søndag den 13. januar 2013


Kommentarer 3

 

Information

Den vilde aktivitet er fortsat i denne uge med. Det tager også tid at skrive en nytårstale, som er med i dagens udgave. Så blev det heller ikke til meget mere. Udsalget er også udsat til senere, men du får lige lidt nyt fra antikvariatet samt to vilde dvd-tilbud.

Den fantastiske film ”You can heal yourself” med Louise Hay er sat ned fra 250 kr. til KUN 99,00 kr.

Kieslowskis 3 berømte film ”Rød Hvid Blå” i boks er nedsat til 220 kr.

Begge kan bestilles på www.astroshop.dk – prisen rettes først mandag, men hvis du alligevel bestiller, så undlader vi blot at trække det overskydende beløb, så du vil få den til tilbudsprisen under alle omstændigheder.

Tilbuddene fra antikvariatet:

”Det usynlige i helbredelse” af Helen Gamborg kun 90 kr.

”Den indre stjernehimmel” af Steven Forrest, kun 150 kr.

”Måneknuderne og reinkarnation” af Schulmann kun 100 kr.

Politikens Astrologibog kun 90 kr.

Thornings nytårstale

Den 1. januar om eftermiddagen lagde jeg et forslag til, hvad Thorning ville sige i sin nytårstale samme aften, og det viste sig at komme til at passe ret godt, se den på bloggen. Jeg forsøger mig med en alternativ nytårstale senere i teksten.

Link til Fredericia-sagen. Borgmester udtaler, at han skulle have lyttet til astrologen:


 

Der ligger flere links til denne sag samt de to optrædender på radio og tv som bannere med links på forsiden af www.astrologihuset.dk

 

Ugen, der kommer 3

Det er småt med temaer i den kommende uge, men både Solen og Merkur går ind i Vandbæreren den 19.1. Solen dog først lige ved midnat den 20.1. Så går vi fra en træg, grundig og ansvarlig energi over til en langt mere frihedsbetonet, original og gruppeorienteret energi. De to følges ad hele ugen og er i helt eksakt konjunktion den 18.1. midt på dagen.

Sidst på døgnet den 16.1. står Venus eksakt på Pluto, som stadig er i spænding til Uranus. Det giver en noget turbulent uge på det økonomiske og kærlighedsmæssige plan, og det maner til forsigtighed på begge områder. Ikke noget med dyre impulskøb eller at tage chancer i kærlighed.

Mars er uaspekteret det meste af tiden, og det gør, at det kan være svært for energien at finde en retning og et udtryk. Mange kan mangle initiativ på jobbet, og nogle tager måske en fjolleuge.

 

MANDAG: Virkeligheden kan være grum, men til gengæld kører den indre verden på højtryk. Ved 16-tiden står Månen på Neptun i Fiskenes tegn, så eftermiddag og aften er det godt at tage det roligt, meditere, gå tur eller se en god film. En meget følsom og fantasifuld dag, hvor der kan komme mange intuitive indfald. Det er især vigtigt at lytte efter, hvis man er født i de første 2-3 dage i disse tegn. Fiskene, Tvillingerne, Jomfruen og Skytten.

TIRSDAG: Om natten og om formiddagen står Månen flot til Saturn og giver ansvar, fornuft og tålmodighed. Tager man det roligt og planlægger tingene, så køre det hele stabilt og rolig derudad. Månen er i kontakt med Venus på den gode måde, og så står den på kvalitet og hygge.

ONSDAG: Det nævnte Venus-aspekt er eksakt og giver en meget stærk vilje. Det kan også gøre mange stædige, men her må den enkelte bløde lidt op og have tålmodighed, så skal det hele nok glide. Månen går ind i Vædderen ca. kl. 18.00 og giver meget mere action og temperament.

TORSDAG: En hård og konfronterende dag, især midt på dagen. Men allerede om natten til torsdag tager Månen konjunktionen til Uranus, og begge er i eksakt spænding til Venus/Pluto-konjunktionen, der sætter dagsordenen. Dette giver uro, som også præger en stor del af dagen. n særdeles turbulent dag, hvor man kun skal iværksætte store projekter, hvis det ikke kan udsættes lidt – eller fremskyndes. En lidenskabelig dag, hvor man vil kæmpe for sine synspunkter og for alt, hvad man har kært. Dog kan man komme i modvind og der kan opstå jalousi. På det kollektive plan kunne det være en dag, hvor boldklubben Brøndby, der er ude i noget af det samme som SAS var, kan få et tilbagefald. Man er ellers nogenlunde enige om tingene, at spillerne låner klubben en del af deres løn, men der kunne måske være en eller anden, eksempelvis fra spillerforeningen, som vil give sit besyv med. Blot for at eksemplificere det stærke aspekt.

FREDAG: En stille og fredelig dag uden eksakte aspekter i dagtimerne. Merkur er forbrændt af Solen, og det kan give uklar kommunikation. Kom ikke med skråsikre udtalelser, som du kan brænde dig på efterfølgende.

LØRDAG: Her går Solen og Merkur som nævnt i indledningen ind i Vandbæreren og giver meget mere gang i den. Gruppeaktivitet, frihed og impulsivitet er vigtige elementer. Månen går ind i Tyren midt på eftermiddagen. Så drejer det sig om kvalitet og nydelse i et par dage.

SØNDAG: Om aftenen står Månen i spænding til Mars, så mange er meget aktive, selv om det er søndag. Temperamenterne kan let komme i kog denne aften, og der kan komme følelsesmæssige ”udbrud”.

Som bemærket under de to kongehuse i et tidligere indslag har jeg måttet korrigere lidt i vurderingerne, som kommer i opdateret udgave her.

Det danske kongehus

Jeg har været de royale horoskoper igennem igen, og det gav anledning til disse præciseringer af mulighederne.

Det vigtigste er, at dronningen i sommerens løb lægger endnu flere opgave over til næste royale generation. Hun går ikke af som dronning, som der ellers kunne være en tendens til astrologisk set, men uddelegerer i stedet på moderne vis flere og flere opgaver. Der ligger en større klump af uddelegeringer i sommeren 2013.

På den måde kommer der en mere glidende overgang til næste generation, så det er en særdeles kløgtig fremgangsmåde.

Astrologisk set kunne der også ligge en graviditet til Marie og Joachim, men her skal man huske, at parret har fire børn nu tilsammen, og dette faktum kan få dem til at afstå fra flere på trods af deres store kærlighed til børn. Det bliver dog spændende at se, hvad de vælger. Marie kan i givet fald blive gravid om sommeren og der kan komme en pressemeddelelse til september og en fødsel i marts.

 

Det engelske kongehus

Vi har desværre ikke Kates fødselstid, og det giver udfordringer. Kate har dog som tidligere nævnt mange spændinger i sit horoskop, som gør, at hun bør være ekstra forsigtig med sin første graviditet, som enten bliver kortere eller længere end de ni måneder. Selve fødslen kan blive langstrakt og ende med kejsersnit, sandsynligvis den 21. maj. Hvad angår kønnet er der – som i virkeligheden – tale om fifty-fifty. Det vil sige, at den maskuline og den feminine energi ligger meget tæt astrologisk set. Og da vi ikke har fødselstiden, bliver det et skud – en dreng.

 

Helle Thorning

Ingen roser uden Thorning, og ikke nogen dans på roser, medmindre man mener thorneroser…

På trods af den store ros for sin økonomiske ansvarlighed vil det komme til at gå op og ned for Thorning i 2013. Ikke så meget på grund af hende personlige skattesag, hvor alt dog ikke går hendes vej, men hun kommer i modvind, også hos nogle af sine egne, på grund af økonomi- og skattepolitik. Både denne og den sociale politik kan vi vente større reformforslag til op til sommerferien, og det ligner nærmest en åben konflikt med begge sider i salen. Der kommer en endnu tættere alliance med Vestager. Det ligner et decideret parløb, en slags realpolitisk fusion. Ser senere på, om der er fare for, at Thorning skiftes ud i årets løb.

 

Barfoed

Han giver sig ikke frivilligt, selv om det kommer til at se endnu værre ud for ham, især i februar og lige op til sommerferien. Han burde egentlig trække sig i februar, men han gør det sikkert ikke, og så kommer det store slag til at står før sommerferien. Hans redning kan meget vel vise sig at ligge i, at der ikke er nogen naturlige arvtagere, hvis Benedikte Kjær vælge at satse på borgmesterposten i Helsingør. Stemmemæssigt er der ikke den store fremgang til partiet med Barfoed i sadlen. I partihoroskopet står Neptun på Solen, og det giver ofte kaos og opløsningstendenser. Helt ud glider de sikkert ikke, især efter et formandsskifte, som kommer på et tidspunkt. Dette lader dog vente på sig og bliver tidligst til efteråret. Pluto er på vej i Barfoeds horoskop. Den begynder at røre på sig i år, men til næste år er den aktiv næsten hele året, så her bliver han nødt til at gå af, hvis han vil sig selv og sit parti det godt.

Hvis han skulle vise sig at komme igennem krisen, så vil partiet ikke høste nogen større stemmefremgang, så han vil sidde med et konstant pres på sin person, og det vil være svært for alle - på trods af stædigheden.

 

Håndbold-VM

Herrerne skal spille om VM i håndbold i januar. Og der er en del spillere, der vil spille under niveau i turneringen som helhed. Men grundformen er alligevel så god, at vi vil nå kvartfinalen. Semifinalen kan kun nås, hvis alle spillere spiller over deres astrologiske niveau, og det er næsten utænkeligt. Det vil kræve en meget stærk vilje-indsats i samtlige kampe, så jeg tror desværre, at vi må nøjes med kvartfinalen denne gang. Der kan dog godt blive tale om semifinalen, hvis man yder det maksimale efter omstændighederne. De største spændinger finder vi hos reservemålmand Jannik Green. Mikkel Hansen når ikke sit tidligere meget høje niveau – kun glimtvis. Landin er lidt af det samme, men det er nok lettere for en målmand at gøre en god figur trods spændinger. Men lidt under vanligt niveau skal vi kalkulere med. Det samme er tilfældet med Lindberg. Astrologisk set står disse meget fint: Brødrene Toft Hansen, Rasmus Lauge, Mads Larsen, som spiller sig op gennem turneringen. Debutanten Casper U. Mortensen kan godt overraske positivt glimtvis. Michael V. Knudsen står astrologisk set flot og vil lyse op. Problemet med ham er, at han er uheldig i slutrunder og ikke her når sit vanlige niveau konstant. Han er nøglespiller, hvis vi skulle nå til semifinalen.

Som holdgennemsnit ligner det unægtelig en indsat lidt under vanligt niveau, og der skal både vilje og held til for at nå semifinalen, som vil være det maksimale, der kan opnås. Wilbeks horoskop ser fint ud, og dette hjælper sammen med vilje og held.

 

 

 

Mikros nytårstale

Mere åndelighed, tak!

 

Dommedag aflyst – igen?

Vi indleder i den humoristiske afdeling med en korrektion: Påstanden om Jordens undergang den 21. december 2012 var desværre ikke korrekt. Det var nemlig ikke Maya-kalenderen, der udløb, men blot Mayland-kalenderen – og den var alligevel snart udløbet! Shakespeare ville nok have kaldt hele dette menageri for ”Stor ståhej for ingenting” – og dog. Men lad os først se lidt på disse undergangsteorier i historisk perspektiv.

Der har gennem tiden været gode penge at tjene ved at proklamere Jordens undergang, eksempelvis fra Frankrig i 1700-tallet. Det var en indbringende forretning for kirken, fordi der så var mange, der ville nå at skrifte deres synder på de yderste dage, og det skæppede godt i kirkebøssen. Folk hoppede på den gang på gang. Jorden gik altså ikke under på trods af kirkens ”forudsigelser”. Derfor måtte man gang på gang aflyse Jordens undergang, men kunne samtidig proklamere, hvornår det SÅ ville ske. Pengene SKULLE jo i kassen.

Før i tiden var det altså kirken, der scorede kassen. Nu om dage er det mest pressen, der lukrerer på den slags forudsigelser, så vi kan i fremtiden vente et stigende antal undergange. Det svarer fint til krisens omfang. Jo større krise, jo flere undergange, som i virkeligheden er overgange. Det er en sællert på linje med de med jævne mellemrum opdukkende udsagn om, at stjernetegnene har flyttet sig, så en Tvilling eksempelvis er blevet til en Krebs, og sådan er det hele Dyrekredsen rundt, alle tegn er forskudt med ét tegn. Den vanvittige historie har intet på sig, men bliver alligevel bragt til torvs med korte intervaller. En overgang var det en gang om året – så den kommer sikkert meget snart igen – og nogle gange er det endda den samme journalist, der har skrevet den, selv om jeg selv og andre astrologer har besvaret spørgsmålet en gang for alle ved interviews – troede vi. Det er ikke sådan at få himmelske forhold manet i jorden!

Der er fem milliarder år til, at Jorden under alle omstændigheder går under, fordi Solen brænder ud. Lad os se, om vi ikke kan få dommedag udsat helt til den tid, i stedet for at skulle opleve en mini-dommedag længe inden, som vi i realiteten er på vej imod gennem udbytningen af jordkloden. Læs om løsningsmodeller til dette i Tænketanken Mikros forslag på AstrologiHusets blog.

De massive dommedagstanker er almenmenneskelige og kommer af en viden om – og sikkerhed for - at vi skal dø, og at Jorden skal gå under en dag rent fysisk. Desuden ”dør” vi flere gange i løbet af et liv. Vi kan kalde det for ”den lille død”, hver gang vi gennemlever en overgang i livet. Og til enhver overgang er der knyttet en tilsvarende undergang af noget gammelt, som nu ikke kan bruges længere, hvis vi skal udvikle os, ganske som en sommerfugl. Den gennemlever fire stadier, før den bliver til den smukke, flyvefærdige sommerfugl, som vi alle kan glæde os over om sommeren. Den lægges som et æg, der bliver til noget helt andet - en larve, som senere forpupper sig, og ud af denne puppe kommer, når tiden er moden, en smuk sommerfugl. .

 På alle mulige planer i universet sker der en løbende udvikling - alting er til enhver tid i en udviklingsproces.  Det samme gør sig gældende i den åndelige verden. Sådan forholder det sig naturligvis også med den klode, vi bor på, og som det er vores ansvar at passe på og respektere.  En ny fase kan først udfoldes fuldstændigt, når den forudgående fase er endegyldigt forsvundet og erstattet af erindringen om den nok så væsentlige fortid – som udgør et ultimativt fundament for nutiden. 

Ny definition på undergang

Ordet undergang burde i stedet kaldes overgang. Og 2012 var året, hvor glæden kan vende tilbage til os mennesker. Man kan sige, at Kristi lidelser hørte endeligt op, og at vi nu stiger op mod den femte dimension i menneskehedens udvikling.

Jeg vil påstå, at man spirituelt set godt kan tale om en undergang den 21. december 2012. Jeg ser datoen som den yderste grænse for, hvornår den samlede menneskehed bliver nødt til at tage sig sammen til at tage et fælles ansvar for vores fantastiske klode. Den materielle vækst, som alle råber på, er naturligvis en illusion, som vi kommer til at betale store omkostninger for i fremtiden. Det vil sige, i første omgang er det jordkloden, der betaler prisen gennem vores udbytning af dens ressourcer og generelle respektløshed over for den levende organisme, som jordkloden udgør. Denne udbytning er nu også på vej til Grønland ved Kinas mellemkomst. Fortsætter vi denne ”fremmarch”, øges risikoen for, at Jorden går under før tiden.

En anden faktor er, at Jorden er blevet overbefolket. Dette forhold vil dog blive harmoniseret, efterhånden som bevidsthedsniveauet stiger. På den måde kommer vi på bølgelængde med naturens lovmæssigheder, og så vil al udvikling ske nærmest automatisk. Hvis der er for mange mennesker, vil den universelle bevidsthed sørge for, at f.eks. fertiliteten eller levetiden mindskes, som vi kender det fra naturen nu. En bestand reguleres automatisk, hvis den bliver for stor.

Hvad angår Jordens befolkning ser jeg en grænse på ni milliarder beboere. Kommer vi over dette tal, har vi selv bedt om negative konsekvenser.  

Tag så den krise – og stop den materielle vækst

Fremtiden handler om, at vi hver især træffer bevidste valg, der er i overensstemmelse med universets lovmæssigheder. På den måde kommer vi aldrig mere i økonomisk krise. Det er ganske enkelt en umulighed. Det er en sådan fremtid, vi har i vente, og som tog sin begyndelse i 2012.

Det er det eneste alternativ til vores nuværende situation, men lad os lige se på de konsekvenser , der vil være en følge af ikke at træffe bevidste valg. Så vil den materielle vækst stoppe af sig selv, fordi kloden vil blive nødt til at reagere gennem f.eks. klimaændringer og andre naturkatastrofer. Vi beder altså selv om både kriser og naturkatastrofer, blot fordi vi vil have det, som vi plejer.  Dette kan kun ske med negative konsekvenser, for nu er plejer ikke alene død, men stendød. Dødsfaldet skete nemlig den 21. december 2012, så nu må vi tage de store konsekvenser, der følger af vores egen adfærd. Går vi derimod straks i gang med at eliminere krisen og i stedet for materiel vækst bevæger os i retning mod stigende åndelig vækst, så er det en ganske anden sag. Som tidligere beskrevet i Mikro kunne en meget væsentlig del af en øget spirituel udvikling være, at der åbnes op for mere åndelighed i uddannelserne. Som det er nu, er det åndelige en totalt lukket verden for det rationelt orienterede uddannelsessystem. Børn og unge skal jo gøres parate til arbejdsmarkedet. Der sker så let det, at man kommer til at sidde mellem to stole på grund af det fundamentale menneskelige behov for åndelighed. Når åndeligheden er helt væk i alle uddannelser, er det meget skidt, for så får arbejdsmarkedet alligevel ikke et helt menneske ud af det og klager over uddannelserne. Og vi andre sidder og beklager os over den totale mangel på åndelig åbenhed. Det er ikke så underligt, at uddannelsessystemet er i konstant krise. Ganske enkelt, fordi man kun stimulerer den venstre hjernehalvdel. Læs det tidligere indslag fra Mikro: Venstrehjernens fallit.

Mange husker sikkert fortællingen om de mexikanske fiskere, som vi bragte sidste år. De ejede alt nødvendigt og var lykkelige – og de nægtede at modtage de velmente råd fra dygtige forretningsmænd, som havde foreslået dem at bygge store skibe af stål, der kunne fange flere fisk, som de kunne sælge. De holdt på smukkeste vis fast i, at de ikke ville fange flere fisk, end de selv kunne spise. Et folkeeventyr handler om en mand, som kunne få ét ønske opfyldt. Han ønskede, at alting måtte blive af guld. Han opdagede først for sent, at guld hverken kan tale eller spise. Guld kan faktisk ikke andet end at se flot ud og være værdifuld opgjort i penge. Det er det, vi glemmer i vores jagt på det, vi tror, er lykken. I øvrigt er guld hentet op af jorden på grund af vores materialistiske tankegang og grådighed. Man bør aldrig hente mere guld op af jorden, end der reelt er brug for.

Der VIL blive fokuseret mere på åndeligheden i fremtidens uddannelsessystem, men det vil tage årtier, og det kan vi ikke vente på. Derfor må vi hver især gå i gang med os selv. Og vi vil se, at der i realiteten ikke ER nogen krise, kun luksusproblemer som f.eks. mangel på materiel vækst – som i realiteten er  et sundhedstegn, der gavner miljøet, og dermed os alle.

Når denne udvikling mod mere åndelighed når et vist niveau, vil vi se, at lykken ligger ganske andre steder end i den materielle verden – og så vil f.eks. økonomiske kriser aftage og afløses af ægte lykke for hver enkelt i stedet for den kunstige lykke, vi midlertidigt kan opleve gennem den materielle verden. Et af redskaberne til dette er indførelse af en ny boligpolitik med alt, hvad dette indebærer.  Se artiklen om dette på bloggen.

Den 21. december 2012 var en glædens dag, hvor man kan sige, at Kristi lidelser hørte endeligt op, og at vi nu stiger op mod den femte dimension i menneskehedens udvikling.

Vi venter på os selv

Vi kan kun lave om på os selv, ikke andre. Derfor må vi, der mener at vide noget om, hvad krisen handler om, gribe i egen barm. Men gør vi det? Nej, alt for mange af os gør det ikke. Vi gør derimod det, som i første omgang synes lettest. Vi sætter os godt til rette i lænestolen og venter på, at nogen gør noget. Politikerne må op af stolen, eller rettere: taburetten. Jo, vi er gode til at falde i offerrollen her i vores lille smørhul. Selv om vi er i økonomisk krise, har vi i realiteten ingen større problemer. Vi dør ikke af sult som mange andre steder i verden. 
Hvis vi skal ændre på noget, må vi begynde med os selv. Vi må hver dag tage ansvarsbevidste valg og f.eks. købe den mad, der forurener mindst at fremstille, spise mindst muligt kød, ikke købe flere af de materielle goder, end det er højst nødvendigt, takke nej til reklamer, ikke foretage unødvendige flyrejser og sørge for at sortere vores affald.
På det medmenneskelig plan må vi hver dag udvise medfølelse, venlighed og hjælpsomhed, både over for os selv og over for alle de mennesker, vi møder. Vi vil blive forbavsede over at opleve, hvor hurtigt ringene breder sig. På den måde vil vi hver især modtage mere, end vi giver ud. Det vil blive de bedste investeringer i en fælles fremtid.

Hvis vi er mange, der begynder at tænke anderledes, vil vi være med til at ændre den kollektive bevidsthed og på denne måde vil der ske en ændring i de politiske og samfundsmæssige beslutningsprocesser. Man ved fra kvantefysikken, at når så og så mange procent af molekylerne i et givent stof vender samme vej, så vil resten af molekylerne pludselig vende samme vej. Det kan forårsage dramatiske omvæltninger. Samme princip finder vi i den såkaldte Maharishi-effekt, hvor Maharishi  Mahesh Yogi siger, at hvis blot én procent i en befolkning mediterer, så vil det give en mærkbar effekt på resten af befolkningen. 

Hvad vil der så ikke ske, hvis vi når op på 10 eller 20 %, der mediterer eller på anden vis øger vores bevidsthed? Så vil udviklingen begynde at stige eksponentielt med en meget stejl kurve. Alt, hvad der sker på den politiske og samfundsmæssige arena, er skabt af vores kollektive bevidsthed og dermed af os alle.  Vi sidder derhjemme og sender tanker ud i cyberspace - og vupti, så gør universet det arbejde, vi beder det om. Vi får nøjagtig det, vi fokuserer på. Det vil sige, at vi kan få det samfund, vi ønsker. Vi sidder derfor hver især inde med et kolossalt ansvar for, hvordan vores verden ser ud. Det er på høje tid, at vi holder op med at skælde ud på politikerne og andre ansvarshavere i samfundet. 

Politikerne er kun et billede på vores kollektive bevidsthed. Vi har selv bedt om dem. De er derfor ikke i stand til at gøre andet, end det vi via vores kollektive bevidsthed beder dem om at gøre. De er så at sige vore marionetdukker. Vi har selv skabt dem. Hvis vi derfor hver især vælger at tænke og handle anderledes, så vil universet sørge for, at vores ønsker manifesterer sig for os.
Hvis det enkelte menneske vidste, hvilken magt, det besidder, og ville gør brug af denne indflydelse til at ændre sine tanker - og dermed den kollektive bevidsthed - i den rigtige retning, så ville verden i løbet af kort tid komme til at se helt anderledes ud.

Vi er altså selv dem, vi venter på. Skal vi så komme i gang?


GODT NYTÅR

Karl Aage Jensen

Tænketanken Mikro

 

UGEHOROSKOP uge 3 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
En meget travl uge venter dig, der er ingen tvivl om, at du har masser, du skal nå. Du får heldigvis ”hjælp”, idet du er i stand til at løse dine opgaver på en let og hurtig måde. Du er meget hurtigt tænkende! Andre kan være jaloux og misundelig på dig, og det kan blive en udfordring.
PS: Stol på dig selv og dine indtryk.
TYR
Der vil være større fokus end ellers på parforhold, men også på andre mennesker generelt. Der er en god kemi imellem dig og din partner, hvilket du bestemt bør udnytte til at få jer tættere på hinanden. Møder du en, der tiltrækker dig, kan det blive alvorligt mellem jer.
PS: Tag en chance eller to.
TVILLING
Foretag meget gerne en lille status over de ting, der tager din tid i det daglige. Der er steder, hvor du med held kan lave lidt om i rutinerne. Du er resultatorienteret og hurtig i din tankegang, og derfor kan du meget hurtigt lære nye ting. Du trænger til mental udfordring.
PS: Der skal noget nyt til.
KREBS
Der er stor fokus på dit forhold til andre mennesker. Det gælder både parforholdet og dem, du møder i din hverdag generelt. Der kan være mennesker, du ikke længere ønsker i dit liv, og dem bør du sige farvel til. Når du udtaler dig, skal du være klar og meget konkret.  
PS: Find modet frem.
LØVE
En travl uge på jobbet venter, og du skal ikke regne med, at der bliver tid eller plads til at slappe af, når du kommer hjem. Heldigvis har du overblik og er god til at strukturere, så du skal nok nå alt det, du skal. Der kommer større fokus på udadvendte og sociale aktiviteter. 
PS: Det er ikke alle, du kan stole på.
JOMFRU
Du er ekstraordinær kreativ i denne uge. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal kaste dig ud i praktiske gøremål, selvom du vil have stor succes med det, det kan også være på tankeplan. Tag et par chancer og gå udenfor den planlagte sti. Spændende muligheder vil da vise sig.
PS: Tænk over, hvad du siger og hvordan.
VÆGT
Du er meget hurtig til at træffe beslutninger, og du kan være meget impulsiv. Du lægger samtidig dit ellers diplomatiske sind lidt til side og får sagt fra, mere end ellers. Dette skift i attitude kan virkelig overraske andre, men det er godt for dig. Du behøver ikke at føle dig skyldig!
PS: Det er ok, at du er tro mod dig selv.
SKORPION
Der er ikke langt fra tanke til tale, og inden du får set dig om, så har du fået sagt noget, som kan virke voldsomt på andre. Det er som om, dit filter er lidt tyndt. Hvis du sårer andre, så få sagt undskyld og glem det, du kan ikke lave det om. Din bolig vil kræve lidt mere fokus end ellers.
PS: Weekenden bliver rigtig hyggelig.
SKYTTE
Du er ikke så udadvendt, da du ikke orker det overfladiske, men husk på, at alt ikke skal være pligter. Du vil nyde at være sammen med familien. Få set på din økonomi, der er penge at spare, hvis du for eksempel skifter forsikringsselskab. Du kan faktisk, hvad du vil, så gør det!
PS: Sid ikke og ked dig.
STENBUK
Din udstråling i denne uge er intet mindre end fantastisk. Samtidig er du i stand til at se lige ind i andre mennesker, og du udviser både tålmodighed og omsorg. Det vil tiltrække andre mennesker. Det er vigtigt, at du prioriterer og bruger din tid fornuftigt, ellers slider du på dig selv.
PS: Tænk også på dig selv.
I
VANDBÆRER
Selvom du kommer ud for et par udfordringer, så vil det ikke virke så tungt, for du er i stand til at få dem løst. Der er i det hele taget ikke meget, du ikke kan få ordnet, hvis du bare sørger for, at du også får ladet op indimellem. Du må være fleksibel og diplomatisk.
PS: Sørg for at få slappet af og ladet op.
FISK
Der er ingen grund til, at du bruger din tid på at forklare dig selv og dine bevæggrunde. Du vil møde tvivl, men det er ikke din opgave at overbevise andre, ikke lige nu. Lad ikke andre dræne dig, når et pænt nej kan give dig ro og plads. Andre ønsker mere af dig, end du har lyst til at give.
PS: Øv dig på at sige fra.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar