tirsdag den 3. juni 2014

Løkke igen igen

Løkke igen – nu med et stænk af humor

Så oprandt dagen, hvor Venstre holder hovedbestyrelsesmøde i Odense. Det er dagen, hvor både formænd og bagmænd står for skud – og mange vil få en begmand, heriblandt Løkke. Det er da muligt, at der er flertal for at beholde ham som formand, men hvis dette er tilfældet, bør han alligevel ”tage sit gode tøj” og gå af, både for egen og partiets skyld. Så kan han sikkert få lov til at tage tøjet med sig, det passer alligevel ikke til andre – og så kan han slippe for at gå nøgen hjem på alle måder, iført kejserens nye klæder. Han er alligevel ikke klædt på til Venstre – fremtidens parti. Nu står fremtiden mest på party og ikke parti. Og hvis ikke Løkke går nu, vil han gøre ubodelig skade på Venstre. Hvis jeg var ham, ville jeg helt blive væk fra mødet og lade hovedbestyrelsen få ordet. Det ville gøre tingene meget lettere. Slug et par Løkke-piller i stedet for al kævlen, Løkke!

I et horoskop kan man ikke se, hvad folk vælger, men ”kun”, hvad der vil være fornuftigt at vælge. Nu må vi se, hvad Løkke vælger. Jeg tror bestemt, at han må gå under alle omstændigheder. Astrologisk set ville han køre partiet i grøften, hvis han bliver. Han har opløsningsaspekter, og tiden er inde til at prøve noget helt andet i livet. Jeg vil derfor opfordre ham til også at gå ud af politik, som alligevel er en stor spændetrøje for superliberalisten Løkke. Derfor har spændetrøjer heller ikke stået på hans ønskeseddel om gratis tøj fra partiet, såsom spendérbukser og overtræksbukser har gjort det. Nu kan han i stedet tage kejserens gamle klæder på og gå – og man skal jo ikke kaste godt tøj efter dårligt tøj, som man vistnok siger. Men man siger jo så meget, ikke mindst om Løkke i denne tid. Det er noget af en standret, han har været ude for. I øvrigt og god overensstemmelse med horoskopet.

Vi har heller ikke set det sidste til sager, hvor Løkke er indblandet, horoskopets aspekter kører flere måneder endnu, så det er også en grund til at stå af, før det går helt galt.

Dagens møde vil resultere i Løkkes afgang. Går han ikke vil det være den rene arrogance, som vi så skal til at stave på en ny måde, så se her, jer i Dansk Sprognævn! I MÅ bare have denne stavemåde med i næste udgave af retskrivningsordbogen: Afgangce, som udtales præcis som moderordet.  

HOROSKOPETS slogan er: Få nyhederne, før de sker, og jeg vil kort og godt vurdere, at Løkke går af i dag. Måske nøjes han dog med at beslutte det og venter til i morgen med at meddele det.
Hvis det skulle ske, at Løkke undgår at få et flertale imod sig i Odense, hvad der ikke er ganske usandsynligt, ville det klæde ham (denne gang ikke for partiets penge) at give stafetten videre til Jensen på stedet. Det vil dog nok være for arrogant af ham, så dette scenarie er ikke sandsynligt. Kort sagt bliver det en noget mudret dag på Fyn, som vil ende med Løkkes afgang.

Løkke står med valget mellem pest og kolera – ja, nærmest (formands)post og kolera, og det er lige til at blive helt kolerisk over. Under alle omstændigheder vil Jensen nu komme til, og vi må håbe, at han ikke laver så mange bøffer som Løkke. I modsat fald har vi et nyt kælenavn klart til ham, nemlig Jensens Bøfhus! Så ville Løkke kvalificere sig til at blive leverandør til restaurantkæden. Så jeg foreslår hermed Løkke en ny beskæftigelse, nemlig fabrikant. I stedet for at fabrikere bortforklaringer en gros, kan han passende opbygge sin egen fabrik: Løkkes Bøffabrik, hvis største – og nok eneste - kunde i så fald vil blive Jensens Bøfhus.

Samarbejdet ville komme til at gå under navnet ”United Steaks”.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar