lørdag den 1. oktober 2011


NYT IGEN

NY UDGAVE MED MULIG MINISTERLISTE – OG SÅ ENDNU EN OPDATERING OM KL. 18.00 I DAG, HVOR REGERINGSGRUNDLAGET FREMLÆGGES

Ugehoroskoper lægges direkte på bloggen mandagKommentarer uge 40

Nu opdateres bloggen hver dag, der sker noget vigtigt, set med astrologiske briller. I Indeværende uge var det stort set hver dag, og det bliver det også i næste uge. Her er linket til bloggen, som du meget gerne må sende videre til interesserede:
Spændingstidspunkter i denne weekend, se nede i teksten, omtrentlige:

Kl. 01.00, 6.45-7.15, 12.30-13.00 og omkring kl. 19.00

Dette gælder begge dage, men allermest lørdag. Prøv at holde øje med, hvordan energierne er på disse tider. Vi fik en mail fra en læser, der genkender hele ugen som vi beskriver den. Det medførte, at han ikke kunne sove før fredag nat, hvor de allerstærkeste spændinger også var væk.Ugen, der kommer

Mandag har lige en udfordring, jeg ikke havde set i første omgang, nemlig Månens konjunktion med Pluto. Begge er i spænding til Uranus, og det vil give uro og konfrontationer, dog ikke i voldsom grad, da der er 4 planeter i Vægten, og Jupiter afspænder både Månen og Pluto.

Tirsdag er Månen i spænding til Vægt-planeterne på folketingets åbningsdag. Spændingen er eksakt til Saturn omkring kl. 22.00, men der er der heldigvis sengetid for mange.

Onsdag er en god dag, selv om Månen om morgenen og en del af formiddagen er i spænding til Venus. Skal man starte nyt, må det gerne være lige omkring kl. 12.00, vor hovedakserne står fint.

Torsdag er Månen med i et t-kvadrat til Mars og Jupiter, så her er der lidt krig på kniven.

Fredag kan være noget af en drøm eller et eventyr, for Månen står meget flot til Vægt-planeterne

Lørdag står Månen eksemplarisk, og det er nok ugens bedste dag at påbegynde store projekter eller tage væsentlige beslutninger

Søndag går Månen i tomgang, så der er dømt hviledag.Kommentarer 40

Vi skrev mange ting i den forløbne uge, hvor der kom flere indslag på hver dag. Ikke så underligt med aspekter, som jeg nævnte i den seneste ”Ugen, der kommer”. Slutningen af ugen ser heldigvis fin ud, så den nye regering får en fin udgangsposition, hvad dette angår. Men her skal man også huske Thornings horoskop, ud over det nøjagtige tidspunkt for regeringens præsentation for dronningen og pressen. Den skal nok komme endeligt på plads mandag.

Hvad angår forudsigelserne - som skrevet direkte på bloggen - af den islandske vølve om 2007 var der ikke tale om en dansk politiker, men en pakistansk, nemlig Benazir Bhutto, der på skammeligste vis blev myrdet det år.

Når de ovennævnte stærke spændinger findes på himlen, kan det være vigtigt at kende de tidsrum på døgnet, disse komplekser udløses. Så kan man være ekstra opmærksom her. Og fx ikke sætte større skibe i søen, end man kan være ret sikker på er sødygtige. Det gælder især hovedaksernes passager hen over komplekserne. Det skete i indeværende uge delvis om aftenen, som jeg beskrev direkte på bloggen fredag, hvor der havde været europæisk fodbold de to foregående dage. I en fodboldkamp bliver der især spænding, mål eller drama, når mønstrene udløses. Da det ene sæt hovedakser ramte mønstret ca. 7-12 minutter inde i kampenes 2. halvleg (de spilles samtidig, start kl. 20.45 eller 19.45 GMT), så haglede det ind med mål. Da det andet sæt hovedakser ramte lige omkring afslutningen af kampene, faldt der både mål og udvisninger. Det er noget, jeg har holdt øje med længe, men nu har jeg fået ekstra blod på tanden, da det har vist sig virkelig at kunne bruges til noget. Nemlig til at demonstrere astrologiens anvendelighed i praksis. Ikke blot på mennesker – det har vi vidst i årtusinder – men også på fysiske forhold som fodboldkampe. Ikke sådan forstået, at man hver gang kan forudsige antallet af mål eller slutresultatet, men nok kampenes hovedforløb. Derefter kommer så detaljerne, som vil kræve alle træneres, spilleres og klubbers eksakte tidspunkter, så det må måske blive ved drømmen. Det skal dog ikke forhindre os i at forsøge – og så håbe, at en superligaklub på et tidspunkt vil synes, at de gerne vil være med i et forsøg. Så hermed efterlyses en klub med åbenhed og mod på nytænkning. Nu er det måske et noget stærkt udtryk, for det er nu ikke helt nytænkning, idet en svensk træner, Nils Liedholm, brugte astrologien i sin tid i Roma i begyndelsen af 1980´erne, hvor klubben vandt næsten rub og stub, både nationalt og internationalt – det var klubbens storhedstid! http://astrologihuset.blogspot.com/

Også en topatlet i en anden sportsgren ville være spændende at få i tale. Det vil være mere overskueligt end et helt fodboldhold. Der kræves kun ét fødselstidspunkt. Lad høre.Erik Rasmussen aktuel med bog

Lige nu arbejder vi ”blot” med trænernes horoskop, og vi mangler endda fødselstiderne. Men her har vi lige set et tilfælde, som vi også beskrev, mens det stod på. AGF´s tidligere træner, Erik Rasmussen er lige udkommet med en bog, hvor omdrejningspunktet er utroskab, som han har bedrevet i 28 år – næsten en Saturn-runde. Men det kommer her frem, at han tager skylden for AGF´s nedrykning i forrige sæson på sine skuldre. Vi skrev dengang, at han med Solen i begyndelsen af Stenbukken (det har alle, der er født 24.12. som han, uanset årstal – han er født i 1960) havde han besøg af Pluto i 2008-10 – lige den periode, han trænede AGF. Han blev fyret i maj 2010. At det så sikkert har ”passet fint” til klubbens horoskop er noget andet.

 Rasmussen indrømmer, at hans sex-afhængighed gjorde, at han ikke kunne holde fokussen på sin trænergerning. Som vi skrev dengang har Pluto noget med dybe, personlige forhold – herunder sex - at gøre, og det viser sig at være ramt på kornet. Også fyring er en mulighed – ud over økonomiske konsekvenser, som en fyring næsten altid har. Især, når man som Rasmussen ikke får sig et nyt trænerjob i stedet. Men det var godt set af Rasmussen, for Pluto kræver forandring - et nyt og helt anderledes liv venter. Det nye kapitel – om jeg så må sige - har han brugt til at få udgivet en bog om sit liv, herunder altså også sit underliv. Og sit trænerliv. Pluto kommer enten hele vejen rundt om tingene – eller slet ingen vegne, fordi der blokeres effektivt: Ingen kommentarer. Her har Rasmussen gjort det helt rigtige, måske i modsætning til Thorning, som også har Pluto inde i billedet, dog til en anden planet. Det gælder om hurtigt at tage tyren ved hornene. Man må sige, at trænerens horoskop altid er væsentligt, men ikke tilstrækkeligt, til at foretage en helhedsvurdering af klubbers fremtidsmuligheder. 

Sex er i hor-oskopet symboliseret af Pluto, hvor den i sådanne tilfælde ofte er aspekteret (fx i sextil) til Mars eller Venus (drifter og kærlighed). Når den så udløser – undskyld igen udtrykket - Solens position i horoskopet, så er det et enten/eller med sexlivet. Enten sprudler det og er vildt lidenskabeligt, eller også går det totalt i stå, afhængig af, hvordan Solen ellers er placeret i fødselshoroskopet. Det er DETTE horoskop, der er væsentligt i forbindelse med de aktuelle planeters placering i forhold til planeter og akser i dette horoskop. Pluto gennemløber Stenbukkens tegn i perioden 2008-23. I det kommende år er det dem, der har fødselsdag den 28.-31.12, der får glæde af Plutos lyksaligheder. Fra næste år kommer fødselsdagsbørnene fra den 1. januar også med – og Plutos energier er ofte så stærke, at de kan mærkes nogen tid i forvejen. Derfor kan vi godt allerede tage de nytårsdagsfødte med ind i klubben. 

Det skal lige tilføjes, at hovedakserne hver rammer en spænding (t-kvadrat eller storkvadrat) 4 gange i døgnet. Det vil sige, at der er 8 småintervaller (nogle gange dog op til en halv time hver, afhængigt af den såkaldte orbis: Spredningen af de medvirkende planeter) i dagens løb, hvor spændingen udløses. Dertil kommer andre, men mindre væsentlige spændinger. Alle dage har derfor et varierende antal større eller mindre spændinger. De harmoniske dage har dem også, men kun i ganske ringe grad, da der ikke er større komplekser af spændinger på disse dage. Når der i den forløbne uge (se tidligere indslag på bloggen) har været specielt mange spændinger, skyldes det et t-kvadrat mellem hele 4 planeter, der var aktivt, herunder det langvarige kvadrat mellem Uranus og Pluto, der i sig selv mere påvirker verdensbegivenhederne og  –forholdene, end det enkelte menneske. I den forløbne uge var der koblet to af de indre planeter på, og SÅ er det noget helt andet, for der er tale om de såkaldte personlige planeter.Udfordringer med regeringsdannelsen – kameler til morgenmad

På grund af det lidt mudrede valgresultat har det ikke været den letteste opgave at få regeringsgrundlaget på plads, ganske som forudsagt. Der har måttet sluges adskillige kameler hen ad vejen, og det bliver efterfølgende en næsten umulig opgave at få store reformer igennem – dem, der har betydning for den brede befolkning. Som tidligere skrevet på bloggen vil der ikke blive tale om et egentligt systemskifte med den nye regering. Vi kommer derfor ikke til at mærke når så meget til skiftet, som valgkampen lod ane. Mange af løfterne gik over i kamelslugning til morgenmad, at bide skuffelser i sig til frokost – og desserten mangler til middagen. Jo, det bliver hård kost, der sikkert udløser en gang valgflæsk igen om et par år.

Thorning har en stærk Pluto-spænding, som dog korrekt anvendt kan give stor viljestyrke og gennemslagskraft. I så fald skal hun slå hurtigt og konsekvent ned på ethvert tilfælde af lusk og lignende. Så må man tage de øretæver, det giver – og konsekvenser i det hele taget, herunder at lægge sig ud med andre og blive upopulær. Det kan hun næsten ikke undgå, og processen er allerede i gang nu med mange udfordringer. Det begyndte med en voldsom nedgang i antallet af personlige stemmer. Og skattesag , som også er Pluto.

Nu er bankskatten eksempelvis røget, den ekstra lærer i klasserne, og sikkert ryger også efterlønnens tilbagerulning og forlængelsen af dagpengeperioden. De Radikale har krævet ind og fået meget opfyldt.Ministrene

Nu er Bjarne Corydon nævnt som den mest sandsynlige arvtager på finansministerposten. Han er født den 1. marts 1973 i Kolding. Og som Fisk er han jo meget sympatisk (sagde Fisken).

Astrologisk set er han afgjort en mulighed, da han har Uranus stående flot til Jupiter i denne tid. Men Neptun kører hen over hans Venus, som står for egne penge. Pluto (andres penge) er ikke i spænding til nogen planet, derfor kan banen godt været klar for det nye folketingsmedlem, som har været Thornings strateg i bl.a. Fair løsning. Men hvad siger fødselshoroskopet, som viser, om man generelt er egnet til sit job? Her mangler det det nok så væsentlige fødselstidspunkt og må derfor klare os med planeterne, som dog også er meget væsentlige. Solen ikke mindst, da det er vores identitet. Den står i det følsomme Fiskenes tegn og får to aspekter til andre planeter, som begge er spændinger. Derfor vil han skulle kæmpe med sin karisma, hvilket godt kan skabe problemer for ham, når han skal sælge sine budskaber og skære forlig til. Det sidste vil nok være en force for ham, da det foregår bag kulisserne, hvor han har sin klare styrke. I den fremskudte position vil svaghederne vise sig, især på grund af Solens spænding til Saturn, der giver hæmninger udadtil, og en god portion generthed, hvad der ikke i sig selv er en svaghed i jantelovens hjemland. Og på grund af spændingen til Neptun har han en nærmest seismisk evne, lidt ligesom Pia Kærsgaard, som også er Fisk. Dette kan gøre ham meget intuitiv, hvad der er en god egenskab for en politiker. Men han skal øve sig i rollen som minister. Neptun er Fiskenes planet og kræver indadvendthed og en god intimsfære for at fungere optimalt. Så selv om vi mangler Ascendanten, der kan rette lidt op på tingene, ser det ud til, at han vil løbe ind i nogle besværligheder i sit daglige virke, og at de vil vise sig rimelig hurtigt i den fremskudte position som minister.

Her har Nicolai Wammen et anderledes robust horoskop i denne tid og generelt, så han vil være en bedre figur at sætte på den vigtige post. Især, når Thorning har Pluto-spænding. Den står for skat, storfinanser og andres penge generelt, og så er finansministerposten ekstra vigtig. Men ikke uden videre uproblematisk, hvad vi allerede har set. Vi bragte Wammens godkendte horoskop med fødselstid i Astrologimagasinet HOROSKOPET nr. 3/11. Der er dog lige det, at han til foråret får en Neptun-spænding, men det kan være forårsaget af den krise, der sandsynligvis vil komme i dansk økonomi til den tid. Specielt har vi været inde på tidligere, at februar er en meget afgørende måned, ikke alene økonomisk, men hvad angår vore værdier i det hele taget. Det er ikke nemt i en brydningstid at styre landets finanser, derfor må man spille på de sikreste heste. Men selv disse vil løbe ind i seriøse udfordringer, når Pluto tager fat. Der skal intet mindre end en diamant til at skære i en diamant.

Thorning bliver naturligvis statsminister og Søvndal udenrigsminister, selv om det vil give problemer i ”Indenrigsministeriet” – i hans eget parti, som han nødvendigvis må fjerne nogen fokus fra, så SF vil få det sværest af regeringspartierne. Det er meget lettere at være i opposition med de aspekter, Villy har haft i de seneste par år. Nu er der kun én spænding tilbage, så der er lys i sigte, men der er skabt et skrøbeligt fundament, som det tager tid at reparere. Ike mindst, fordi partiet horoskop er inde i en længere spændingsperiode, som først slutter engang i 2013. Partiet lod sig stifte den 15. februar 1959 sidst på eftermiddagen i Hvidovre. Det betyder ikke alene, at der er rigtig mange spændinger i grundhoroskopet, men også, at flere af disse medfødte spændinger udløses i denne tid af Neptun især, men også af Pluto. Det er meget lettere at sidde i opposition med et sådant horoskop, derfor kan regeringsdeltagelse koste partiet livet – eller i hvert fald en god del af det.

Måske bliver vicestatsministeren afskaffet, men den moralske ditto er Vestager, som vi har spået kunne blive statsminister på et tidspunkt. Det er dog på en måde noget, hun bliver allerede fra mandag, idet hun sidder inde med en afgørende magt – hun vil komme til at bestemme mangt og meget og bliver sikkert økonomiminister.

Pia Olsen Dyhr kunne blive trafikminister, Camilla Hersom forbrugerminister og Henrik Dam Kristensen fødevareminister. Christine Antorini kan blive undervisningsminister.

Morten Østergaard kan dog ændre på tingene som den joker, han er her. Han ville være selvskrevet til at blive videnskabsminister, men han har som tidligere skrevet horoskop til en mere fremskudt position. Bødskov er justitsministeren og Mette Frederiksen socialminister. Nick Hækkerup og Nicolai Wammen har også horoskoper til at komme ind i billedet, især Wammen. Dan Jørgensen og Karen Hækkerup er også muligheder, hvis der er plads til dem inden for de i alt 11 S-ministre, der er på tale. Ole Sohn skal sikkert også på listen, måske som erhvervsminister. Carsten Hansen (S) er også en mulighed. Det samme gælder Sofie Carsten Nielsen og Christian Friis Bach og måske Martin Lidegaard fra R.

Friis Bach (født 29.4.66) har i 2011-12 det bedste horoskop af alle ministeremner, det kan derfor ikke anbefales nok at tage ham ind som minister. Ole Sohn ligger i den modsatte ende og vil få sin bekomst, selv om han vil ofre sig for teamet. Sofie Carsten Nielsen står godt lige nu, men får besøg af Neptun til foråret, og så kan man løbe lidt sure i det. Hun er født i Birkerød den 24. maj 1975. Det samme gælder Pia Olsen Dyhr, der starter i fin stil, men kan miste pusten lidt til foråret. Mange af ministeremnerne har udfordringer næste år, det kan tyde på en forestående krise, som påvirker alle ministre mere eller mindre. Dan Jørgensen står rimeligt godt, men kan nok kun komme i betragtning som EU-minister – så må vi se, om S får denne post, hvad der dog er sandsynligt ud fra horoskopet. Karen Hækkerup er snart færdig med en Pluto-periode, og fra januar kører hun i højeste gear. Det er hårdt for hende at stævne ud lige nu, men det ændrer sig. Nick Hækkerup er oplagt og har ingen spændinger, han MÅ med. At han så bliver virkelig udfordret om et par år af Pluto, det er noget andet. Dam Kristensen er klar, og det samme gælder Carsten Hansen, men han kan falde på den nævnte 11-grænse. I så fald får han en politisk tung post i stedet.

Lidegaard er født to dage før Thorning (12.12.66) og har derfor udfordring som hende, men da han er født lidt tidligere, er han ved at være færdig med Pluto. Men Neptun venter i foråret, så også han får udfordringer her.

Så var jeg ved at glemme Astrid Krag fra SF, måske fordi hun er gravid og snart skal føde. Hun begynder derfor måske med en orlov, hvad der ville stemme fint med Neptuns aspekt til Venus, der stopper i januar. Så har hun Saturn spændinger til og med marts, så det bliver en hård tid som minister, også lidt til efteråret, hvor Saturn dukker op igen. Hun er født 17. november 1982 i Vejle.

De i sidste afsnit ikke nævnte ministeremner anser jeg som sikre, og dem tager jeg op senere.

Det Radikale Venstre er stiftet den 21. maj 1905 sidst på eftermiddagen i Odense og har derfor også gang i Neptun, men ikke i Pluto. Derfor har de en lettere gang på jord end SF. Men det vil virkelig kunne mærkes, når Neptun til foråret sætter sig oven på Saturn, der heldigvis står harmonisk i udgangspunktet. Fire harmoniske aspekter, og så et kvadrat til Solen. Det er den, der især bliver mærkbar til foråret, hvor der ser id til at falde regeringsbrænde ned. Ikke mindst, fordi der i Socialdemokratiets horoskop fra 21. juli 1871 er både Uranus og Pluto-spændinger nu. Den nye regering vil ikke være for sarte sjæle. Den fik problemer, allerede inden den blev dannet, og det sidste ord er ikke sagt i den sag.

EU´s krise igen

Vi skrev tidligere på uge om EU´s krise, og her er EU endnu er godt Pluto-eksempel. EU er – dengang hed det EF - stiftet den 1. januar 1958 kl. 00.00 i Bruxelles og derfor har Pluto på kollisionskurs, især fra næste år. Hjælpepakker slår helt sikkert ikke til, og hvem skal løse krisen? Det vides ikke med bestemthed, der er nemlig solidaritetskrise i EU, og landene tænker mest på sig selv. Det er det rene gift for sammenholdet. Danmark skal snart have formandskabet, og vi har lige bidraget til solidaritetskrisen med 40 tykke toldere! Desuden kræver vi rabat på EU-kontingentet, selv om bidraget faldt med 2,6 milliarder fra 2009-10. Vi må finde en ny mærkesag.

Regeringsgrundlaget

Kl. 18.00 i dag fremlægges dette – på årsdagen for den 2. oktober 1972, hvor danskerne stemte ja til EF. Nu har vi stemt ja til en rød regering, som fremlægger sit grundlag på nogle ganske rimelige aspekter. Det er straks lidt værre i morgen, hvor Månen står sammen med Pluto i spænding til Uranus. Det giver uro i store dele af valgperioden. Vi ser nærmere på de enkelte ministre, så snart vi kender listen i morgen. Og så skal der jo være gang i tidtagningen, så vi får det nøjagtige tidspunkt for præsentationen af den nye regering, som det bliver meget spændende at følge politisk og astrologisk. Jeg vil påtage mig at lægge nyt på bloggen flere gange hver uge. Målet er at nå det hver eneste dag.

Og til slut lidt fodbold

Så skete det igen: Mål scores mest på hovedaksernes aspekter, mest AC. Og her mener jeg ikke AC Horsens, men Ascendanten. Den 1. oktober kl. 17.00 spillede Silkeborg 1-1 hjemme mod AaB efter en lidt rodet forestilling, måske fordi AC stod i den sidste grad af et tegn, da den startede. Eller fordi Neptun stod i 1. hus i spænding til Månen på MC. Men det første mål faldt kl. 17.16 til udeholdet, hvor AC fik hele 6 aspekter og MC 3 – helt overvældende, fordi næsten alle planeter dermed kom ”i spil”. Andet mål faldt kl. 17.42, hvor både MC og AC stod godt til Venus/Saturn-konjunktionen. Det giver 4 aspekter i alt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar