mandag den 3. oktober 2011


Så sker det - en hurtig opdatering

Nu er det tid for Helle Thorning at bruge viljedelen af sit Pluto-aspekt. Hun har så meget at give af fra sit fødselshoroskop, at der under alle omstændigheder vil komme meget godt ud af hendes regeringsperiode, som er en del af den nødvendige, universelle udvikling på Jorden.

Jeg kom til at glemme et par af de nye ministre i går, specielt fra SF, hvor jeg endda allerede på forhånd havde ønsket dem tillykke med ministerposterne lige efter valget. Helle Thorning lykønskede jeg flere måneder før valget. Men det gik mest ud over SF, hvor jeg i første omgang manglede hele tre ministre: Astrid Krag, Ida Auken og Thor Møger Pedersen. Møger var dog en stor overraskelse ligesom Elbæk og Sareen fra R samt Mette Gjerskov fra S.

Af disse står Ida Auken bedst, mens Sareen får en ordentlig gang Pluto at arbejde med, noget i retning af Ole Sohns aspekter. Det kan være en fejlvalg af hans post eller meget seriøse udfordringer, der opstår hen ad vejen. Pluto er fra næste år inde i Gjerskovs horoskop, mens Thor Møger må ”nøjes” med Saturnske udfordringer, især i perioden december-februar. Det kræver udholdenhed og tålmodighed, og derfor kan Saturn være en stor mundfuld for en ung minister. Faktisk er Møger den yngste minister nogensinde.

Men som sagt, så skal det hele nok gå, og regeringen ønskes lykke til. Spændinger skal der til for at lave de helt store gennembrud individuelt som kollektivt, og en regering er jo vores allesammens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar