fredag den 28. oktober 2011

Ugens fodboldkampe forudsiges

DENNE UGES FORUDSIGELSE TRÆKKES TILBAGE, DA TIPSBLADETS KAMPINFORMATIONER IKKE VAR KORRIGERET FOR SOMMERTIDER PÅ DET TIDSPUNKT, HVOR JEG TAPPEDE DEM.

Horsens-Silkeborg 29.10 kl. 17

Den ligger til Horsens, som på grund af Jupiter blot skal tage sig i agt for selvovervurdering. Arbejder de kollektivt som vanligt, så kører det. De kan sætte modstanderen ud af spillet efter ca. 10 minutter, hvor der er et særdeles vigtigt fikspunkt, og hvis de kan slippe af sted med det, så skal de spille bolden ind mellem venner og fjender og aftale på forhånd at gøre det kl. 17.10 (+/- ca. 3 minutter). Det vil kunne lamme modstanderen afgørende allerede fra start.

AGF-KØGE 30.10. kl. 15.00

Denne bliver spændende at følge på grund af nogle specielle astrologiske faktorer, som der kan læres meget af. Men umiddelbart ligger den lige til højrebenet for hjemmeholdet. De skal spille på overraskelse, variation og originalitet med temposkift, så er den hjemme. Men Køge vil sikkert kæmpe alt hvad de har lært på grund af krigsplaneten Mars´ position. Der er en afgørende ændring i kampens karakter efter ca. 32 minutter og især efter 60-75 minutter og til dels omkring afslutningen, men der er den sikkert afgjort. Et minus for AGF er det dog at de må undvære Graulund, som er færdig for sæsonen, og måske med fodbold i det hele taget, det ser jeg lige på, når der kommer tid.

FCN-Lyngby

Selv om Lyngby iblandt kan volde hjemmeholdet nogle problemer, vil det generelt være sådan, at FCN vil køre den hjem på stabiliteten og organisationen. Men nok kun med en lille sejr, da Lyngby vil kæmpe som besatte i dette lokalderby. FCN kan vinde på det første kvarter, hvor der er rigtig gode muligheder for mindst ét mål. Der er drama på fra start. Kamopen er dog lidt mere jævnbyrdig, end tabellen lader ane. Det er nemlig top mod bund, men hjemmebanen tæller godt her. Dog kan pokalkampen sidde FCN i benene, og det tælles i modsat retning.

Brøndby- AaB

To holds med dårlig formkurve, dog har AaB for nylig slået FCN og er lidt bedre placeret. Umiddelbart ligger der derfor til uafgjort, men hvis Brøndbys målmand stadig ikke er med, kan sejren gå til AaB – og da især, hvis Rommedahls skade er alvorlig. AaB vil helt sikkert kæmpe som gale, så kampen vil sikkert ikke få en kunstnerisk karakter, der ligger i de astronomiske – og for den sags skyld heller ikke i de astrologiske – højder. Det er nu, Brøndbys nye træner skal træde i karakter, men han har desværre de spændingsfyldte aspekter ned sig fra bundholdet HB Køge, så Brøndby kan godt gå hen at tabe.

OB-FCK

Her har vi en virkelig blandet landhandel astrologisk set, og det ville være fristende at skyde på uafgjort. Men samlet set er der alligevel en lille overvægt til udeholdet, som spås en smal sejr. Denne kan grundlægges i kampens første kvarter, og så er der virkelig gang i løjerne efter en halv time og frem til tre kvarter, så første halvleg må blive rimelig begivenhedsrig. Det mest tålmodige hold vil vinde; hastværk er lastværk og vil blive straffet.

FCM-SønderjyskE

Her er endnu en hjemmesejr. Udeholdet kæmper og kæmper, men lige meget hjælper det. Det første mål kan falde efter 10-20 minutters spil.

Peter Graulund

AGF-spilleren er født den 20. september 1976 og er løbet ind i slem skade. En vis lysning synes dog at indtræde medio november, men hele 2012 er der spænding, selv om det ikke er af allerværste art. Men alderen taget i betragtning skal han nok ikke regne med at komme helt op på fordums niveau igen. Tror dog, at skaden kan bedres så meget, at han ikke er helt færdig med fodbold. Men vi mangler en fødselstid for at blive mere specifikke.

Michael Krohn-Dehli

Brøndby-spileren er født 6. juni 1983 og ser dermed ud til at skifte fra januar 2012 til en udenlandsk klub. Han står noget i defensiven resten af dette år, især i december, så det er jo heldigt, når der er pause i turneringen. Han har fine aspekter næste år, dog mua. Saturn, der driller lidt og gør, at han lige skal vænne sig til nye forhold. Ikke noget alvorligt, så han skulle gerne være klar til EM-slutrunden. Det er knæene, han skal være lidt opmærksom på.