søndag den 9. oktober 2011


Kommentarer 41A

Ugen, der kommer

Mandag er der – som i det meste af ugen - hele tre planeter i Vægten, og så kan det ikke gå helt galt, men om aftenen står Månen sammen med Uranus i spænding til Pluto, så her er der uro og eksplosivitet, som i realiteten begynder sidst på eftermiddagen.

Tirsdag kan godt have lidt afsmitning fra Månens spænding til Pluto, men det er kun om natten og måske tidlig morgen. Merkur er begyndt sin fredelige trigon til Neptun – intuition og fantasi er i højsædet.

Onsdag er det fuldmåne og om natten og tidligt på dagen er der stærk spænding fra Månen til Solen og Saturn. Tingene går trægt og kræver både tålmod og udholdenhed.

Torsdag er ugens mest harmoniske dag

Fredag er stille og rolig, hvis man fx vil starte noget nyt

Lørdag er Månen i spænding til Neptun, så tingene er ikke, som de ser ud. Pas på løgn eller manipulation

Søndag kan måske gøre torsdagen rangen stridig som ugens mest harmoniske


Stjerneregn i stjernetegn

I aften kan du se mange stjerneskud, hvis det ellers ikke er overskyet. Husk at ønske og bede!


Leksigalt

Crowne Zero

Se under nul kroner (de måtte nøjes med dronningens krone)


Brud(e)stykker

Har du hørt, at Helle Thorning stod brud på Crowne Zero?

Nej da, hun er da gift i forvejen!

Jo, men hun stod løfte-brud!

Ha, den var god – så var hun vel også med i den seneste konkurrence i koneløft?

Koneløft? Kan man så løfte sin kone op på 25. etage af Crowne-hotellet?

Nej, men i Finland løber man hvert år 100 meter med konen på nakken – eller lad os sige skuldrene!

Nå, men det er jo umuligt med den regering, som lige har giftet sig med hinanden i et gruppebryllup. Det er jo næsten kvinder alle sammen! Det må være registrerede partnerskaber. Men på grund af manglende muskelmasse kan de jo kun løfte i flok – det ville ellers være et yndigt syn!

Ja, de må nøjes med et ansigtsløft og en lang næse, og det kommer man ikke "langt" med.

 Eksplosion i Store Andst

Lørdag kl. 10.49 blev politiet alarmeret efter et kæmpebrag, der kunne høres mange kilometer borte. Men årsagen til eksplosionen skal findes i minutterne lige omkring kl. 10.28, hvor AC er i spænding til Mars. Der må også være sket noget kl. 10.40, hvor IC står på Månen og kl. 10.45, hvor MC er i aspekt til Pluto.

Kl. ca. 10.05 står DC på Jupiter og udløser dennes spænding til Mars. Det er begge ildplaneter, og Mars er særdeles eksplosiv. Astrologisk set kan en person være ankommet til stedet lige omkring kl. 10.00 og fortaget en handling kl. ca. 10.28, der har forårsaget eksplosionen og den efterfølgende brand.

Fodbold EM – hvem vinder på tirsdag?

Danmark er kommet et vigtigt skridt videre i kampen for at komme til EM i 2012. Vi slog den 7. oktober kl. 20.45 lokal tid i Nicosia Cypern på udebane. Astrologisk set stod kampen lige, men Danmark er et langt bedre hold end Cypern, derfor vandt vi klart alligevel. Og alle målene blev scoret, hvor der var aspekter fra hovedakserne.

I kampen Portugal-Island stod Venus på 7. husspids (udeholdet). Selv om de var underdogs af rang, så skabte de alligevel mere spænding i 3-5 nederlaget end som så.

Tirsdag møde Danmark Portugal i Parken om førstepladsen i gruppen, der giver sikker deltagelse i slutrunden. Det ligner en rimelig lige kamp, så man kan håbe, at Danmark får en fordel af hjemmebanen mod de frygtindgydende portugisere med flere af verdens bedste fodboldspillere på holdet, herunder Christiano Ronaldo. Han er født 5.2.85 i Funchal og har derfor Uranus stående på sin Mars/Venus-konjunktion, som igen er i spænding til Neptun. Det bliver spændende at se, om to yderplaneter i spænding til hinanden virker, men Uranus giver overraskelser, så enten spiller han guddommeligt eller under forventning. En skade kan også komme på tale, da Neptun spænder Saturn (knæ, knogler) op. Men man skal være opmærksom på ham hele tiden alligevel.  Nani skal vi passe virkelig på, han vil være på toppen.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar