mandag den 28. januar 2013


NY udgave af Jyske Banks lollandske overtagelse
 
 
Sparekassen Lolland åbner på skidt tidspunkt

Jyske bank har overtaget den fallerede sparekasse, og den genåbnes i morgen kl. 10.00. Dette horoskop viser med al ønskelig tydelighed, at man ikke bruger astrologi i Jyske Bank. Tidspunktet for åbning kunne have været udvalgt meget bedre. AC står i Vædderen i spænding til Pluto (andres penge, banker), og den hersker over 8. hus (konkurs). Det kan betyde, at der bliver bøvl med aktionærerne, der har tabt rub og stub. Især fordi både Merkur og Solen er i spænding til Saturn (ledelse). Selv om man siger, at det er den perfekte løsning, så har ledelsen helt sikkert ikke håndteret situationen helt optimalt. Månen er også i spænding til Mars, så der vil være nogle aggressioner mod banken i nogen tid fremover.

Sparekassen blev grundlagt den 26. november 1870, formentlig i Nakskov. Åbningen kan godt være sket kl. 10.00, det vil passe fint med horoskopet, men Pluto har passeret Saturn i perioden 2005-08, så det er her, vi skal lede efter den egentlige årsag til de senere udfordringer. Her udløser Pluto spændingen mellem Saturn og Jupiter. Fra 2011 indleder Neptun sin vandring hen over tripel-konjunktionen mellem Venus (penge), Solen (banken) og Merkur (kaos, opløsning), så det var klogt at lukke ned, mens der kunne findes en rimelig løsning, så i hvert fald alle sparerne er sikret deres penge.

  
Jyske Bank er truet
Jyske Bank er ”truet på horoskopet”, det vil sige på livet. Dee har allerede nu pistolen for tindingen astrologisk set. Og vi har slet ikke set det sidste bankkrak endnu. Og man skal regne med, at Jyske Banks aktionærer vil have kulegravet sagen. Banken har fået foræret sparekassen, hvor ellers gode aktiver ikke blev solgt fra, bl.a. netbank-systemet, som alene kunne have indbragt flere hundrede millioner kr. – og så ville aktionærerne vel at mærke have fået en del penge ud af det i stedet som nu at have tabt alt, hvad der bliver resultatet, når hele baduljen foræres væk. Der må derfor ventes en kulegravning oven på den lyssky affære, som også ses klart i åbningshoroskopet, som man skal leve med langt ud i fremtiden. OG i Jyske Banks horoskop!
Jyske Bank er på vej ind i en Pluto-periode med meget stærke spændinger, der kan true bankens eksistens. Spændingerne kan mærkes fra 2013 og 5 år frem, fordi Pluto udløser en spænding til hele 4 planeter: Solen, Månen, Saturn og Merkur. Vi skrev allerede for et par år side om dette væsentlige aspekt for banken, der astrologisk set helt sikkert er på vej ind i store udfordringer med tabsgivende forretninger og truer banken alvorligt på pengetanken. Og sagen på Lolland kan meget vel være den udløsende faktor. Bankernes storhedstid er forbi nu, lige som mange andre mastodonters er det. Danske Bank er et godt eksempel. Der er i storturbulens nu, og det skrev vi også for længe siden som et eksempel på Plutos virkning på alle forløb, der som Danske Bank er startet den 1. januar. EU er et tredje eksempel på mastodonters krakelering. EU er etableret den 1. januar 1958. Alle større vedtagelser i EU starter pr. 1. januar det følgende år, herunder Euroen og det indre marked.
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar