onsdag den 4. juni 2014

Mere Løkke - den uendelige historie

Mere Løkke - til en forandring

Det var måske alligevel ikke så overraskende, at Løkke fik valg i går. Men måden var ikke helt almindelig efter mine begreber. Han udskød dermed sin afgang som formand for Venstre, som nu må kæmpe endnu mere for at vinde næste valg. Nu kan valget kun tabes, men statsministerposten stadig vindes på grund af DF. Det vil i så fald blive en regering uden visioner og med en statsminister – hvis Løkke mod forventning stadig er i spil til den tid.   

Som jeg har skrevet flere gange, er det vanskeligt at bedømme uden eksakt fødselstid. Men under alle omstændigheder er det også mere konsekvenserne af et valg, man kan se i et horoskop. Og de er nu lettere at overskue, når vi kender resultatet af formandsvalget.  Er krigen i baglandet og folketingsgruppen forbi? Det er det første spørgsmål, der melder sig, og her er svaret på sigt et klart nej.

Vi skrev også tidligere, at Løkke måtte til hjertet for at bekende síne synder, hvis der skal være mulighed for en positiv udvikling. Og så skulle han garantere, at man var nået til bunds i afsløringerne af bilagssager. Jeg ved endnu ikke, hvad der er sket på mødet, men jeg håber ikke, at han blev valgt uden hans ord for, at han nu er clean, bortset fra den lasede privatøkonomi, som vi også har nævnt tidligere. Den kan nu blive en redning for ham, for hvem ville ikke unde en fattig mand en ferierejse og noget ordentligt tøj?

Nu til konsekvenserne. Det bliver nu meget lettere for Thorning – eller hendes efterfølger - at vinde næste valg, når Løkke i den grad gambler med partiet. Det har mildt sagt ikke været kønt at se på, og derfor har det været fristende at lave sjov med her på bloggen.

Nu vil jeg kigge på de forskellige horoskoper, herunder Søren Gades, for at se, om de kan slå Kristian Jensens fine aspekter. Men også Venstres horoskop nu, hvor Holger Stavnsbjerg har fundet den nøjagtige dag frem, nemlig den 30. juni 1870 i Hover ved Ringkøbing. Der er mulighed for, at stiftelsestidspunktet er midt på dagen, omkring kl. 12.40. Så står Pluto i spænding til hovedakserne og viser, at krigen i partiet ikke er overstået. Det samme kan man se i Løkkes horoskop. Men hvad med Gade, som dog i første omgang af Løkke blev brugt som spin over for Politikens politiske redaktør? 

Måske er Løkkes kamp og klamring til formandsposten også spin? Astrologisk set kunne det sagtens være sådan, at det OGSÅ er spin, men måske af den mere ubevidste slags.

Hvad angår Gade har han kun Saturn i spændinger, og de tiltager i løbet af det næste års tid, så han er en mand under stigende pres. Det vil han også være, selv om han ikke bliver formand for Venstre, men det vil vi i så fald ikke høre så meget om. Saturn står for autoriteter og faderen, som kan være fraværende, idet det mindste følelsesmæssigt. I fødselshoroskopet har Gade Saturn i spænding til Neptun (fravær). Dette aspekt medfører meget ofte, at man skal bevise, at man er god nok, og hvad kunne være mere passende end at blive landets statsministerkandidat? Derfor er det fristende og smigrende for Gade, som dog også har brug for en privatsfære – så det er samtidig lidt skræmmende at skulle være på hele tiden.

Vi må se, hvad der sker, men Gade vil også løbe ind i udfordringer som Venstres formand i så fald. Derfor vil jeg anse Kristian Jensen for at være den mest langsigtede og solide løsning i den traditionellen Venstre-ånd. Jensen har interessant nok også Saturn i spænding til Neptun i fødselshoroskopet, så her slægter de to hinanden på. Men Jensen har ikke nævneværdige aktuelle spændinger i horoskopet, så han skal nok slippe godt igennem turbulensen i partiet. Måske kunne Neptun være i spænding til hans AC i øjeblikket, men på grund af manglende fødselstid må dette stå hen i det uvisse.

Hvorom alting er, så behøver Venstre mere end noget andet driftsikkerhed nu, hvor valget måske er rykket endnu nærmere end til det forårsvalg, som vi hidtil har regnet med. Jeg vil se på, og vende tilbage, om der skulle være mulighed for et valg allerede i efteråret.


Jeg vil vende tilbage med yderligere tolkning af situationen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar