søndag den 29. juni 2014

VM-noter

De to første kampe i runden
Jeg skrev i går, at Brasilien ville vinde med et mål, evt. via straffesparkskonkurrence, og det kom til at holde stik. Måske husker nogle læsere, at jeg tidligere har manet til at sende lys til de danske spillere (så må de andre landes tilhængere sender til deres spillere). Man kan jo også sende lys til de hold, man holder med, og jeg holdt med Brasilien.
Som forudsagt var Hulk svingende. Han spillede godt i kampen med stor energi og drive. Men han lavede et elendig straffespark – ikke underligt på grund af hans spændinger i horoskoper. Det var det rene Hulk med det spark, som målmanden let kunne redde.
Jeg så næsten hele kampen mellem Brasilien og Chile. Jeg ville være parat til straffesparkskonkurrencen. Som sagt, så gjort. Og jeg fandt en ny måde at sende lys på, som var meget effektivt. Jeg har tidligere undret mig over, at det nogle gange gik galt, det vil sige mod forventning, når jeg blot sendte lys med over det ene holds spillere, specielt den spiller, der var i aktion på et givet tidpunkt, fx ved straffespark/straffekast (hvis det var håndbold, det gjaldt). Jeg gjorde et eksperiment i går, der egentlig er meget logisk. Hvis man sender lys i skudretning, når det gælder dem, men holder med, så virker det bedre. Og så prøvede jeg en anden ting, som kun var et forsøg, for det skal man ikke gøre normalt, men så længe det handler om lys, går det vel nok? Jeg sendte lys imod skudretningen, når Chile skød straffe. Og ikke nok med det. Jeg rejste mig fra stolen og stod skråt for skærmen, når chilenerne skød. På den måde kunne jeg sende lyset direkte imod skudretningen, og det lykkedes 3 gange. Ved Chiles ene skud nåede jeg ikke den manøvre, og der blev mål. Dette gik lige op med, at jeg ikke nåede at være parat ved et af Brasiliens skud, hvor spilleren så missede, pog det var i øvrigt Hulks skud.
Det kan virkelig anbefales at eksperimentere med lyset. Foreløbig er det i hvert fald gået meget godt, og det går i den rigtige retning, selv om det naturligvis ikke kan lykkes hver eneste gang.

Colombia-Uruguay
Den kamp så jeg ikke, den lå uden for et A-menneskers radius, hvad spilletiden angår. Dog havde jeg spottet en sejr over Uruguay, men havde ikke fået det skrevet ned og lagt på bloggen. Uruguay havde forinden fået sendt deres super-stjernespiller Suarez hjem med flere måneders karantæne, hvad jeg synes var noget i overkanten, da det er svært at bevise, at det var med fuldt overlæg. Men 4 måneders karantæne er noget af en straf, må man sige.  SÅ krafttig var det bid heller ikke, hvis det var overlagt. Man skal naturligvis ikke bide modspillere, men her gik FIFA over grænsen. De har helt sikkert villet statuere et eksempel.   Den fantastiske Rodriques scorede to gange for Colombia, det første skulle ifølge pressen have været en perle.
Men Rodriques har stærke Saturn-spændinger, og derfor kan han sagtens stækkes i en af de efterfølgende kampe. Det er slut nu for holdet fra Brasiliens naboland. Måske kan de vinde en kamp mere, hvis heldet er med dem, hvad angår modstanderen, men så må det være slut på grund af Rodriques´ og trænerens horoskoper. Der kan godt ske det samme her som i kampen i aftes. Når den absolutte stjernespiller stækkes, så er succesen forbi. Men indtil nu har holdet fra det nordlige Sydamerika være en meget positiv overraskelse. Rodriques skal passe på knogleskader, og desuden skal ikke han forsøge at lægge sig det mindste ud med dommeren i næste kamp.    

Holland-Mexico
Her er en kamp, der godt kan blive lidt som Brasilien-Chile, men hvor Mexico har en bedre mulighed at gevinst. Jeg vil dig tro, at Holland får tæmmet den ellers ustyrlige Marques og får hevet sejren hjem til sidst. Men de vil få brug for gode vibrationer, for Holland har som favoritter Saturn i 1. hus, og det gør, at de ikke kan boltre sig som vanligt. Måske nok en Robben med det fine horoskop, men van Persie vil få kvalificeret modstand, så han ikke scorer så meget, som han plejer. Van Gaals horoskop er bedre end Mexicos træners, så mon ikke det lige præcis lykkes at hive en sejr hjem for nederlændingene.
Holland plejer dog altid at få et formdyk i store turninger, og det kan godt være i dag, hvor vi får syn for sagn om, hvordan horoskoper skal tolkes i turneringer, hvor det kun er hjemlandet, der har hjemmebane – elle andre er på udebane. Holland er favorit, men har det dårligste kamphoroskop. Skorpionen er på AC, og Pluto står elendigt. Her stå Venus som hersker over 7. hus noget mindre dårligt, så det bliver meget spændende. Med Saturn i 1. hus plejer hjemmeholdet eller favoritterne at være i defensiven, men kan hive sejren hjem til slut ved at spille fornuftigt og tålmodigt.
Kl. 13.24 står MC på Månen, og her kan der ske noget, kampen kan skifte karakter, fx ved at Mexico får et mål, eller en scoring i det hele taget. Dog er den vigtigste periode 14.20-14.40, hvor der er hele tre vigtige aspekter: MC spænding Saturn, MC i harmoni med Mars og AC i harmoni med Jupiter. Holland scorer sikkert i den periode og vinder kampen eller sikrer omkamp.

Costa Rica – Grækenland
Kampen spilles kl. 17.00 lokal tid, hvilket svarer til kl. 22.00 dansk tid. Igen en lige kamp, hvor Costa Rica er favoritter mod de kedelige grækere. Der er svært at sige hvem der er favoritter her, men mon ikke der er Costa Rica. I så fald er grækernes held astrologisk set, at både Månen og Jupiter står i 7. hus. Det vil sige, at grækerne er favoritter astrologisk set i en helt sikkert meget lige kamp. Træner for Costa Rica er Pinto, født 16.12.52. Han har Pluto flot til Jupiter. Grækenlands Santos er født 10.10.54 og har Uranus i spænding til Solen og Pluto flot til Merkur. Men så har han noget, der bliver rigtig spændende at følge, og det har givet ham succes indtil nu, i hvert fald resultatmæssigt. I aften vil han ikke få hel med at spille henholdende og kedeligt, for Jupiter står eksakt på hans Jupiter/Uranus-konjunktion, der får så mange aspekter, at det nærmest er helt uoverskueligt. Udover konjunktionen med Jupiter og Uranus er der yderligere 5-6 aspekter. Derfor skal han finde en balance mellem det tålmodige og det utålmodige, det stille og det flyvske. Han må ikke overdrive og blive letsindig, som Jupiter har det for vane, det vil blive straffet.

Igen en lige kamp, og jeg tager chancen og tipper Grækenland som vinder, når det sidste slutfløjt lyder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar