fredag den 20. juni 2014

Uge 26 astrologisk set

Uge 26 astrologisk set

Indhold:
Information og tilbud
Ny bog af Claus Houlberg, kan forudbestilles
HOROSKOPET er udsendt
Tilbud til kursusarrangører i AstrologiHuset
De personlige dåbs- og navngivningsbøger næsten klar
Reklamationer over ugekommentarerne
Aktiviteter i AstrologiHuset i juli
Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen, der kommer
Uheld i Far(e) til fire
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud

Ny bog af Claus Houlberg –
Tilsendes portofrit ved forudbestilling
”Dansk astrologis historie” udkommer den 15. august, og vi sender den portofrit til alle, der bestiller den på forhånd på shoppen www.astroshop.dk – udsendes på udgivelsesdagen. Bogen tegner til at være helt i særklasse Om et emne, der ikke tidligere er skrevet om i bøger.
NB. Glæd dig i øvrigt til at se vores opdaterede shop med mange nye produkter!

HOROSKOPET er sendt til alle – glæd dig!
Nu er Astrologimagasinet HOROSKOPET trykt og sendt til alle abonnenter den 19. juni. Det vil sige, at langt de fleste modtager bladet senest den 21. juni. Resten vil modtage bladet den 23. juni. Det er et provokerende og meget spændende temanummer om sundhed og helbred, som du kan glæde dig til. Der bliver gået til stålet, hvad angår sundhedspolitik og medicinalindustrien.  
Husk, at du som ny abonnent på kalenderåret 2014 (260 kr.) får hele 3 gratis horoskoper (værdi ca. 700 kr.) og 20 % rabat på stort set alle varer i www.astroshop.dk - og i butikken på Østerbro.
Husk også, at bladet ikke længere kan købes i kioskerne. Abonnement kan bestilles på www.astroshop.dk

BREAKING – KURSUSARRANGØRER – WIN-WIN
Få billig reklame på www.astrologihuset.dk
Lej lokaler i AstrologiHuset til din uddannelse eller din kursusrække
Dine kursister kan købe kurserne direkte på www.astroshop.dk
Nærmere information på astrologi@astrologihuset.dk eller tlf. 36 45 05 45

NYHED!!! 
De personlige børnebøger næsten klar – Nyt eventyr & nye tegninger
Nu er dåbs- og navngivningsbøgerne færdigproduceret og forventes klar til bestilling i slutningen af næste uge. Barnet er skrevet ind som hovedperson i et spændende eventyr, der foregår under vandet sammen med Havkongen og Havdronningen og alle havfruerne.

Reklamationer over ugekommentarerne
Vi modtager en del henvendelser fra folk, der ikke modtager kommentarer, selv om de har bestilt et gratis abonnement. Det beklager vi, men det skyldes, at mange spamfiltre er blevet mere aggressive. Hører du om venner, der beklager sig, så sig gerne til dem, at de kan gå direkte på bloggen, hvor det hele altid ligger. Også de indslag, der lægges på i ugens løb. Her er et linket til bloggen:

Aktiviteter i AstrologiHuset
Weekenden 5-6/7
Pranic Solutions
Pranic Healing Courses in Denmark
Bookings and inquiries:
Mob: 01577-7748-127
NB! Se mere på annoncesiderne i Astrologimagasinet HOROSKOPET!

Tir-søn 8/7-13/7
Sommerworkshops i AstrologiHuset
Kanalisering, mød din sjæl, kropsbevidsthed gennem
Grinberg Metoden, kreativ engleworkshop med meditation, intuitiv
maling, livsformål gennem tarot og drømmetydning samt Altar your life
(personlig manifestationsalter). Du kan vælge de workshops, du ønsker.                           
Yderligere information på AstrologiHusets FacebooksideUgens syner af Kirsten Brun
Ugen er fredelig og harmonisk på rigtig mange punkter. Der er så mange fine energier, som handler om fælleskab og hygge. Det er ikke dårligt, da vi jo går ind i den første ferieuge. Mange energier handler om at se hinanden og være sammen om opgaverne. Det betyder altid, at det er svært at kommunikere men den offentlige verden. Ikke at det er problematisk som sådan, men det er svært at få ørenlyd. Det er ikke ugen for de store forhandlinger, hvis det kan undgås. Man skal i hvert fald sørge for ikke at hoppe med på modpartens vogn og i stedet holde sig til sin egen retning.  
Ellers er det en uge med mange gode kærlighedsaspekter. Der er midt på ugen en fantastisk romantisk kærlighedsenergi, som holder de næste 4 uger. Så det er nu, mulighederne er til stede for at finde "den eneste ene". 
Det er en uge, hvor man kan skabe nye venskaber, men også få nye ideer. Mange af dem er virkelig positive og kan give en helt ny dimension til ens liv. Så husk dem og brug sommeren til at skabe.
Der er også en meget fin indadvendt energi, som handler om at søge den kreative side af en selv. At se verden med en større og bredere indsigt og ikke være så begrænset af, hvad der ikke kan lade sig gøre. Det kommer især sidst på ugen.
I den store verden er der mere ro end vanligt. Det er tid til at begynde at se på de sociale konsekvenser af det sidste års krige, konflikter og besparelser. Det betyder, at sensationspressen er noget i bero, men til gengæld er der fokus på, hvordan vi kan finde løsninger – og på de lidt mere stille historier.
Ugen er starten på en sommer, hvor vi kan trække vejret lidt lettere og søge indad.Ugen, der kommer

MANDAG
Ugen begynder stille og roligt. Midt på dagen er Månen i spænding til Saturn, så der kan det nogle gange føles LIDT for stille og roligt, ligefrem trægt. Men midt på eftermiddagen går Venus ind i Tvillingerne med megen udveksling om kærlighed og værdier til følge. Man vil i det hele tager gerne være social i de nærmeste uger.

TIRSDAG
I dag går Månen også ind i Tvillingerne og giver et par dage med ekstra kommunikation i skrift og tale. Midt på eftermiddagen står den oven i købet på Venus og byder på en herlig eftermiddag med hygge, nærhed og en rigtig god snak med mange forskellige personer. Der er lethed og elegance over tingene. Mange vil lade sig charmere.

ONSDAG
Nu kommer der rigtig fart over feltet med tre nye tiltag. Mars er i spænding til Uranus og giver et meget stort friheds- og uafhængighedsbehov, som mange vil kæmpe for, hvis friheden begrænses eller helt mangler. Også om aftenen, hvor Månen står godt til Uranus – og det gør den også til Mars, så aftenen bliver virkelig levende, og mange vil tage diskussioner op. Ordet flyder frit og levende.

TORSDAG
Først på eftermiddagen står Månen på Merkur og det giver ekstra snak og kommunikation i det hele taget. Mange emner bliver berørt af mange mennesker.
Hen mod midnat går Månen ind i Krebsen, og det giver lidt mere ro på i de næste par dage, hvor mange har behov for nært samvær og familiehygge.

FREDAG
I dag er det nymåne, og så begynder mange på noget nyt – nogle går måske på ferie. Månen står flot til Neptun og øger fantasi og intuition. I det hele taget en relativt stille fredag.

LØRDAG
En noget urolig lørdag, især om formiddagen og tidligt på dagen, hvor Månen spænder Mars og Uranus op. Der er opgør og oprør i farvandet. Vær gerne helt sikker, inden du gør opmærksom på problemer, for der kan let blive rav i den. Dog sørger Månens harmoni med Saturn for, at det ikke går helt galt. Dette aspekt vil stabilisere ubalancerne i de andre aspekter.

SØNDAG
Solen står flot til Neptun og begunstiger alt, der er skjult og foregår inde i mennesker. Intuition, fantasi og drømme er i fokus sammen med det indre liv i det hele taget.
Venus spænder Neptun op, så man skal passe på i kærligheds- og pengesager – lad dig ikke bedrage. Der kan meget let også være tale om selvbedrag. Månen går ind i Løven og skænker os et par dage med et godt overblik og format – Løven går ikke i små sko, men slår ud med de store armbevægelser.

Lars Løkke trækker sig – med humor
Det er, i hvert fald ikke i første omgang, formandsposten, Løkke trækker sig fra, men GGGI-formandsposten. Vi har tidligere skrevet, at hvis han skulle blive i stand til at foretage et come back, var det en betingelse, at han trak sig fra GGGI og at han gjorde rent bord, hvad angår bilags- og skattesagerne. Det sidste vil han ikke gerne ind på, så indtil det modsatte eventuelt er bevist, må vi regne med, at han har fået ryddet op der, inklusiv fået bedre styr på sin egen økonomi i det hele taget. Vi må så se, om han har opbrugt kvoten af sager. Det er ikke udelukket, at en ny sag kan dukke op, og så vil det se skidt ud. Løkke er stadig plaget af planeter, der udfordrer ham. Han er udsat for det specielle og meget sjældne fænomen, hvor Neptun står på Saturn, og Saturn står på Neptun. Han er med andre ord stadig en presset mand, som pressen vil holde øje med – han kan ikke som vanligt slå sine (presse)folder frit. Hverken i eget eller partiets tøj. Ordet partitøj er nu ved at blive almindeligt brugt – næsten lige så almindeligt som partytøj, som måske bliver det næste, partiet skal skænke den betrængte mand. Det siges, at han er blevet inviteret med som æresgæst i Venstre Ungdoms sommerfest. Vi må se, om de også stiller en æresport op for Løkke, eller de nøjes med en ladeport. Festen skal nemlig stå i Finderup Lade for at markere, at partiet nu må se at ”finde” tilbage til sine rødder i en ”rup” – undskyld, jeg mener i en ruf. Det kan kun gå for langsomt, og det forlyder nu, at partitiet har indkøbt en landmandsuniform til Løkke, så han kan sende de rigtige signaler og være passende klædt på.
Foreløbig har Løkke måttet indkassere kritik fra sit eget bagland, fordi han solgte vækstpakken for billigt til regeringen. Han har været ivrig efter bare en lille succes. Han forsøger nu at sælge ideen om større grisefarme for at smigre sit bagland, som han forfører, og det vil de gerne. Det er jo ”bare” en mindre fosfor-udledningsdetalje, der er konsekvensen, lyder det fra Løkke, som altid er villig til at lade miljøet betale prisen for væksten. Neptun står for både illusioner, kaos og forurening – og det er, hvad Løkke vil sælge til sit bagland, som også kræver at blive forført. Og så er det jo fint at have besøg af Neptun. Spørgsmålet er bare, hvor miljøet svarer afgørende igen. Man hører Løkkes stemme i baggrunden: Det skal sørme nok gå, det der. Hvem mon gør først, Løkke eller naturen?
Far(e) til fire uheld
Skuespilleren Bodil Jørgensen kom til skade, da hun faldt ned fra en traktor under optagelserne til den nye Far til Fire film. Nu kommer filmen måske i stedet til at hede ”Fare til fire”…
Bodil Jørgensen er født den 3. marts 1961 i Vejle og har ikke særligt stærke spændinger i denne tid til planeterne, men det må hun have til akserne, siden det gik så slemt. Dem kender vi dog ikke, når fødselstiden ikke kendes. Bodil Jørgensen har brækket nogle ribben. Hun har dog til tiltagende spænding fra Merkur (trafik) til Saturn (knæ, knogler), og når det handler om Saturn, kan skaderne godt have indvirkning gennem længere tid.  Paprika Steen har overtaget Bodil Jørgensens rolle.

UGEHOROSKOP uge 26 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Selv om du ikke helt kan undgå udfordringer, bliver det en god uge. Det er vigtigt, at du ikke tager for tungt på tingene, involver dig ikke ret meget, og tag det, som det kommer. Du er inde i en god periode, når det gælder kærlighed og parforhold; der er romantik i luften.
PS: Tag et kig på dine mål.
TYR
Kommunikationen mellem dig og dem, du omgiver dig med, glider meget let. Du og dine kollegaer arbejder sammen mod fælles mål, og I kan nå langt. Du er god til at finde steder, hvor du kan spare penge, eller hvor du kan tjene lidt ekstra. Du kan også rydde op og sælge lidt ud.
PS: Du er fuld af energi, udnyt det!
TVILLING
Du vil nyde at komme lidt væk hjemmefra. Tag gerne på en udflugt sammen med din partner, I hygger jer i hinandens selskab, og der er en dejlig harmoni imellem jer. Du holder af at møde nye mennesker, da du er meget social, men misforståelser kan desværre opstå.
PS: Du er kreativ og iderig.
KREBS
Selv om du til tider mest af alt har lyst til at trække dig lidt tilbage, så må du indstille dig på, at der ikke bliver mange muligheder for dette. Der sker en masse omkring dig, og du bliver involveret i det meste. Nogle gange er det nok at lytte, du behøver ikke at løse andres problemer.
PS: Fokuser og prioriter.
LØVE
Du har det godt, når du kan gøre en forskel og yder noget for andre. Dette bliver der rig mulighed for i denne uge. Andre vil komme til dig for at få råd og vejleding, og da du har en virkelig god intuition, ved du lige, hvad der skal til. Du kæmper gerne længe og hård for det, du tror på.
PS: Glem ikke familie og partner.
JOMFRU
Ønsker du at ændre på dit ansvarsområde på jobbet eller måske finde noget helt nyt, så fokuser endelig på dette nu. Mulighederne er mange i denne tid, men du må handle hurtigt, hvis du vil gribe nogle af dem. Er du i tvivl om en vigtig beslutning, så spørg din partner.                                                                                                                                         
PS: Arranger noget med gode venner.
VÆGT
Du kommer ikke let til tingene, men arbejder du på det, så vil alt løse sig. Trænger du til lidt ny energi, så kom ud og mød andre mennesker, så vil du blive motiveret og få nye ideer. Lad dig ikke involvere i alle mulige opgaver, som andre kan tage sig af, du skal have tid til dit eget.
PS: Du har brug for ny inspiration.
SKORPION
Hold dig ikke tilbage, når du får nye ideer. Du vil være i stand til at føre dem ud i livet. Det kræver dog, at du arbejder for det, for intet kommer af sig selv. Du er god til at tage ansvar, men husk også at tage ansvar for dine egne behov.
PS: Du er hurtig til at lære.
SKYTTE
Forbered dig på forsinkelser og ændrede aftaler i løbet af ugen. Afsætter du ekstra tid til dine ting, så vil du ikke føle dig presset, men kan komfortabelt nå det, du gerne vil. Det skal ikke være arbejde det hele, brug tid sammen med din partner uden noget mål eller ting, I skal nå.
PS: Undgå at starte diskussioner.
STENBUK
Mange vil nok kalde dig en stædig rad eller direkte kompromisløs. Det kan der være noget om, men det skyldes, at du har været nødt til at arbejde hårdt for tingene i den seneste tid. Find tid til at være sammen med mennesker, som du kan grine og have det sjovt med.
PS: Som altid er du god til at rådgive andre.
I
VANDBÆRER
Du har brug for at slappe lidt af, men det behøver ikke at blive kedeligt af den grund. Sig nej tak til aftaler, som du egentlig ikke har lyst til, så du kan bruge tid på dem, du gider. Sæt tempoet lidt ned på jobbet, skab dig et godt overblik, det giver øgede ressourcer.
PS: Pas lidt på pengene.
FISK
Der er mange gode muligheder i denne uge. Det gælder dog om, at du fokuserer, så du får udnyttet disse. Du bliver hurtigt optaget af noget, og så forsvinder din fornemmelse af tid. Du er en god problemløser, men det betyder ikke, at du skal blande dig i alt. 
PS: Det er vigtigt, at andre også yder deres.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar