mandag den 2. juni 2014

UGEHOROSKOP uge 23 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du vil ikke føle dig så social og udadvendt som ellers. Du nyder at være hjemme, og befinder dig bedst sammen med mindre grupper af venner. Andre synes at have det meget sjovere og lettere end dig, men det er kun en kort overgang. Hvis du er single, så hold dig ikke tilbage, flirt!
PS: Slap af, alt løser sig!
TYR
Det kan gå galt med kommunikationen med andre, du må derfor være lidt opmærksom. Når det er sagt, så vil du komme virkelig godt ud af det med din partner. Er du single, så er der også mulighed for romantik. Du er yderst charmerende, og du har en dejlig udstråling.
PS: Du har heldet med dig.
TVILLING
Du er god til at overbevise og overtale andre. Derfor får du også tingene på din måde og, du kommer langt med dine projekter. Når det kommer til kærlighed, så kan der meget let opstå uenighed mellem dig og din partner. Det kan komme til et brud, hvis du ikke passer på.
PS: Forfølg dine drømme.
KREBS
Alt, hvad der er nyt og spændende, kaster du dig energisk over. Du nyder at lære, og kan også selv lære fra dig. Der er en virkelig god fokus på kommunikation af enhver art, og du vil have held med at indgå aftaler. Pas dog på med, ikke at gøre små problemer og udfordringer meget store.  
PS: Du er god til at give komplimenter.
LØVE
Det er ikke helt let for dig, at få dine opgaver færdiggjort eller få dine ideer ført ud i livet. Hvis du arbejder sammen med andre, går det lettere, men du må regne med, at tingene tager tid. Der er en del rygter omkring dig, pas på med ikke at tage del i disse, det bringer intet godt.
PS: Der er flirt i luften.
JOMFRU
En uge, hvor du får fart på. Der er virkelig mange ting, som du skal have styr på, og det kan blive svært at nå det hele. Du arbejder godt sammen med andre, men undlad at stå først i køen, når der skal uddeles flere opgaver. Du kan komme til at lave fejl, da du ikke har tid til at være grundig.                                                                                                                                          
PS: Din partner har også super travlt.
VÆGT
Selvom du har en god energi, kommer du til at prioritere, du kan nemlig ikke nå det hele. Du må finde en balance mellem arbejde og hjemmeliv, der skal nemlig være plads til det hele. Der vil være ting i din bolig, som du pludselig må tage dig af. Det samme gælder på jobbet.
PS: Du kan mere, end du tror.
SKORPION
Du tænker mere på andre end på dig selv. Du hjælper, hvor du kan og, der er behov for det. Dem omkring dig er virkelig glade for dine gode råd, og du har det godt, når du bliver værdsat. Du har det godt sammen med din partner. Er du single er der kærlighed og flirt i luften.
PS: Der skal være tid til romantik.
SKYTTE
Det er ikke den letteste uge, du går i møde. Mangler du overblik, så ryd op omkring dig, men regn med, at det tager længere tid end beregnet. Det kniber med kommunikationen, og det sinker dig, da du skal bruge tid på at forklare din hensigt og, hvor du gerne vil hen.
PS: Gamle minder dukker op.
STENBUK
Prøv på ikke at gøre problemer og udfordringer større end de reelt er. Det kan knibe for andre, at forstå dig, men du er god til visuelt at fortælle, hvad du ønsker og, hvor du gerne vil føre tingene hen. En gammel ven kan få dig til at se lettere på udfordringerne, og kan hjælpe med at løse dem.
PS: Du har mange gode ressourcer.
I
VANDBÆRER
Du får mange skønne stunder sammen med familie og gode venner. Tingene fungerer godt i det daglige, og samtidig kan I foretage jer nogle spændende og kreative ting sammen. Du vil opleve, at det bliver en god uge, hvor alt forløber let og  uden de store udfordringer.
PS: Du når alt det, du skal.
FISK
Lad andre tage føringen for en tid. Du vil nyde at være i stand til at læne dig lidt tilbage, og bare lade andre tage over for en stund. Du bliver inspireret af at se, hvordan tingene også kan gøres. Du holder af, når der er ro og harmoni omkring dig, og du gør, hvad du kan for at skabe dette.
PS: Slå dig lidt løs.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar