søndag den 27. januar 2013

Finale håndbold VM

Der er et helt specielt horoskop for håndboldfinalen, og det bliver nødvendigt at sende lys til herrerne. Fandt dog i fredags en ny måde at sende lys til dem på, specielt i forsvarsfasen, hvor de normalt alle er placeret hele halvcirklen rundt på stregen. Jeg sendte lys lodret ned over dem, netop i en halvcirkel, og det virkede helt fantastisk. Naturligvis også, fordi de var dygtige i forvejen, men det vil altid lige kunne give det sidste til et hold. Jeg opfordrer alle til at gøre det samme i eftermiddag kl. 17.15.

Teknisk forklaring på den danske sejr

Horoskopet for kl. 17.15 giver en Ascendant i Krebsen (hjemmeholdet), men den går ind i Løven kl. 17.16.09, og så bliver det ikke lige så let at vinde for Danmark, så må der kæmpes endnu mere. Det bliver under alle omstændigheder en hård kamp med det horoskop. Vi må ikke håbe, at der kommer en hjemmedommer oveni.

Men HVIS du har tid, må du meget gerne sende mig det tidspunkt, hvor kampen helt præcist bliver fløjtet i gang. Nu er det sådan, at det næsten altid sker præcis til tiden. Og så står AC-hersker i 1. hus, som også er hjemmeholdet, og det er en fordel for hjemmeholdet, for DC står så i Stenbukken, hvor Saturn hersker, og Månen og Saturn står i spænding til hinanden – en gyser! Især, da de begge samtidig er i spænding til Merkur i 7. hus (udeholdet) samt til Solen i samme hus. Jeg har aldrig set noget lignende i nogen sportskamp overhovedet. Udeholdets (DK) fordel ligger i, at der er hele to planeter i 7. hus, og at den ene står godt til MC – og den anden til Jupiter. Men det er så tæt, at hjemmebanefordelen MÅ modsvares af en masse tilsendt lys, for at det kan lykkes at hente guldet hjem. Men så er det til gengæld ikke umuligt. Jeg tipper en sejr på 2 mål til Danmark, sikkert 30-28 eller 28-26.

Nu er det svært at vide, hvornår pausen bliver, men kl. 17.55 plus-minus nogle få minutter er særdeles afgørende, da DC står for DK her. Enten kan vi komme foran lige før pausen, eller vi kan lægge en sejrsgivende taktik i pausen. Kl. 18.15 står AC i spænding til Saturn, og kl. 18.30 står DC på Merkur og giver det samme, men her står Månen til gengæld lige på Månen og begunstiger hjemmeholdet lidt mere. Kl. 18.15 står AC i spænding til Saturn. Det vil sige, at lige omkring 17.55 og så tidsrummet mellem ca. 18.15 og 18.45 er vildt dramatisk og afgørende for kampen. HVIS kampen varer helt til kl. 18.57, er der også noget afgørende, mest til vores fordel. Desuden er minutterne omkring kl. 19.09 også afgørende, men der har dommerens fløjte sikkert allerede lydt. Og dommerne KAN virkelig få det til at tippe på grund af de stærke Saturn-aspekter, mest i perioden 18.15-18.45.