tirsdag den 10. juni 2014

Thorning igen
Jeg skrev i går om, at hun har luksusproblemer nu. Tingene er begyndt at gå hendes vej, ikke mindst, fordi hun er ved at være sluppet af med den irriterende Neptun, der han spændt hendes kommunikationsplanet op, og det har giver en del dårlig pressen i første halvdel af hendes tid som landets overhoved.

I juni har hun besøg af en særdeles venligt stemt Jupiter i festhumør, og så kommer tilbuddene. Om hun tager imod mulighederne er straks en anden sag, men alene det at komme i betragtning som formand for Det Europæiske Råd er da godt gået. Nu må vi se, hvordan den komplicerede sag falder ud. Merkel har det store ord at skulle have sagt, og hun har sin egen præsidentkandidat, som derfor er urørlig. Og Thorning har aspekterne til i det mindste at komme i betragtning. Men luksussituationen bevirker, at hun næsten ikke KAN komme til at vælge forkert. Selv hvis hun udskrev valg nu, ville det gå meget frem for hende. Hun er i offensiven, men må ikke begå samme fejl som Løkke, nemlig at ligge henslængt i hængekøjen og først komme på banen, når lokummet brænder. Det gør hun heller ikke, er jeg sikker på, hun vil vide at udvise rettidig omhu og ansvarlighed.

I et horoskop kan man ikke se, hvad folk vælger, kun hvad der ville være mest hensigtsmæssigt at vælge lige nu. Et horoskop er udelukkende en konsekvensberegning over, hvad der vil ske, hvis man vælger det ene frem for det andet, men det står en frit for – i bedste demokratiske orden – hvad man vælger. Man kan sige, at astrologien kan levere en konsekvensberegning af de forskellige muligheder, der findes i en bestemt situation. Og vi kan levere en astrologisk vejrudsigt. Vi ved jo, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning., Ligeledes findes der ikke dårlige horoskop, kun dårlig BRUG af dem. Herunder hører også ingen brug…

Hvad Thorning angår, KAN hun næsten ikke komme til at vælge forkert, så der kommer helt sikker en god løsning i morgen! Og det er ganske vist, jeg har det nemlig fra kilder, der står hinanden nær – selv om der godt nok er lang afstand imellem dem. Flere millioner kilometer, har jeg hørt.


(Skatte)Loft
Peter Loft udtalte i går, at den samlede danske presse uden undtagelse havde været for tidligt ude i skattesagen, hvis han var beskyldt for at have lækket oplysninger om Thorning-parrets private forhold. Han brugte udtrykker ”samtlige danske medier”. Måtte jeg høfligst erindre Loft om, at Astrologisk Nyhedsbrev, søndagsbrevet, på et tidligt tidspunkt i sagen skrev, at med hans fine aspekter på daværende tidspunkt burde frifindes – eller hvordan det nu helt nøjagtigt blev udtrykt.

Den, der havde stærke spændinger, var Lund Poulsen, og nogle er der stadig. Han er nok også den, der umiddelbart har lidt den mest kranke skæbne. For op det tidspunkt, hvor det hele kørte op i en spids, var han sammen med Kristian Jensen favorit til at indtage posten som kronprins i Venstre. Denne position er nu måske for evigt forpasset. I hvert fald i en længere periode vil det være svært med et comeback. 

Venstre vil ikke risikere noget med nogen, der har sager kørende, eller har haft. Kristian Jensen har ganske vist haft et par udfordringer her, men ikke noget, der kan sammenlignes med Poulsens.

Og Løkke – ja, han skal ikke lave flere fejltrin, plus at han skal reparere på de hidtidige fejltrin, og det vil ikke sige så lidt. Han har opbrugt kvoten af fejl, men kan måske godt lidt tåle en enkelt mindre af slagsen. Men ellers skal han nu holde sig på dydens smalle sti, og det kan godt i Løkkes tilfælde sammenlignes med det at bede at æble om at smage som en appelsin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar