lørdag den 28. juni 2014

VM i fodbold

Algeriet videre
Det er ikke SÅ underligt igen, at Algeriet kom med på Ruslands bekostning. Træneren har et meget bedre horoskop end Capello fra Ruslands hold. Og dog, for det har han på en måde kun i den sidste halvdel af juni, hvor Jupiter er i harmoni med hans Sol. Den stopper i begyndelsen af juli, og så vil jeg tro, det er slut. Men måske når han lige at få en skalp mere, når hans hold møder Belgien tirsdag, Han har dog ikke det, der ligner spændinger i sit horoskop i juli – og heller ikke harmonier. Der mangler altså noget brændstof til at holde hjulene i gang, men det kommer naturligvis an på, hvem de skal møde, hvis de går videre ved at besejre Belgien. Træneren er født den 15.5.52.

Brasilien
Jeg er af en venlig læser blevet gjort opmærksom på, at det ikke er Jefferson, men Cesar, der vogter Brasiliens mål. Og det er ret heldigt, men lad os lige se på Cesars horoskop. Han er født den 3.9.79 og jeg nævnte ham kort i gennemgangen. Han har noget ustabilitet, og forsvaret ser i det hele taget ud til at være Brasiliens svaghed, selv om det ikke på nogen måde behøver at være katastrofalt.

Og så manglede jeg Gustavo fra den 23.7.87 i første omgang, og eneste spænding er meget svag (Neptun til Merkur), så han har mulighed for succes, da han har meget fine aspekter. Han skal bruges mest muligt.


Brasilien – Chile
Den 28.6. kl. 13.00 spilles den første kamp i ottendedelsfinalerne. AC står i slutningen af Vægten. Derfor er det Venus, som symboliserer hjemmeholdet. Den står i 8. hus i spænding til Neptun, så Brasilien skal passe på skader og ”løs” spillestil. Det bliver en lige kamp, som hjemmeholdet dog står til at vide, da udeholdet står i Vædderen og derfor har Mars som hersker. Den står i 12. hus udelukkende i spændinger, så Brasilien hiver en sejr hjem på et mål, måske efter straffesparkskonkurrence.  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar