tirsdag den 15. januar 2013


Et spændende forsøgsprojekt: astrologi og clairvoyance

Netop i dag kl. 10.00 havde jeg møde med clairvoyant Kirsten Bruun om vores foredrag på messen i Falkonercentret og i AstrologiHuset den 20. februar. Da vi var færdige med tilrettelæggelsen af foredragene, var klokken omkring 12.00. Her kom der noget af en energilavine for, og den resultererede i en aftale om samarbejde omkring ugekommentarerne, der vil gøge dem meget mere spændende og omfattende. Indtil nu har jeg selv møjsommeligt siddet og kæmpet mig igennem arbejde med at få ideer, finde data og researchmateriale frem osv. Det viser sig, at Kirsten har den evne, at hun så at sige kan scanne en dag, en uge eller en måned for den energi, den vedkommende periode indeholder. Det frigør meget tid for en astrolog, der ikke kan scanne på samme måde, men som så at sige må få ideerne på en lidt hårdere måde. Det bliver meget spændende.

Jeg har tidligere skrevet, at den 15. januar var en god dag til mange ting, det kalder Kirsten for en glædens dag, og en sådan var eneste den 21. oktober sidste år. Hun diger også, at der vil blive født flere børn end sædvanligt i dag, og at der også vil bliver flere undfanget end vanligt. Der følger nu en måneds tid med lys og glæde

Ved samme lejlighed tunede hun ind på vejret for det kommende år, og meteorologisk astrologi er der ingen deciderede eksperter i herhjemme. Å     ret ser meget fint og spændende ud vejrmæssigt. Der kommer et langt, mildt og varmt forår, hvor man vil se forsythiaen springe tidligt ud. Sommeren bliver lidt blandet, men også her kan vi glæde os. Maj og frem til midten af juni bliver rigtig godt, så kommer en ustadIg periode med dårligt vej frem til en uge inde i august. Her vender varmen tilbage, og vi får et strålende efterår frem til midten af september. Nattefrosten kommer dog lidt tidligt, men den holder ikke så længe – det vender vi tilbage til.

Indeværende uge vil blive en af de mere stille, hvor der er lagt låg på en del ting, passer fint med Venus og Plutos parløb, som kulminerer torsdag. Der vil være et lille fald på aktiekurserne i forhold til sidste uge, hvor der tirsdag blev sat rekord: Største stigning i aktieindekset nogensinde på e enkelt dag, tirsdag den 8. januar.

Det vil hurtigt vise sig, at vestens intervention i Afrika er overdimensioneret. Modstanden vil være relativt hurtigt være nedkæmpet. Det betyder ikke, at der ikke efterfølgende vil være religiøs fundamentalisme, men ”første halvleg” vil være noget af en magtdemonstration, som sandsynligbis ikke ville have været nødvendig. Det danske herkulesfly hører med til det overdimensionerede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar