lørdag den 8. oktober 2011

Steve Jobs er gået over“Ten years ago we had Steve Jobs, 
Bob Hope and Johnny Cash ...


Now we have no jobs, no hope 
and no cash ! “ 
Arrangement i huset mandag med Maya Fridan
Husk clairvoyastro-demonstrationen med Maya Fridan og Karl Aage Jensen mandag den 10. oktober kl. 19.00.

Nye, fantastiske lakridser

Vi har fået et stort parti lakrids fra Johan Bülow til huset, det sælges til 50 kr. pr. dåse. Den nye slags er passionsfrugt og lakrids, og de smager himmelsk.

Direkte på bloggen, fx om forsinket valghumor om blå røg fra rød blok
Husk, at der kommer indslag direkte på bloggen i ugens løb hver gang, der sker vigtige ting. Og der gjorde der fx næsten hver dag i den forgangne uge.
LÆS FX om Thorning og valghumor fra Crowne Zero i Ørestaden (kroner og øre) om blå røg fra rød blok. Læs også om Euroen, der var syg fra starten, også ifølge horoskopet. Euroen blev i øvrigt ”født” i Australien. Bare for at nævne et par af de indslag, der kom direkte på bloggen.Steve Jobs er gået over
Han blev født den 24. februar 1955 i San Francisco kl. 5.56 og har derfor Vandbæreren på AC. Nu er han gået over – noget, hans sygdom desværre ikke ville. Tegnet står bl.a. for opfindsomhed og originalitet, og det tør siges, at det var tilfældet. Ydermere står intelligensplaneten Merkur i tegnet, lige på AC. Den er ganske vist i spænding til Saturn. Dette gør dels, at han har enorme krav til sig selv og andre, og det var sandsynligvis med til at gøre ham syg. Helbredet ses i 6. og 12. hus, og her har vi tre planeter i spænding til hinanden, heriblandt AC-herskeren Uranus, som står for nervesystemet, og som næsten altid er inde i billedet i forbindelse med kræft, som var dødsårsagen. For at finde årsagen til sygdommen skal vi tilbage til begyndelsen af 90´erne, hvor Neptun udløste denne spænding. Her har han f.eks. arbejdet for meget (Neptun er narkomani, også arbejdsmæssigt) eller været i kontakt med farlige stoffer (også Neptun).

Uranus er også ofte inde i billedet hos nørder, og her er det ikke givet, at han var en teknisk nørd, selv om det ikke er udelukket. Men han har under alle omstændigheder været perfektionist med Merkur på AC, og dette er også på det tekniske plan. Jeg tror ikke han har udviklet teknikken, men nok udtænkt konceptet. Og personligt afprøvet produkterne uophørligt. Han har som Fisk haft en indre stemme, der har fortalt ham om fremtiden og han har helt sikkert kunne mærke, hvad der var rigtigt og forkert – han har været visionær, og med Fiskene kommer det kunstneriske og intuitive ind i billedet. Han var også astrologisk set en designmæssig nørd og en PR-nørd. Merkur på AC sørger for dette og gør ham godt skåret for tungebåndet – et kommunikationsgeni. Brugerfladen har han også taget sig grundigt af. Selv om han ikke har været tekniker selv, har han haft teknisk indsigt og forståelse. Han KUNNE måske selv have udviklet teknikken, men der er kun 24 timer i døgnet. Og man skal gå efter sine absolutte spidskompetencer, når man er i en klasse for sig selv – a league of his own.
Selv om han havde en karisma som Eiffeltårnet, var han i udgangspunktet ydmyg som det religiøse menneske, han også var. Måske er det ikke kun design, at i´et var med lille bogstav i iPod osv. Nu skal det så hedde RiP´od, nu han er rejst videre til sin iHeaven. Alligevel var han en benhård forretningsmand, hvor ingen personlige relationer måtte komme i vejen for hans succes. Han har helt sikkert også set sit liv som en mission i en højere sags tjeneste.

Ligesom alle bliver født på deres fødselsdag, så dør alle også på deres dødsdag – meget enkelt og helt rigtigt. Så når man læser forskellige steder, at Jobs døde alt for tidligt, er det kun set i forhold til en gennemsnitsalder, som ikke kan bruges til noget som helst. Gennemsnit og normalitet er kun noget, statistikere og forretningsverdenen har brug for. Jobs levede som Mozart blot et meget kompakt liv og kunne derfor ”tillade sig” at takke ”tidligt” af. Han skal jo videre til næste store opgave, hvis han inkarnationsforløb da ikke ER slut nu. I så fald forbliver han i den åndelige verden.

Vi ønsker dig under alle omstændigheder lys og lykke på din himmelske vej. Vi håber snart at se dig igen - på Jorden eller i himlen.
Der kommer en større artikel i Astrologimagasinet HOROSKOPET´s næste nummer om hans liv og karma. Du kan abonnere på dette magasin og hvert år få et gratis årshoroskop, hvorved abonnementet bliver næsten gratis.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar