torsdag den 26. juni 2014

Tillykke Helle - du har vundet

Jeg holder på Thorning

Nu er tiden kommet, hvor EU skal fordele sine topposter, og jeg holder med og på Helle, som ellers har – ja, ”holdt på helle” i nogen tid. Det har været klogt, så kunne hun passe arbejdet for Danmark uden at blive forstyrret. Og med ”lidt Helle” bliver hun udnævnt på mødet i den belgiske by Yprés, hvis dunkle fortid fortaber sig i skyttegravene ved byen, der led frygteligt under 1. Verdenskrigs rædsler.

Nu er tiden en helt anden, men på grund af kraftige spændinger i mødets horoskop kan der godt blive både spænding og stor uenighed om, hvem der skal vælges. Cameron er på vej ind i en Pluto-spænding, så han vil sikkert lave nogen ravage. Det kunne godt gå hen og blive noget af en skyttegravskrig at nå til enighed.

Men Thorning kan med sit fantastiske horoskop, som vi tidligere har skrevet om, godt reelt være udråbt på forhånd som formand for regeringslederne. Ganske enkelt for hun er det bedste kompromis – OG på grund af det helt fantastiske horoskop – specielt her i juni, hvor vi skrev, at hun nærmest kan gå på vandet, eller i bibelsk forstand endda svæver over vandene.


På grund af spændingerne i mødehoroskopet gælder det for regeringslederne om at tænke stort, visionært og helhedsorienteret. Og ikke agere som den højreorienterede EU-gruppe, der er begyndt med at skændes, så det brager. Alt andet end store visioner bør være bandlyst. Og det skal vel at mærke inkludere befolkningerne, hvad EU har haft meget svært ved gennem tiden. Inklusion af folkene har alle dage været en by i Rusland, og det fremgår med al ønskelig tydelighed af EU´s horoskop fra den 1. januar 1958 kl. 00.00 i Bruxelles. Nu er muligheden for en kursændring der, og den mulighed skal pinedød tages i brug, ellers går EU sin egen undergang i møde.

Uanset hvad kan ingen tage Helles fine horoskop fra hende. Det vil virke, hvad enten hun får topstillingen i EU eller i Danmark. Hvis der var valg i juni, ville hun vinde, og det vil en anden S-formand måske også kunne til næste år. Vi har længe ment, at der vil blive valg til foråret, men det var ud fra Helles horoskop. Nu skal vi nok til at se det hele med nye briller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar