tirsdag den 24. juni 2014

Turen går til himlen - noter gerne tiden for din ferierejse

Turen går til himlen
Som nævnt for en uges tid siden samler jeg på rejseberetninger, som enten er gået himmelsk – eller ad H… til. Husk at notere, hvornår du tager hjemmefra på din næste tur – og mail gerne til mig, hvis du oplevet noget specielt: astrologi@astrologihuset.dk
Nu vil jeg berette om en solstrålehistorie, hvor erfaringerne kan bruges direkte til astrologisk læring. Det skal siges, at jeg ikke nåede at planlægge turen i detaljer og derfor kørte hjemmefra på ”gehør”, men den faldt bare ud til min store tilfredshed. Det eneste, jeg havde besluttet var at tage mig god tid til at nyde turen til en af mine søstres fødselsdage i Jylland. Det var dog først, da jeg kom hjem, at jeg besluttede mig for at se nærmere på horoskoperne for turen, så det var på en måde tilfældigt, at jeg kom af sted med Jupiter på AC, læse senere.
Jeg havde oprindeligt bestilt plads på Odden-Aarhus den 20. juni kl. 19.45, men da det gik op for mig, at jeg så skulle køre i den værst tænkelige fredag-eftermiddagstrafik på en del af Sydmotorvejen og hele Vestmotorvejen, lavede jeg det om til den tidlige færge til Ebeltoft den 21. kl 9.45. Jeg kørte glad og fro hjemmefra kl. 6.50 og havde således næsten 3 timer til en tur, der normalt kun tager den halve tid at køre. Jeg skal lige tilføje, at transport og rejser for mig er en stressende forestilling fra ende til anden. Især på tværs af længdegrader her er der tale om 2,5 længdegrader – fra Tårnby til Mariager. Men nu var det besluttet at køre i god tid og at nyde det denne gang, og hvilken nydelse at køre næsten alene på vejen og maksimalt køre højeste tilladte hastighed i høj solskin, som varede ved på hele turen, undtagen lidt skyer i Mariager lørdag eftermiddag. Det regnede ellers meget kraftigt i de sydlige egne af landet. Jeg skulle tanke op på turen, og jeg ville gøre det lige inden Odden, men droppede det, og det skulle vise sig klogt. Der gik nemlig færge til Aarhus 1 time tidligere, end jeg havde bestilt tid, og jeg var i så god tid, at jeg lige akkurat kunne nå den ved at betale lidt ekstra.
Det skal lige med, at jeg slet ikke opdagede, hvor langt jeg havde kørt, for den rundkørsel, man altid skulle passere før i tiden på vejen til Odden, var blevet nedlagt, og man kunne køre direkte ind på den nye motortrafikvej mod Odden. Pludselig stod der på et skilt, at der kun var få kilometer til Odden, og da jeg nåede lidt længere frem, var der en lille kø af biler på 6-7 stykker, hvad der ikke burde havde været, da jeg jo mente at have booket billet til den første Jyllandsfærge den dag. Men der var en afgang, jeg ikke havde set, og det var held nummer to. Selv om jeg var én af de sidste, der kørte om bord, fik jeg hurtigt et bord for mig selv i kantinen. Der kom dog hurtigt to amerikanske triatlon-sportsfolk i fuldt ornat og satte sig, og de havde en meget høj og livlig snak, især om løb og svømning. På trøjerne stod: Amager triatlon klub – en hilsen fra min københavnske hjemegn. På færgen mødte jeg en af mine mange fætres sønner, som er nabo til min søster i Mariager. Det var lige, da færgen skulle sejle, så det var kun 2 minutter, vi fik snakket, så gik vi i hver sin retning. Men han nåde at sige, at de skulle flytte fra deres store hus i Mariager med fuld udsigt over fjorden, og så til en større by med flere muligheder, nemlig Randers. Dette hænger fint sammen med, at Jupiter stod på Ascendanten (AC), da jeg låste døren efter mig og kørte mod det jyske. AC stod i Krebsen (hjemmet), og Jupiter står for rejser. Det kan på det kraftigste anbefales at påbegynde en rejse med Jupiter i nærheden af AC – og gerne lige på den, hvis den altså ikke er i alt får mange spændinger. Her var den kun i harmonier, nemlig både til Venus (nydelse og kvalitet) og MC (mål, her: rejsemål). MC står i Fiskene (vand), og min søsters hus ligger med udsigt lige ud over den smukke fjord. Jupiter for fuld udblæsning.
Min søster kender en dansk-amerikansk sanger, der bor i Las Vegas, og som kender nogle berømte amerikanere. Han har haft et skandinavisk gymnastikcenter i Los Angeles, hvor han kom til at kende Arnold Schwartzenegger, Engelbert Humperdinck og flere andre kanoner: Dette stammer også fint overens med, at Jupiter stod flot i afrejsehoroskopet. Han hedder Bjarne Andersen og er herhjemme mest berømt i Nordjylland og på Fyn, og han plejer også at blive inviteret ind til Jørgen Mylius, når han er i Danmark. Sang også ved Rebildfesten for et par år siden.  Bjarne gav en koncert på en times tid cirka midt i fødselsdagsfesten, og han var bare SÅ god, og han blev kaldt frem til ekstranummer og det hele. Han fik også solgt en del cd´er efterfølgende, inden han hastigt forlod selskabet til fordel for et interview i en lokalradio og –tv i Nordjylland.
På returen kom jeg til at sidde ved samme bord som et par, der havde et barn med på knap to år. Jeg fik en så fantastisk kontakt med den lille pige, at de andre om bordet var målløse. Hun smilede til den helt store guldmedalje konstant, lige til vi brød op og gik til bilerne. Endnu et tegn på Jupiter på AC.
Hvad angår hjemturen var færgen totalt fyldt op og blev 10-15 minutter forsinket, men de blev indhentet igen, og vi landede i Odden til den planlagte tid. Jeg var på grund af tekniske problemer med scanningen af min billet kommet i en forkert kø, som først kom på til allersidst. En bil med to unge mænd var også havnet i den samme forkerte kø, men de ordnede det ved at skifte vognbane og køre med som sidste bil i en kø, der blev kaldt tidligere frem. Jeg tror, at vagten opdagede det, men sagde intet til det, da bilen passerede ham. Han sagde blot Kombardo, som det sig hør og bør i Mols-liniens terminologi. Og jeg var jo lige glad, jeg tog chancen og blev holdende, ville ikke begå umoralske handlinger – og jeg havde jo Jupiter på AC, og så kan det jo næsten ikke gå galt.  
Jeg holdt på første bildæk både ud og hjem og trafikken gik fuldstændig glat. Fra Odden til København tog det kortere tid end vanligt, og det var ganske surrealistisk at opdage, at jeg, på trods af at jeg kom sidst på færgen, var en af de første, der kørte af færgen. Men det aller-underligste var, at selv om jeg overholdt fartgrænserne til punkt og prikke, var der på intet tidspunkt biler bag mig, undtagen én, der havde meget travlt og overhalede mig op ad en bakke. Det var virkelig en guddommelig tur, der har givet mig mod på at køre en anden gang med hele universet på bagsædet, som var slået ned for at give mere plads til bagagen – også Jupiter. Det gav dog efterfølgende en meget stor træthed, idet jeg mandag havde vigtigt møde og var alene på jobbet om formiddagen indtil kl. 12.30. Jeg fik på et af møderne en stor kunde, der ville leje sig ind en masse dage i AstrologiHuset.

Efterskrift
Det var heldigt at jeg tog denne færge og ikke hverken rejste den 20.6. eller den 21.6. en time senere. Begge afgange kunne have givet problemer. Den 20.6. kl. 19.45 havde Neptun i 3. hus i spænding til AC og Månen og Uranus tæt på IC i spænding til Pluto og Mars – og meget af det ramme i spænding ind i mit eget horoskop. Næste dag kl. 9.45 står AC i spænding til Venus (biler), og så var der jo mange spændinger i det hele tage – og begge dage - så det var rigtig godt at jeg kom af sted præcis kl. 8.45 på årets længste dag – med Jupiter på AC!
PS. Et ældre medlem af familien fortalte mig, at han havde skrevet en bog i en alder af 90 år. Det er en selvbiografi, som man nu kan låne på lokalarkivet og museet i Mariager. Interessant nok står Jupiter også for bogudgivelser. Så horoskopet har passet helt ned i detaljen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar