fredag den 21. oktober 2011


Humor(d) i Ligbyen og i luften - Mordammar GaddadadaSå skete det længe ventede, Gaddafi blev uskadeLIGgjort af en kugle

Man tiltrækker jo det, man indeholder

Så det må have været en skør kugle, der traf ham på den ligbyske landevej

Vi skrev for længe siden om, at Pluto gennem Stenbukken fra 2008 til 2023 ville gøre det af med de sidste diktatorer på kloden. Især i perioden 2011-16 vil der ryge mange, for her står Uranus (frihed, oprør) i spænding til Pluto (magt, tyranni). Denne proces er allerede godt i gang, og nu er det senest gået ud over Gaddafi, som sikkert har ønsket at dø i kamp, og det fik han lov til som sin sidste vilje.

Gaddafi er født den 7. juni 1942 i Sirte, og han kunne godt have AC i Skorpionen og være født ca. kl. 17.30. Så ville Neptun være i spænding til AC i 2011. Og Pluto er i spænding til Månen tæt på 5. husspids. Dette hus er meget ofte er inde i forbindelsen med død og tab (døden er det ultimative tab af vitalitet). Månen står dig i 4. hus, som er fædrelandet. Han ønskede sikkert at dø i kamp i sit eget land og skabe et martyrium. Og så står Månen i Vædderen, der viser, at det skete i kamp på voldsom vis. Man tiltrækker jo det, man indeholder. Og så står den progressive DC på dødsplaneten Pluto!Man skulle tro, der var løgn, men oh shit, det er sandt!

Toiletter på fly – en endeløs historie

Når enden er god, er alting godt, hedder det sig. Ryanair har nu endelig fået forbud med at tage ekstra betaling for toiletbesøg på deres fly, så nu er de på røveren, og det er ikke skidesmart. Nu vil de så tage konsekvensen nedlægge to af tre toiletter på alle deres fly. Det frigør seks sæder, som de så kan sælge, de skiderikker.

Måtte man ydmygt foreslå dem i stedet at bore et hul i alle sæder og anbringe en lille tønde nedender dette hul, så kan alle toiletter nedlægges – det er da en hulistisk løsning. Men måske kunne man endda gå skridtet ud og bruge redningsvestene som tønde, det ville spare endnu flere kroner, og det kan gøres med en smule opfindsomhed. Det vil ganske vist være noget skidt, hvis man på et tidspunkt skal bruge redningsvesten, men det må man tage, som det kommer. Det kan ikke være værre, end hvis man gør i bukserne, hvad der jo blive den naturlige konsekvens af toiletnedlæggelser. Mottoet for RyanAir er øjensynligt: Hellere gøre i nælderne, end i bukserne. Og hvis lokummet brænder - ja, så er der tale om brændenælder. Mottoet må naturnødvendigt laves om til: Hellere gøre i vesten, end på sædet. Se, det er god sæd og skik. Hvis ikke stepdansen allerede var opfundet, ville den være blevet det nu. Så må man opføre en shitdance i stedet.

Hellere gøre i vesten, end i sønden. Undskyld - tønden. Så dør du ikke i synden.

Where can I buy a billy flight with fart in – please adress to Ryan AIR – de slipper luften løs i fuld fart. Så nu kan bremsessporene ikke alene ses efter flyene, men under hvert sæde.

Stewardesserne er instrueret i at sige: There is a life vest under each shitCrowne Plaza

Vi er på Kronpladsen i Ørestaden – nu: Crowne Zero

Eller på dansk: Nul kroner

Men en masse ører

Og de er røde
Ingen kommentarer:

Send en kommentar