søndag den 8. juni 2014

Uge 24 astrologisk set

Uge 24 astrologisk set

Indhold:
Information og tilbud
Antikvariatet tilbyder
Horoskopdata
Husk
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen, der kommer
Mere Løkke med lidt humor
Balladen om Thornings skattesag, dommen afsagt
Kommer Thorning til EU?
Ugehoroskoper for alle tegn


Information og tilbud
Antikvariatet tilbyder
En samling på ca. 30 bøger om døden og reinkarnation, perfekt til research, sælges for 850 kr.

Sanna Ehdin-bog
Eftertragtet bog nu på hånden. Mange har i de senere år spurgt efter Sanna Ehdins bøger, som har været udsolgt fra forlaget gennem længere tid. Hun har skrevet ”Det selvhelbredende menneske”, som nærmest er uopdrivelig. En andet rigtig god bog er ”Et liv i glæde”, og den er nu til salg i et pragteksemplar for kun 250 kr.
Send en mail, hvis du vil reservere den, det gør efter først til mølle-princippet – astrologi@astrologihuset.dk

Data i HOROSKOPET kommer nu i stedet gratis hver søndag
Mange har gennem længere tid spurgt, hvorfor Dataskopet, som det pågældende indslag hed, med alle de mange data på personer og begivenheder, er udgået af det faste stof i bladet- og de mange data kan stadig fås i de gamle numre, der sælges for 5 kr. stykket.
Det er noget lettere at være aktuel på bloggen end i et kvartalsblad, så derfor blev data afskaffet i bladet. Så nu kommer de i stedet på bloggen og i nyhedsbrevet hver søndag – med gratis abonnement. Ugekommentarerne er spækket med data på personer og begivenheder og indeholder desuden forudsigelser om politik og samfund. Der er også en astrologisk og clairvoyant vurdering af ugens dage.
Er du ikke abonnent, men gerne vil have et gratis abonnement, så kan du melde dig på her:

Husk
Husk at læse de indlæg, der er lagt direkte på bloggen i ugens løb, herunder Holger Stavnsbjergs analyse af Venstre og Løkke:

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er fuld af nye tiltag og ideer, hvor en del bliver ført ud i livet. Ugen er præget af positivitet, og konflikterne mindre.
Der er flere energier, som handler om at genbruge – om at søge tilbage og finde det frem, som vi troede ikke var rigtigt, ikke var godt, eller ikke kunne udnyttes på et tidspunkt. Gamle ideer genoplives med andre ord, og det kan der kommer fine resultater ud af. Hvis du er groet lidt fast eller har problemer med at få gang i noget, er det nu, der skal smedes. Der er mange fine energier, som kan samles op og (gen)bruges.
Kærligheden blomstrer også for tiden. Det kan godt være en gammel kærlighed, der kommer tilbage, eller at man opdager, at et menneske, man kender, lige pludselig ses i et andet lys.
Det er juni, og verden skabes på ny, vi vender alt lidt på hovedet i denne måned. Det er nu, det bedste halvår af 2014 starter. Vi kan se frem til langt mere stabilitet og ro de næste 6 måneder.
På den politiske scene er vi næsten færdige med dyne løfteriet, men det sluttede da også med bravour og Løkke, der blev siddende. Der er ro på mange fronter. Vi kommer til at ånde en smule denne sommer. Men så starter der en ny omgang i slutningen august. Det bliver langt hårdere, da det er starten på valgkampen, ikke at vi får valg i efteråret, men valgkampen bliver strakt ud over endnu længere tid end vanligt.  
Ude i verden ser det ud til, at vi er nogenlunde over de største konflikter. Ukraines nye regime ser ud til at få styr på tropperne. EU ser ud til at gå helt ind i sig selv, da de får svært ved at blive enige på grund af den nye sammensætning. Derfor bliver det svært at få noget gennemført. Årene fra 2014 til 2016 bliver en tid, hvor der sker mange nye tiltag, og vi ser nye politiske ideer. Men de gamle skal lige gø lidt først.
Ugen byder også på, at folk er sødere over for hinanden og giver hinanden mere plads.  
KB
Ugen, der kommer
MANDAG
I dag er Venus i eksakt harmoni med Pluto, og det lover godt for økonomien og værdierne i det hele taget. Det er dagen for investeringer, aftaler, forhandlinger, salg, beslutninger m.v. Månen går ind i Skorpionen og møder Merkur harmonisk, så kommunikationen er både dyb og god. Dog ikke så meget, hvis man gerne vil smalltalk. Neptun står stationær i dag, og det varer i realiteten et par uger, før den begynder at gå mærkbart retrograd igen. Der kommer nogle måneder, hvor drømme kan være svære at realisere, og mange tænker uklart. Men indre aktivitet, fx i form af fantasi, vil der være masser af.

TIRSDAG
Månen står godt til Pluto og giver lidenskabelighed og meget stærke følelser, som mange vil vide at kæmpe til sidste bloddråbe. Det kan også blive nødvendigt, for Månen spænder kærlighedsplaneten Venus op, og det kan give lidt uoverensstemmelser i privatlivet. Om aftenen står Månen på Saturn, og så gælder det om at være praktisk og eventuelt sætte følelserne lidt til side og udelukkende lade fornuften råde. Nogle vil være ret indadvendte denne aften.

ONSDAG
En lidt stille dag, hvor der ikke sker meget andet, end at Månen hen under aften går ind i Skytten og bibringer os et par dage med glæde og jovialitet. Mange har let ved at grine og i det hele taget have det sjovt. Fortæl en god anekdote eller en vittighed.

TORSDAG
Tidligt på dagen står Månen skidt til Neptun, og så er det svært at stole helt på nogen. Nogle gange kan man ikke engang stole på sine egne vurderinger, og følelserne kan blive noget rørstrømske. Senere er der virkelig meget energi og mange har mod på livet og går måske i gang med større projekter. Om aftenen er frihedstrangen meget stor, men den bliver dækket ind af Månens fine harmoni med Uranus. Man vil være opfindsomme og tænke mange nye tanker.

FREDAG
Så løber Venus ind i spændingen til Saturn, og så skal man spare og spænde livremmen ind. Større investeringer kan være ret risikobetonede.
Om morgenen er der fuldmåne, og så kan følelser let løbe af med én. Far derfor frem med lempe, lige fra du står op. Senere går Månen ind i Stenbukken og giver os realisme og fornuft. Dog skal man alligevel lige tjekke, hvilke konklusioner man drager, for Månen spænder Merkur op, og det kan gå ud over den logiske sans og hukommelsen, der kan svigte.

LØRDAG
Så kommer dagen med de fleste aspekter, og der er meget stærke spændinger. Dog starter dagen fint med fantasi og intuition, og mange drømmer en del. Mars er i eksakt spænding til Pluto, og så skal man ikke løbe nogen form for risiko jobmæssigt eller økonomisk, medmindre det er bydende nødvendigt. Månen spænder hele det langvarige T-kvadrat op, og det gør dagen særdeles turbulent. Det vil være klogt at få tjekket starttidspunkter ud, hvis man skal rejse eller starte på noget nyt. Det kan blive afgørende at starte på de rigtige tidspunkter, og undgå alle de ”forkerte”, for dem er der en del af på en sådan dag. I tidsrummet 14.30-15.30 er et sådant tidsrum. Her skal man være forsigtig og gå så grundigt til værks, som det er muligt. Tag det meget roligt, kør forsigtigt og konfronter ikke andre, medmindre det er absolut nødvendigt. Det er godt, det er lørdag, så kan man nusse lidt rundt og til en vis grad passe sig selv.

SØNDAG
En meget mere stille dag end i går. Dog går Månen ind i en spænding til Jupiter, og så vil der være en tendens til overdrivelser og lidt for store armbevægelser. Mange vil dog være glade - nogle også overstadige og flyvske. Men Månen står i Stenbukken, så det bliver nok ikke så slemt endda. Om aftenen går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og originalitet.

Mere Løkke - til en forandring
Nu havde Løkke endelig muligheden for både at ryge og at rejse, ganske gratis endda. Og så valgte han overraskende at fravælge de to helt oplagte muligheder…
Løkke blev alligevel siddende som formand for Venstre. Man må håbe for ham, at der er gjort rent bord, så han virkelig kan begynde på en frisk. Han er dermed stadig i spil som landets næste statsminister, dog mest i kraft af DF´s fremgang, da han har betragtelige spændinger i sit horoskop. Så han vil ikke kunne bringe sit parti tilbage i meningsmålingerne, som da de var på deres højeste.     
Som jeg har skrevet flere gange, er det vanskeligt at bedømme en person uden eksakt fødselstid. Men under alle omstændigheder er det også mere konsekvenserne af et valg, man kan se i et horoskop. Og de er nu lettere at overskue, når vi kender resultatet af formandsvalget.  Er krigen i baglandet og folketingsgruppen forbi? Det er det første spørgsmål, der melder sig, og her er svaret på sigt et nej. Der skal ikke meget til nu, før Løkke igen ryger ud i vanskeligheder.
Vi skrev også tidligere, at Løkke måtte til hjertet for at bekende sine ”synder”, hvis der skal være mulighed for en positiv udvikling. Og så skulle han garantere, at man var nået til bunds i afsløringerne af bilagssager. En ekstern revisor må eventuelt ind over.
Jeg ved ikke, hvad der er sket på mødet, men jeg håber ikke, at han blev valgt uden hans ord for, at han nu er clean, bortset fra den lasede privatøkonomi, som vi også har nævnt tidligere. Den kan nu blive en redning for ham, for hvem ville ikke unde en ”fattig” mand en ferierejse og noget ordentligt tøj?
Det ser ud som om Løkke har ni liv som katten, men han er i så fald i gang med det niende politiske liv.

Horoskoperne for møderne
Den 3. juni var det hele tre centrale møde med Løkke som hovedperson. Kl. 10.00 skulle Løkke forsvare sig over for partiformændene. Månen (følelser) stod i Løven (stolthed, fastholdenhed). Solen hersker over Løven, og den står udelukkende godt. Noget vil lykkes for Løkke, og når Solen står i Tvillingerne, er der ikke noget galt med formulerings- og kommunikationsevnerne. Månen står i spænding til Saturn, som vil holde fast i det bestående, men det sker altså ikke uden kamp, når der er tale om en spænding. Månen står godt til Mars (kampånd, mod) Og Uranus (opfindsomhed). Løkke udtalte på dagen, at han ”ikke ville stå i vejen for Venstres succes”. Den udtalelse er nærmest genial i situationen, for alle regner med, at han går af – og udtalelsen er dobbelt og dermed intetsigende. Det SKAL han jo mene, men timingen var strålende.
Kl. 11.30 skulle han have møde med folketingsgruppen. Min kilde (jeg kalder ham for Lord Snowden) siger, at klokken blev 11.35, før mødet gik i gang. Nu er AC gået ind i Jomfruen, som beherskes af Merkur. Den står også meget flot, så igen: timingen er på Løkkes side. Merkur står i 11. hus, som meget passende står for grupper.
Det helt afgørende møde gik i gang kl. 17.30 i Odense. Med AC i det charmerende tegn, Vægten, og nu foldede Løkke sig åbenbart rigtigt ud.
At har var under stort pres ses af, at Saturn stod i 1. hus i spænding til Månen, som dog er i aftagende aspekt. Det afgørende er, at den hersker over AC er Venus, og den står i 7. hus (de andre), og den er minsandten også meget velaspekteret og står i det bevarende Tyrens tegn – alt var som i gamle dage – både formand og næste formand blev på deres poster, og de vandt begge en sejr, og det gjorde partiet også. I det mindste på kort sigt. På grund af Løkkes spændinger, som kører i nogen tid endnu, er det sidste ord ikke sagt i den sag, og jeg tror ikke, at Løkke slipper godt om ved det hele i længden. Men går alt vel for ham, bliver han statsminister efter næste valg, men hold da op, som han skal kæmpe nu. Det går ikke at slænge sig i hængekøjen, så vil han jo også bare gøre sit partiet til et hængeparti, og dens slags negative transformationer går ikke mere for en mand, der i ét og samme liv er i gang med den 9. reinkarnation.

Lækage-sagen om Thornings skattesag - uopklaret
Så kom afgørelsen af lækage-sagen, hvor vi vurderede, at der ikke ville blive tale om nogen straf, selv om alle ved, at mindst én er skyldig.
Peter Loft havde ingen spændinger planeterne imellem i den pågældende periode, men kan godt have haft det til én af hovedakserne. Det ved vi ikke på grund af det manglende fødselstidspunkt. Den, der havde de mest markante spændinger er Troels Lund Poulsen, som også gik fri, selv om han var noget flot ved at udtale, at han var blevet pure frifundet. Han har løjet, så det brager. Han udtalte til kommission en, at han ikke interesserede sig særligt for sagen, selv om han blev løbende orienteret. Nu kalder han det en pure frifindelse, det er noget flot. Han omgås lemfældigt med sandheden, og derfor peger pilen nok mest på ham. Men sagen har altså ikke kunnet opklaret, og det er en skændsel i sig selv. Lund Poulsen må nu leve med, at han ikke bliver kronprins i Venstre igen, men det er måske også en straf i sig selv.  
Og Løkke? Ja, han havde nogle gode dage her, for han gik helt fri på grund af manglende beviser. Først snød han A-viserne, og dernæst B-viserne. I stedet for, at han skulle gå, var det nu i stedet bare ”godt gået” af Løkke.
Til Løkke!

Astrologimagasinet HOROSKOPET ramte plet om Løkkesagen
Der er en god regel, der siger, at man altid skal følge sin første indskydelse, og det glemte jeg lidt i Løkkesagen. Jeg gik tilbage for at se, hvad der stod i bladets forårsnummer om Løkke på et tidspunkt, hvor den endnu ikke var helt eskaleret. Jeg skrev det den 1. marts, og bladet udkom medio marts. Der stod at læse følgende: ”Saturn står i spænding til både Uranus og Pluto i hans fødselshoroskop, så dette kompleks bliver udløst og medfører en masse turbulens. Han kommer derfor ud i yderligere turbulens i løbet af foråret…Han kommer i fare for at måtte gå af som formand for Venstre, men en redning kan komme fra de harmoniske aspekter, Saturn også modtager i hans horoskop.. Til det negative hører dog, at hans progressive Mars nu er i spænding til fødsels-Pluto, og det kan betyde et karriereskift. Vi mangler hans fødselstid, men hvis der ikke er yderligere spændinger, tror jeg lige, at han med nød og næppe redder den hjem, men med skrammer og ridser i lakken…”.

Kommer Thorning til EU?
Jeg har først fået tid til at se på dette spørgsmål nu, men har dog tidligere skrevet, at hun kunne få en toppost i EU. Det er dog ikke særlig god timing nu, hvor hun har bedre mulighed for et godt valgresultat end længe – om nogensinde. Og hun har jo tidligere lagt hovedet på bloggen og væddet for åben skærm, at hun ikke var i spil til en EU-post. Det skal man dog ikke lægge alt for meget i, selv om hun sværgede ”Amager halshug” på det, mens hun meget charmerende holdt hånden for halsen, som man nu har det for vane derude på Amager.
Jupiter står fuldstændig forrygende for Thorning i hele juni, og hvis hun udskrev valg nu, hvad hun jo ikke gør, men hun ville i så fald få stor fremgang.
EU hører jo også til udlandet, så jeg vil tro, at muligheden opstår, at hun kan blive kommissær, præsident eller kommissionformand, så må vi se om hun tager den. Hun er i besiddelse af potentialet. Hendes problem er, at hun kommer fra et land, der er medlem af EU med forbehold. Vel at mærke af en slags, der ikke sådan lige er til at komme af med. Hverken regeringen eller Venstre ville turde udskrive folkeafstemning i denne tid og et stykke tid fremover. Der er meget store chancer for et nej.
Hvad angår Thorning selv er hun på toppen i denne tid, hvor hendes Neptun-spænding til Merkur begynder at synge på sidste vers. Den slutter helt af hen over årsskiftet, men den har toppet for sidste gang allerede.

UGEHOROSKOP uge 24 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Der er masser af muligheder, men tingene sker ikke af sig selv, du må selv tage initiativ, hvis du vil nå dine mål. Du tager ikke let på kærligheden, og du er meget kritisk, det er ikke alle, der kommer dig nær. Er du studerende, så bliver det en god uge for eksamener.
PS: Vær modig og kast dig ud i tingene.
TYR
Hold dig fra at diskutere med andre mennesker i denne uge, det kommer der ikke noget godt ud af. Jo længere hen på ugen, du kommer, jo lettere vil tingene glide. Du arbejder bedst alene, så du ikke skal vente på andre, det gør dig bare irritabel.
PS: Find tid til en romantisk middag.
TVILLING
Når du foretager dig noget, som du synes er sjovt og spændende, og som du brænder for, så kan du nå virkelig meget. Det kniber med kommunikationen, og da du ikke er vant til ikke at blive forstået, så vil det virkelig gå dig på. Sæt tempoet lidt ned, så går det bedre.
PS: Du kan ikke nå alt.
KREBS
Du er kreativ, og du har mange gode ideer. Hvis du ikke har hele din sommerferie planlagt, så er det let for dig, at finde på fantastiske arrangementer. Ikke alle kan følge med i dit tempo så sørg for at du spørge familie og venner, inden du involverer dem.
PS: Andre kan være meget følsomme.
LØVE
Der skal træffes hurtige beslutninger i løbet af ugen, og det kan stresse dig noget. Ikke alt går desværre som du har planlagt, så du må være fleksibel. Det er dog ikke kun dårligt og besværligt, der vil nemlig vise sig nogle fantastiske muligheder, som du bør kaste dig ud i.
PS: Der er fokus på kommunikation.
JOMFRU
Du ser nærmest kærlighed og romantik alle vegne, og du er virkelig god til at flirte. Er du single, så bliver der derfor en uge fuld af muligheder. Har du en partner, så arranger noget dejligt for jer. I perioder kan du være lidt for talende, du må fokusere for at nå dine mål.                                                                                                                                          
PS: Tag dig tid til en pause.
VÆGT
Alt går ikke, som du gerne vil. Det bedste, du kan gøre, er faktisk at træde et skridt tilbage og lade tiden arbejde for dig. Uenighed kan opstå mellem dig og andre, og du må holde hovedet koldt og være fleksibel, så skal det nok løse sig.
PS: Det er kun dig, der ved, hvad der er rigtigt for dig.
SKORPION
Det er op til dig selv, hvordan din uge skal være. Hænger du dig i detaljer, så vil du ikke se andet end begrænsninger, men er du åben, så vil du se mange nye muligheder. Grin lidt af det hele. Alt skal ikke nødvendigvis være så alvorligt.
PS: Du har mange gode ressourcer.
SKYTTE
Det fører intet godt med sig, at blande sig for meget i andres opgaver og udfordringer. Hold dig lidt på sidelinjen og lad andre tage sig af deres, ellers bliver det en lidt tung  uge. Du kan få færdiggjort en del opgaver og projekter, hvis du fokuserer og gør det, du skal.
PS: Gør noget godt for dig selv.
STENBUK
Selvom det ikke er den letteste periode, du er inde i, så går det dog fremad. Nye projekter kan søsættes, og du vil få succes med dem. Det er dog tvivlsomt, om du har energien til det. Du kan let blive misforstået, så du må tænke, før du taler.
PS: Du kan ikke acceptere, at andre bestemmer over dig.
I
VANDBÆRER
Du holder af at gøre noget for din familie og dem, der står dig nær. Desværre bliver det nærmest taget for givet, hvilket skuffer dig. Der er dog en dejlig stemning, og der er din fortjeneste. Du kan lægge ambitiøse, økonomiske planer, men alle er ikke helt realistiske.
PS: Du og din partner er på bølgelængde.
FISK
En god uge venter dig. Du vil være i stand til at komme videre med dine projekter og planer samtidig med, at du vil være mere succesfuld end ellers. Hold dig ikke tilbage, men kast dig ud i de ting, som du brænder for. Du har fokus, og du ser meget klart på tingene, udnyt det. 
PS: Se dig ikke tilbage.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar