have været bedre at undgå spændingen mellem Månen (fædrelandet, følelser) og Neptun (opløsning, kaos). Der er dig så mange andre fine aspekter, at han nok skal komme rimeligt godt igennem det på trods af de mange udfordringer, landet står overfor.

 

Laudrup

Det danske foldboldikon har nu endelig fået succes som træner i den engelske Premier League-klub Swansea, der i øjeblikket leverer store resultater, også mod storklubber. Det har virkelig aftvunget respekt, og der går rygter om, at store klubber er ude efter ham. Det sandsynlige astrologiske scenarie er, at han får succes i de næste 5 år, nok med et afbræk. Han bliver sikkert i Swansea et års tid mere, hvorefter en engelsk topklub gafler ham, og derefter går turen til Spanien, som vi tidligere han omtalt som HANS land. Vigtige astrogeografiske linjer går gennem Barcelona, hvor han vil få endnu større succes end i Madrid.

 

H.C. Andersen

Den danske nationaldigter er på vej ind i en Plutoperiode, og så kan der ske ting og sager. Horoskoper virker også efter døden, men astrologisk set er der flere måder, Pluto i et sådant tilfælde kan ytre sig på. Nu er der fundet et nyt digt, og dem findes der helt sikkert flere af. Heraf vil dog kun 1 eller 2 blive fundet i fremtiden, måske i de næste par år, hvor der med lidt held måske kunne findes ét mere. Pluto står for psykologi og dermed fortrængninger, som kan komme frem i lyset, når Pluto aktiverer andre planeter. Det kan også være, at det fundne digt vil vise sig at være falsk eller blive ANSET for det (læs senere). Man ser også eksempler på, at der kommer artige ting for dagen. Nogle bliver gravet op igen efter flere hundrede år under jorden, f.eks. Tycho Brahe.

Nogle ”oplever”, at glemslen sænker sig over deres person, eller at en skandale pludselig oprulles, Fx den engelske tv-vært Jimmy Savile, som efter sin død er blevet afsløret som pædofil i megaklassen.

Det er her, et samarbejde mellem astrologi og clairvoyance kan være givtigt. Jeg spurgte clairvoyant Kirsten Brun om hendes oplevelse af, hvad H.C. Andersens første digt angår. Hun siger, at det nyfundne digt er ægte, men skrevet et par år tidligere end hidtil antaget. Man regner med, at han har været 17-18 år gammel, da han skrev det, men Kirsten Brum siger 15-16, og at dette kan være årsagen til, at det afviger lidt fra hans andre digte. Men ægtheden er god nok.

Digtet var skrevet til en Fru Bunkeflod, som Kirsten Brun beskriver som noget af en særling, der vidste alt om alle, uden dog at være en decideret sladrekælling.

 

USA

En ting er, at Obama kommer igennem med sin våbenlov, fordi Pluto rydder op i traditionerne. Noget andet er – som vi flere gange tidligere har skrevet – landets økonomi, som også har med Pluto at gøre. Den står for gæld, skat og andres penge generelt, som statsbudgettet er, nemlig befolkningens. Vi skrev også, at det ikke var nok med forliget den 31.12.12, hvor landet ellers ville være gået i betalingsstandsning.  Det er ikke tilstrækkeligt at stramme ganske lidt på skatteskruen, så landet vil gå konkurs alligevel, hvis ikke man indgår et nyt forlig ret hurtigt. Republikanerne er så meget imod ikke alene skattestigninger, men skatter i det hele taget. Det ligger dybt i partiets sjæl. Det betyder, at de rigeste slipper meget billigt i skat, og ændres der ikke på dette princip, så går det galt. Så får soldaterne ikke deres løn, i hvert fald ikke til tiden. Og det samme for andre grupper inden for staten. Det er en tikkende bombe, og Republikanerne vil sikkert ikke være med til at dreje på skatteskruen igen, så hellere gå fallit – sådan tænker mange af partiets folk.

Mere om sagen senere.

 

Humorafdelingen

Ufred-ericia

Der er gang i den i garnisonsbyen. Efter borgmesterens afgang har de ansøgt staten om en Banke-pakke 1 – bl.a. til imødegåelse af de Banke-ånder, kommunen på det seneste har været hjemsøgt af.

 

En kongelig affære

Filmen fik ikke Golden Globe-prisen – og det kan være fordi instruktøren valgte ikke at fokusere så meget på kongens forhold til Støvlet-Katrine – det er jo sådan noget saftigt stof, folk vil have…

 

DR i krise

Nyhedsredaktør Ulrik Haagerup er forfremmet til nyhedsinstruktør efter episoden med den instruerede happening med en demonstration under retssagen mod direktøren i EBH-Bank

 

DSB

Der er gang i statsinstitutionerne i denne tid. DSB-direktør Jesper Lok(omotiv) har ansvaret for, at en journalist blev kørt ud på et ”sidespor” gennem en ny rangeringsmetode: at gøre en kritisk journalist tavs ved at stå i ”ledtog” med et kommunikationsfirma.

For fremtiden vil alle kritiske journalister blive tilbudt job i DSB-bladet ”Ud & Se”. Så kan de interviewe kendte skuespillere i stedet for at bedrive mærkelig journalistik. Det ender med, at Abild, som journalisten hedder, får stillet en firmabil til rådighed, så han ikke skal rejse med tog – så kan han jo godt få lidt for mange kritiske ideer – igen. Og det går slet ikke.

 

Matchfixing

Det er kommet frem, at matchfixing er mere udbredt end som så i dansk fodbold. Der bliver snart fremsat et forslag i spillerforeningen om at oprette fixerum på de forskellige stadions. Det vil matche situationen og behovet.

 

UGEHOROSKOP uge 4 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Du kan se frem til en aktiv uge, hvor det er vigtigt, at du får noget fra hånden. Der bliver ikke tid til at dovne eller slappe af. Brug din energi på at fokusere på de reelle opgaver, frem for at stresse over dem. Når du kommer til weekenden så kan du slappe af og hygge dig.
PS: Vær ikke for hård ved dig selv – eller andre.
TYR
En spændende uge venter, hvor du kan se frem til gode overraskelser og muligheder. Det gælder især på jobbet. Her kan du sikre dig spændende nye opgaver. Du går ind i en god periode, hvor det er vigtigt for dig, at du selv bestemmer over dine ansvarsområder.
PS: Kast dig ud i tingene.
TVILLING
Det er svært for dig at bevare jordforbindelsen, da du nærmest bliver ”helt høj” af de mange spændende ideer, du har. Der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre i dit hoved, og der bliver derfor sandt. Lidt struktur vil være godt, derved vil du nemlig få meget mere ud af dine ideer.
PS: Alt er muligt.
KREBS
Du skal regne med, at tingene bliver noget uforudsigelige, hvilket til tider kan stresse dig. Med en fleksibel indstilling kan du komme langt, og du vil opdage, at det faktisk bliver meget spændende. Du er ikke uden handlekraft, så du kan også selv gøre noget for at påvirke udfaldene.  
PS: Det betyder noget, hvad du mener!
LØVE
Nogle mennesker du støder på til daglig kan virkelig irritere dig. Det er dog op til dig, hvor meget du tager dig af, hvad andre gør og mener. Hvorfor lade dig påvirke? Du kan til tider føle dig begrænset, hvilket heller ikke passer dig, ikke alt er lige let, desværre. 
PS: Det letter inden længe.
JOMFRU
Tag et kig på gamle projekter og opgaver, som ikke er helt færdige, og få gjort noget ved dem. Der venter nye og spændende ting, så det vil være synd, hvis du ikke har tid eller plads til dem. En influenza kan komme snigende, hvis du ikke passer på dig selv.
PS: Planlægning er nøgleordet.
VÆGT
Du vil nyde impulsive aftaler med gode venner. Der må meget gerne være noget kulturelt, eller noget der inspirerer dig og giver lidt at tænke over. Du lader dig let påvirke af andres sindsstemninger, så sørg for, at du ikke omgiver dig med alt for negative og sortsynede mennesker. Samtidig skal du ikke lade andre bestemme over dig.
PS: Tro på dig selv og dine evner.
SKORPION
Det kan knibe med kommunikationen, og du kan lettere end ellers bliver misforstået. Tingene står dig virkelig klart for dig, hvor du før kan have været i tvivl om noget på jobbet, eller hjemmefronten, så er du nu i stand til at se lige igennem og handle på dette. Du er virkelig skarp!
PS: Tag gerne nogle chancer.
SKYTTE
Det er måske ikke muligt for dig, at tage ud og rejse, men du kan dagdrømme eller rejse i dine tanker, du kan også med held planlægge en senere rejse. Egentlig er du mest til at være hjemme, men det keder dig heller ikke, for her sker en masse, og du har mange at tale med.
PS: Ugen kalder på tålmodighed.
STENBUK
Du er ikke let at skubbe til side eller komme udenom, du står nemlig fast på dit og udstråler en god autoritet. Har du haft lidt tvivl omkring dig selv og dine egne evner, så er det nu, du skal slippe dem. Du er god til at analysere og til at ”gennemskue” andre, og det får dig til at nå langt.
PS: Fuld fart frem!
I
VANDBÆRER
Du har masser af energi, men du kan bruge den forkert. Sørg for, at du er klar i dine holdninger og meninger, det forhindre misforståelser, og lader samtidig andre mennesker vide, hvor de har dig. Du kan få det, som du vil, du skal ”bare lige” tænke dig om.
PS: Diverse bump på vejen udjævnes af sig selv.
FISK
Din dejlige optimistiske indstilling til tingene, vil smitte af på andre. Det du giver ud i denne uge, vil du få mangefold igen, så være generøs med at dele ud af dig selv og give en hjælpende hånd, når det behøves. Der er ikke meget, du ikke kan, hvis du sætte dig det for.
PS: Romantik skal der også til.

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar