onsdag den 9. januar 2013


Medicinmanden fra Fredericia – nu er det Jul igen

Han er nu smart, Fredericias borgmester, Thomas Banke. Nu er det blevet opdaget, at han har brugt navnet Julius Juliussen som underskrift – lige op til jul. Det er da opfindsomt, og så kunne han bruge kreditkortet til at give sig selv julegaver med, hvis han ellers har nået det, inden fælden klappede. Men han kan ikke rigtigt se det forkerte i det, og det stemme meget flot sammen med byen Fredericias horoskop, hvor Neptun (bl.a. medicin, sygdom, kaos og opløsning) er i spænding til Merkur – lige netop det aspekt, der fik mig til at forudsige skandalen.

Banke har løjet omfattende med bl.a. opdigtede borgmestermøder, og for at ”det ikke skal være løgn”, har han også løjet om den falkske attest fra lægen om, at han ikke havde været påvirket af medicin i sit arbejde på rådhuset. Og så havde han selv skrevet under. Progressive Måne stod lige på samme Neptun i midten af december. Han sygemeldte sig den 14. december, så hans første hele sygedag var 15. december, hans bys fødselsdag! Det var da godt, at det ikke var en rund fødselsdag. Selv har han også fødselsdag i december.

Hvis Banke havde troet på astrologi, kunne han have stoppet sin korruption i foråret, da lokalavisen udkom med en forudsigelse af korruptionen, som så måske slet ikke var blevet opdaget, hvem ved? I lokalavisen stod han naturligvis ikke med navns nævnelse, da vi ikke kunne vide, HVEM der stod bag horoskopets oplysninger. Hertil har man brug for hele horoskopet med fødselstid, ikke et halvt horoskop. Og det vil i øvrigt tage lang tid, hvis man skulle en hel administration igennem. Også selv om det evt. kun drejede sig om topadministrationen.

I byens horoskop begynder i slutningen af december et aspekt fra transit Venus (penge) til Saturn (skæbne). Der var altså hele tre henvisninger til korruptionen. Dette var også nødvendigt, da Neptuns spænding til Merkur før tog rigtig fat i marts måned 2013.

Hvad sker der nu?

I mine notater til interviewet med lokalavisen i Fredericia kan jeg se, at jeg har en tilføjelse til udtalelsen om, at Banke ikke skulle komme tilbage, Nemlig den, at HVIS han skulle komme tilbage, ville det blive en kort visit af maksimalt en måneds længde. Men så meget tror jeg slet ikke, det bliver. Men der ligger den usikkerhed i det, at en borgmester kun kan afsætte sig selv. Han kan ikke afsættes, no matter what. Man kan gøre livet surt for ham ved at ekskludere ham fra partiet, men ikke mere end det.

Og hvem ved, måske er han vendt tilbage et smut ene og alene for at modbevise astrologien?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar