torsdag den 26. juni 2014

VM-noter

VM i Brasilien – diverse noter
Horoskopet for VM som helhed er opstillet for den første kamp mellem Brasilien og Kroatien, der blev spillet kl. 17.00 lokal tid i Sao Paolo. Hjemmeholdet vandt 3-1. Ikke så underligt et resultat, da horoskopet er præget af Månen tæt på AC og Krebsen, hvor Merkur står og hvor Jupiter som hersker over AC befinder sig. Faktisk kan dette betyde, at hjemmeholdet vinder VM, men vi skal lige kigge på de enkelte kamp og kaster et blik mere på trænernes horoskoper, hvor nogle skiller sig ud med meget flotte horoskoper. Solen hersker over 9. hus og står i 7. hus. Dette kunne tale for, at det ikke bleiver hjemmeholdet, der vinder, men et hold fra et andet land (9. hus). Der er altså med andre ord en fifty-fifty situation her. Hjemmeholdet står godt, og det samme udeholdene. Samlet kan det tyde på Brasilien, hvis træner dig ikke har det bedste horoskop, og så står den lige igen. Der er ikke andet for, end at vi må ind at se på de enkelte spilleres horoskoper, som vi har gjort det med Brasilien, hvor flere spillere har spændinger – hvilket igen taler for et andet land som vinder. Vi må altså gå den hårde vej for at se, hvem der er astrologisk favorit.
Brasilien lagde i det mindste ud med en hjemmesejr over Kroatien, og det burde de også gøre med det horoskop. Spørgsmålet er så bare, om de holder hele vejen hjem – og i mål med en sejr, som alle brasilianere håber. Det bliver spændende at følge. Men Neymar bør blive den bedste på hjemmeholdet med det fantastiske horoskop, han holder sig.
Angående starthoroskoper for VM er der en aksebundet fuldmåne med Månen på AC og Solen ikke så langt fra DC i 7. hus. Det har jeg aldrig set før i en fodboldkamp, men det bør give en vis ustabilitet, hvor mange følelser kommer i kog, og der kan komme store overraskelser i løbet af turneringen. Med Månen på AC vil det trods de mange protester inden VM blive en folkelig begivenhed. Månen står flot til Uranus (opfindsomhed) i 5. hus (sport), så hjemmeholdet er vildt meget i fokus. Nok også tilstrækkeligt til en finaleplads. Uranus hersker over 3. hus, så Brasilien spiller med omtanke og intelligens – hvad visse andre hold dog også vil gøre.
Saturn er dommerne, og den står ret skidt. Der vil derfor komme en del dårlige dommerpræstationer. Hvad angår økonomi er der lagt op til noget af en ørefigen til værterne. Ganske vist står Venus meget flot til Pluto (de eo pengeplaneter), men så er det også sagt. Pluto er med i et T-kvadrat og Venus er i spænding til netop Saturn (mangel, begrænsning). Naturligvis går landet ikke fallit, men de vil stå tilbage med en gæld, der skal betales og et folk, der vil protestere over at være blevet deporteret til andre bosteder, fordi der skulle gøres plads til VM. Venus og Saturn står ydermere i Tyren og Skorpionen, de to pengeTEGN. Pengene er altså et stort stridspunkt.
Jeg vil vende tilbage med meget mere om VM, herunder det såkaldte fødselsdagsparadoks, hvor der i flere trupper er to med samme fødselsdato. En statistiker udtalte for nogle dage siden til Politiken, at det ikke var udsædvanligt med to ens fødselsdage i en trup på 23 spillere, men han må vist have slugt for mange (fløde)bolde eller andet stads, for der er 365 dage i et år, og kun 23 spillere i bruttotrupperne. Her må vi vist lige komme efter både ham og hans horoskop.

To ghanesiske spiller sendt hjem før skæbnekamp
Den ghanesiske træner Appiah er født den 24. december 1980 og har derfor Neptun i spænding til Venus. Derfor er det ikke så underligt, at han har nogle udfordringer i denne tid. Han har hjemsendt to fremtrædende spillere af disciplinære årsager. Den ene har et virkelig skidt horoskop, nemlig Muntari, der er født den 27. august 1984. Derfor har han vildt mange Neptunspændinger. Hele fire planeter er spændt op: Solen, Merkur, Mars og Uranus. Så det er nærmest forudbestemt, at han skulle skabe problemer. Derimod burde Boateng ikke have de store problemer lige nu – hvad han jo øjensynligt har alligevel. Han er fra den 6. marts 1987 med ukendt fødselstid, så det er den, der driller. Vi kender derfor ikke hovedakserne, men der er helt sikkert bøvl med mindst en af disse. Det får stå hen i det uvisse.

Brasilien mod Chile
Chiles træner Sampaoli er født den 13. marts 1960 og har derfor Saturn i spænding til Uranus og Uranus i spænding til Saturn. På den måde slår han Brasiliens træner Scolari i spændingernes styrke. Derfor vil Brasilien være astrologiske favoritter til at vinde ottendedelsfinalen.

Schweiz
Alpelandet har nu kvalificeret sig til ottendedelsfinalerne. Han har både Uranus-, Neptun- og Plutospændinger, så holdet skal ikke regne med at komme videre nu. I så fald vil det kun være en enkelt vundet kamp, så er det vorbei – senest.

Holland største stjerner

Holland har flere stjerner, men to af dem er i særklasse: Robben pog van Persie. Der er pænt stor forskel på de to i denne tid. Robben har et helt spændingsfrit horoskop og vil få stor succes. Det ser ikke lige så godt ud for Persie, der har Neptun i spænding til Merkur i Stenbukken. Derfor skal han passe på skader i knoglerne. Men med lidt held holder han mesterskabet ud. Dog med en lidt svingende indsats. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar