tirsdag den 4. oktober 2011


Regeringsgrundlaget m.m.


Der vil blive givet, der vil blive taget. Skævere vil blive slået. Det lyder næsten som at kommentere en boksekamp, men det er den nye regerings horoskop, vi taler om her.

Når dette er sagt, skal det tilføjes, at der er kommet en tiltrængt nytænkning og ny energi med et spændende hold af nye ministre, hvoraf nogle virkelig vil brænde igennem i lang tid fremover.

Hvad horoskopet angår, var vi tidligere inde på, at Månen var i konjunktion det meste af dagen i går. Helt eksakt var den dog først kl. 19.12, men den var i tiltagende aspekt hele dagen og klingede altså ud i løbet af aftenen og natten.

Ligesom i en fodboldkamp er det interessant at se, at de vigtigste tidspunkter i ”kampen” indeholde præcis de aspekter fra hovedakserne, der viser den specifikke begivenhed. Det ser vi på her.

Kl.10.00: Regeringen er hos dronningen

AC er i sekstil til Pluto og til dels Månen i 2. hus. Det sker noget nyt og transformerende nu – også noget formerende, når de nye ministre barsler med de nye tiltag/reformer. DC står på Jupiter, så udland og udlændinge er i agendaens fokus. AC I Skorpionen er i spænding til Mars, så der er lidt krig på kniven, i hvert fald går det ikke helt stille af, især i SF, som har et meget udfordrende horoskop i det næste års tid. Pernille Vigsø Bagge gik i udbrud i frustration over at blive vraget som minister. Thor Møger møvede sig ind, selv om han kun fik ca. 700 personlige stemmer. Og komme endda med i hovedbestyrelsen. Pernille Vigsø Bagge fik så en central post i partiet som kompensation, men vi kommer til at se mere fnidder af den slags, som tiden går. Det sørger Pluto for. Ole Sohn har det mest brydsomme horoskop, så hans eneste mulighed for at få succes som minister er at bide al skam – og alt gammelt beton – i sig og gå ganske fordomsfrit ind i samarbejdet med det danske erhvervsliv. Hvad angår Vigsø Bagge er der en højere mening med, at hun ikke blev kirkeminister, for så kunne hun være blevet noget af en knirkeminister med de mange spændinger i hendes horoskop i det næste års tid. Det er ulig meget bedre med en mere ”tilbageskudt” position. Hun har noget af det samme som Søvndal i de seneste par år, hvor det lykkedes ham at sætte den opsparede popularitet over styr, godt og vel endda. Hun er født den 4. januar 1975 i Holstebro.

Kl. 10.36-10.39: Regeringen præsenteres for offentligheden og fotograferes på slotspladsen

DC står stadig på Jupiter og er i kvadrat til Mars, men nu er MC gået i trigon til Måne/Pluto-konjunktionen og cementerer aspektet fra kl. 10.00.

Kl. 11.30 er den afgående regering hos dronningen, en formalitet. Der er ingen aspekter!

Kl. 13.30: Overdragelse af statsministeriet. MC står på Saturn i Vægten og trækker både Solen, Merkur og Venus med sig ind i aspektet. AC er tæt på måneknudeaksen, men er også i trigon til Mars (ny energi) og i sekstil til Solen og Merkur. Ekstrem stærk aspektering, som lover godt nyt. Eneste ulempe er Månens og Plutos spænding til både Uranus og til dels Solen. Det betyder, at regeringen er en nødvendig og vigtig milepæl mod en ny verdensorden, men at den vil løbe sig nogle staver i livet – men sådan ER det jo altid. Og vil især være det i den accelererende omstillingsproces, vi alle er inde i. Vi kommer virkelig i cyklonens centrum, så det bliver på en gang meget spændende og meget udfordrende.

Kl. 16.30; Regeringsgrundlaget fremlægges. Det mest eksakte aspekt fra MC er trigonen til Uranus, der tilsiger nytænkning og opfindsomhed. Derfor vil Morten Østergaard blive en vigtig brik med sin skarphed i videnskabsministeriet.  Han vil tilføre et nybrud her med sine visioner. Teknologi er vejen frem, og der vil blive gjort opfindelser, der er virkelig epokegørende, ikke mindst inden for energibesparende transport – og grundlaget skal lægges nu. MC er i tiltagende trigon til Mars, ny energi. AC er i spænding til Venus og til dels Saturn, det viser inertien, de også vil løbe ind i. Men igen er den største knast Månen og Pluto, det nu står på 12. husspids – alt det, man ikke har kontrol over. Den er heldigvis også i trigon til Jupiter, så det kan godt overvindes, men det kræver, at der holdes fast i visionerne og den nye energi, der nu er tilført. Der kommer altså noget metaltræthed på et tidspunkt, og her et foråret 2012 og efteråret 2013 af afgørende vigtighed for de håbefulde ministre. 2. og 8. hus har været i fokus i alle horoskoperne, hvad der viser at økonomi er i fokus.

Økonomien er på én gang styrken og svagheden i horoskoperne. Den simpleste astrologiske udredning her vil være, at når der skal økonomisk ansvarlighed – pengene skal findes, udgifterne finansieres  - så er dette bremseklodsen i sig selv. For kan man ikke det, så går tingene i sin mor igen. Og det er meget svært i krisetider, og det kræver meget stor opfindsomhed at få det hele til at glide.

Pluto betyder dog også, at man har viljen til forandring, hvad der vil være det astrologiske motto for denne periode. Jeg håber så også at evnen og dermed muligheden er til stede.DR TV

I weekenden fejrede DRTV 60 års fødselsdag, gik definitivt i luften første gang den 2. oktober 1951. Hvis nogle har tidspunktet, hører jeg gerne derom. Men under alle omstændigheder har Pluto været inde i billedet siden 2007, hvor den tog spændingen til Merkur (2007-09). I den periode ”regerede” Kenneth Plummer, og han lagde her grunde til sin senere fyring. Ud over DR´s økonomiske udfordringer blev det kendt, at Plummer var utro – og Pluto står ud over økonomi også for sex. Hans horoskop blev bragt i Astrologimagasinet HOROSKOPET lige efter fyringen.

Nu er Pluto i gang med en spænding til både Saturn (struktur), Solen(selve institutionen) og Jupiter (jura), så der er en omfattende omstrukturering i gang, som kræver den allerstørste årvågenhed. Her er den nye generaldirektør med sin professionalitet og organisationstalent en gave, selv om hun sikkert er noget af en hård hund – hvad der også er nødvendigt, når der skal laves om på tingene.

Både Uranus og Neptun har været (og  ER) i svære spændinger til Mars og Venus, og Neptun er utroskab, så her er endnu en henvisning til dette. Det har man lært af, så nu kommer der på sigt op at køre igen.

TV Avisen skulle være sendt første gang den 15. oktober 1965 og havde halvt jubilæum sidste år. Formentlig var det kl. 19.30 eller 20.00, der blev sendt første gang. Her er der fine aspekter i øjeblikket, så det kører bare.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar