onsdag den 9. januar 2013


PS. HUSK AT BÅDE UGE 1 OG UGE 2 var indeholdt i sidste uges udsendelse, som var en 14-dags-tolkning!

 

Information med vits om Jordens undergang

Jeg skal love for, at den hårde afslutning på 2012 fik lov til at fortsætte med ind i 2013, dog på en meget positiv måde. Min fremtræden i tv og radio, som kan ses via linket på forsiden af www.astrologihuset. dk – medfører en sand henvendelses-storm med bestilling af horoskoper mm.

Dette medfører igen, at der er mindre tid til de astrologiske kommentarer, men denne gang lover jeg, at jeg i begyndelsen af næste uge vil udsende noget af alt det materiale, der nu har ophobet sig,.

I herværende udsendelse af kommentarer er der derfor kun ugehoroskoper, og ugen der kommer - plus lidt løst. Jeg vil gøre alt for at nå at komme nærmere ind på Thornings eventuelle afgang og H.C. Andersen: Er det nye eventyr ægte? Mere om den 21.12, som i realiteten VAR Jordens undergang, blot forstået på en ganske anden måde, risikoen for skoleskydninger mv.

Hvis det ekstra vilde ræs fortsætter bliver jeg nødt til at prioritere anderledes, så der bliver mere tid til kommentarerne, som egentlig er mit lille åndehul i en travl hverdag. Jeg elsker at lave dem, og vil fortsætte, men det tager længere tid, end man lige regner med. Jeg er parat til at slippe noget andet arbejde, så der frigøres tid til kommentarerne, selv om det nødvendigvis så må gå lidt ud over økonomien. Derfor kan det blive nødvendigt at kompensere lidt ved at opkræve et par kroner om ugen for den service. Men nu ser vi lige tiden lidt an, om det vilde ræs fortsætter. Ellers ender det med, at kommentarerne bliver uaktuelle, og der var jo ikke meningen, tværtimod – ja, endda vitserne kan blive for gamle. Jeg har en lidt morsom en, som har gemt sig i bunkerne i et par måneder, og som end ikke kom med på humørsiden på grund af pladsmangel i det seneste nummer af Astrologimagasinet, der udkom i midten af december. Og den er endda meget relevant, da den handler om den 21.12. og Mayakalenderens ophør. Vi kan nemlig oplyse, at det ikke var så underligt, at Jorden ikke gik under den 21.12. Det var nemlig slet ikke Maya-kalenderen, der hørte op, men bare Mayland-kalenderen. Og den skulle jo alligevel snart fornys. Så er den fisk vist friseret.

 

Har du modtaget din gave fra os?

Alle abonnenter bedes tjekke om det gratis årshoroskop er leveret. Hvis ikke, så send gerne data til os, så kommer det fluks på mail.

 

Ugen, der kommer 2

Mars-spændingen til Saturn begyndte i sidste uge og er eksakt mandag og aftager så resten af ugen. Aspektet lægger låg på energien og temperamentet. Til gengæld står Venus i harmoni med Neptun, og det øger fantasi, drømme, værdier og kærlighed. Det er især dem, der er født i de allerførste dage af disse tegn, der er begunstiget: Fiskene, Tyren, Krebsen, Skorpionen og Stenbukken.

Venus er i spænding til Uranus, og aspektet er eksakt i weekenden. Det virker ugunstigt ind på økonomien og værdierne, så man endelig ikke må foretage impulskøb og lignende, især hvis man er født i de første dagen af Stenbukken, Vædderen, Vægten og Krebsen. Her ser vi et eksempel på, at der kan være både gode og mindre gode aspekter tilstede for de samme personer samtidig. Det kunne fx betyde, at man tjener eller vinder nogle penge, men de får hurtigt ben at gå på for Krebsen og Stenbukken (i det nævnte tilfælde).

Merkur står meget fint til Saturn, især først på ugen. Det giver mulighed for meget positiv formidling, tålmod, ansvarlighed og stabilitet.

 

MANDAG: Månen står meget flot til Solen, især midt på dagen. Det giver helhed, dybde, lidenskab og intensitet. Dette er godt til at modstå den nævnte spænding (indledningen) fra Mars til Saturn, som kan tappe en for energi.

TIRSDAG:  Månen går ind i Skytten om morgenen ved 8.30-tiden. Det giver mod på tilværelsen og optimisme. Dog skal man ikke regne for meget med dette om morgenen og formiddagen, fordi Månen lige skal forbi en spænding til Neptun, der medfører stor indadvendthed og følsomhed. Men skal ikke tro, at tingene er, som de ser ud, og nogle kan lyve eller forstille sig. Alt går ikke planmæssigt. Lad tingene have sit eget forløb.

ONSDAG: En rimelig stille dag uden stærke aspekter. Men naturligvis ikke stille for alle. For nogle af planeterne vil ramme manges personlige planeter på mange måder. Så det skal forstås generelt, når man skriver ”en stille dag” på denne plads . Venus går ind i Stenbukken i dag og giver stabilitet, hvad værdier angår.

TORSDAG: I dag står Månen på Venus i begyndelsen af Stenbukken, hvilket betoner meget kraftigt de nævnte energier, der er nævnt i indledningen for de pågældende tegn. Det giver en meget blandet energi, men hvis man mærker godt efter og bruger sin intuition, kan det godt blive en meget spændende dag i positiv henseende.

FREDAG: Månen står flot til Merkur og nærmer sig Solen i eftermiddags- og aftentimerne. En fin dag med god kommunikation, ikke mindst på det følelsesmæssige plan. Man lover ikke mere, end man kan holde. Det er nymåne med store, men nogenlunde stabile følelser. God jordforbindelse.

LØRDAG:  Månen går ind i Vandbæreren midt på formiddagen og giver impulsivitet og frihedstrang. Eftermiddag og aften går den i harmoni med Uranhus og betoner frihedstrangen og originaliteten yderligere. En ret spændende dag med mange nye tanker og ideer. Især genereret gennem gruppeaktivitet.

SØNDAG: Månen står nu sammen med Mars og giver stor energi, men den nævnte spænding mellem Mars og Saturn er stadig lidt virksom, og det lægger en dæmper på energien og temperamentet. Dette kan give en svingende dag. Nogle gange føler man, at man ikke kommer ud af flækken. Det svarer til – i en bil – at træde på speederen og bremsen samtidig. Man kommer ikke langt på den måde, men må gå tålmodigt frem, selv om det ikke er helt let. Men der er også hele fire planeter i Stenbukken, så man bliver nødt til at fare frem med lempe.  Også Vandbæreren er inde i billedet gennem Månens parløb med Mars, og så vil mange gerne eksperimentere og tænke nyt, men der vil være forhindringer undervejs.

 

Newsweek

Dette magasin kom på gaden den 17. februar 1933, måske kl. 07.00 i New York. I så fald står Neptun (opløsning) på Ascendanten i denne tid og er begyndt at tænke på at gå hen over Merkur (aviser). Men i realiteten kunne de godt have lukket papirudgaven for et par år siden, hvor Neptun gik hen over Solen og udløste dennes spænding til Månen i Skorpionen (transformation). Nu udkommer bladet som e-magasin, og heri ligger transformationen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar