lørdag den 28. juni 2014

1. Verdenskrig 100 år - tronfølger skudt af prins

Startskuddet til Første Verdenskrig – 100 år siden 

Det blev i bogstaveligste forstand et startskud på Første Verdenskrig, da den østrig-ungarske tronfølger Franz Fredinand og hans hustru blev dræbt af to skud i Sarajevo den 28. juni 1914. De var i byen for at lade sig hylde i forbindelse med en militæropvisning. Skuddene blev affyret af den 20-årige gymnasieelev Gavrilo Princip, som var én af 7 studenter fra den nationalistiske gruppe ”Den Sorte Haand”, der var i Sarajevo med henblik på at myrde tronfølgeren fra Østrig-Ungarn. De tog toget til Sarajevo og ankom kl. 9.28. Kl. 10.00 havde aktivisterne fordelt sig langs den rute, tronfølgeren skulle køres i bil. Kl. 11.30 var Gavrilo Princip på skudhold og dræbte tronfølgerparret. Princip havde hørt om ændring af ruten, bl.a. på grund af en bombesprængning. Derfor opgav han i første omgang og begyndte at gå hjemad. Pludselig opdagede han, at bilen med tronfølgeren alligevel kom ad den planlagte rute og skyndte sig han på sin plads igen. . Han fik ram på begge på et tidspunkt, hvor deres bil var kommet lidt på afveje og måtte bakke.
Det skal tilføjes, at Ferdinand også skulle besøge rådhuset, og at parret kørte i en cortege på 4 biler. Det var på vej mod rådhuset, at cortegen blev ramt af en bombe, men ingen blev dræbt og Ferdinand skiftede til sin egen bil og kørte med nedslået kaleche.
 Ordren om ruteændringen blev dog aldrig givet til den vigtigste person i den sammenhæng, nemlig chaufføren, der ufortrødent fortsatte ad den samme, skæbnesvangre rute. Det var altså tilsyneladende tilfældigheder, der startede Første Verdenskrig. Ydermere kunne krigen være undgået, hvis ikke så mange lande havde ladet sig rive med at stemningen. Men den skulle åbenbart til, for vigtige begivenheder kommer aldrig uf den blå luft.
Prinsesse Sophie blev skudt i halsen og Franz Ferdinand i maven. Andre kilder siger det var omvendt, men en ulmende krudttønde var antændt. Det resulterede i, at over 9 millioner soldater døde og mere end 20. millioner blev såret frem til fredsslutningen den 11.11.18 kl. 11.00. Her stod Pluto på DC i harmoni med Venus i 10. hus, og Venus stod i konjunktion med Solen. Det er en helt anden snak end starten på krigen. At der var meget kaos efter afslutningen af krigen, ses af Neptun spænding til MC, Månen og Merkur.

Årsag og udvikling
Lige siden Østrig-Ungarn havde annekteret Bosnien i 1908, havde både serbiske grupper og bosniske nationalister kæmpet for løsrivelse fra Østrig-Ungarn. Det ønsker sig tilbage til sine slaviske rødder og væk fra det magtfulde Østrig-Ungarn. Mange attentater blev planlagt - og nogle også forsøgt udført. Til den første kategori hører at attentat på kejser Franz Joseph, der dog blev anset for at være for gammel. Derfor gik de efter hans nevø, tronarvingen, og det lykkedes til fulde.
Efterfølgende udsendte Østrig-Ungarn et ultimatum til Serbien, som blev påbudt at ophøre med al anti-østrigsk propaganda. Dette blev accepteret på betingelse af, at østrigske udsendinge ikke deltog i jagten på anti-østrigske elementer. Præcis en måned senere, den 28. juli, erklærede Østrig-Ungarn krig mod Serbien. Rusland ville ikke lade Serbien i stikken og mobiliserede sine tropper. Dette overraskede tyskerne, som gik ind på Østrig-Ungarsk side. Dem 1. august 1914 kl. 6.00 erklærede Tyskland krig mod Rusland. Frankrig ønskede at overholde sine allianceforpligtelser og gik ind på russisk siden og erklærede krig mod Tyskland. Det skete den 3. august. England havde holdt sig neutrale, men den 4. august erklærede de krig mod tyskerne. Og derefter gik det bogstaveligt talt slag i slag…

Astrologien bag
I Gavrilo Princips horoskop ser man aktivisten i, at Mars står i Vædderen, sandsynligvis sammen med Månen. De er begge i spænding til Merkur i Krebsen (nationen, folket) og Saturn (skæbne). Princip blev født den 25. juli 1894 og var derfor 20 år, da skuddene faldt. Og ikke, som der står alle andre steder, kun 19 år.
De 7 aktivister (et sted er anført, at der var tale om 22 aktivister, men i det tal er måske inkluderet alle i gruppen) ankom som sagt til banegården i Sarajevo den 28. juni 1914 kl. 9.28, hvorefter de fordelte sig langs den rute, der var blevet offentliggjort et godt stykke tid forinden. De ankom symbolsk set med Saturn (skæbne) i Tvillingerne, og ikke mindst MC i Tvillingerne. To skud – to mord.  Alt skete naturligvis i dybeste hemmelighed – MC stod i spænding til Måne/Mars-konjunktionen i 12. hus i Jomfruen, hvor MC´s eksakte spænding rammer midtpunktet mellem Månen (hjemlandet, det nationale) og Mars (våben, krig). Månen hersker over 11. hus (grupper) og Mars hersker over 8. hus (død) og 9. hus (udlandet, rejser). Herskeren over både MC og AC er Merkur (studier). Den står også i gruppehuset (11. hus) sammen med Neptun (hemmeligheder). Det nationalistiske islæt viser sig også deri, at Solen står i konjunktion med Pluto i 10. hus, hvor hele 3 planeter står. Konjunktionen sker i Krebsen (hjemlandet, rødderne).
Og ikke nok med dette. Da skuddene faldt, stod MC lige på Pluto (død, kollektive begivenheder). Præcis 32 minutter tidligere står MC på Saturn, og jeg vil ”skyde på, at aktivisterne er taget hjemmefra eller står på toget på dette tidspunkt – plus/minus 4-5 minutter.
Saturn stod i konjunktion med Pluto, og der vil være en sammen hænge mellem de to klokkeslæt, ca. kl. 11.00 og ca. kl. 11.30. Og så er der lige det ved det, at planeterne Saturn og Pluto stort set altid er inde i billedet ved krige eller store konflikter. De stod i konjunktion, da Første Verdenskrig brød ud og i kvadrat ved Anden Verdenskrigs udbrud. Hvad angår førstnævnte, var de begge i spænding til konjunktionen mellem Mars og Venus. Krigserklæring kom præcis, da hersker over AC og DC, Solen og Uranus ikke alene var i spænding til hinanden, men også i eksakt spænding til MC/IC-aksen, den dag i Berlin for præcis 100 år siden.
Der er altså også astrologisk set grund til at være i højeste alarmberedskab på sådanne konSTELLAtioner!
PS. Princip forsøgte selvmord med en cyanidkapsel efter drabene, men det mislykkedes. Han fik 20 års fængsel for mordene, men døde i 1918 af tuberkulose.

HUMOR

Tronfølger skudt af prins
Den østrig-ungarske tronfølger blev skudt af en prins!
Det siger du ikke, det har jeg da aldrig hørt. Hvad hed denne prins da?
Prins-Ip!
Orv, ja. Den var god. Men har du så hørt, at der var en helt anden grund til drabene, end den hidtil kendte?
Hvad da?
Jo, jeg har hørt, at det var skudår – og så kan mange dø af skudsår.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar