lørdag den 22. oktober 2011

Kommentarer 43A

Jeg har her brugt samme skabelon som det, der blev udsendt lørdag, men med nogle tilføjelser, bl.a. om den for lidt siden afgåede chef for DSB. Ugehoroskoperne med her sammen med noget humor om Gaddafi og EasyJet, som vil afskaffe toiletterne på deres flyafgange, så de måske i stedet får en helt anden slags afgange i stedet.

I ugens løb vil vi lægge mere ud direkte på bloggen om EU og Euroen, som begge står så problematisk astrologisk set, at vi kan vente en traktatændring. Det skal der til for at få vendt skuden. Lige nu udstilles bankernes magt over EU med al ønskelig tydelighed.Nye astrologibøger

Claus Houlbergs Horoskopets mønstre har længe været udgået, men kan nu fås igen på shoppen. På mandag lægges en spritny bog på, nemlig Eva Schnedlers meget spændende bog om Pluto ud fra hendes personlige liv. Forord af Claus Houlberg, anmeldes i næste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET.Forsøget med forudsigelser af fodboldresultater gik sådan:

Lyngby-AGF gik efter den astrologiske kogebog; den endte uafgjort på trods af AGF´s storfavoritværdighed. De havde ikke tabt i otte kampe, men vi skrev, at der ikke kunne være bedre mulighed for en overraskelse end nu. Lyngby skulle bruge starten af kampen til at sætte sig i respekt, og det fik de gjort. I anden halvleg stod der AGF på næsten det hele, men dog sådan, at Lyngby havde nogle hurtige kontraangreb og kunne have vundet med lidt held. Første mål faldt kl. 17.26 med Pluto på MC og trigon til både Månen (hjemmeholdet) og Jupiter (glæde). Andet mål faldt kl. 18.24 med AC i eksakt kvadrat til Mars. MC fik hele 3 aspekter her.

SønderjyskE-Horsens ramte meget flot

AaB-OB gik galt, fordi jeg glemte en vigtig forudsætning. Ja, faktisk to. Dels har OB en dårlig formkurve, og dels havde de en international kamp siddende i benene fra torsdag. Det bliver spændende at se, hvordan dette påvirker FCK, der også var i kamp torsdag. Men de får altså en dag mere at restituere sig i, da de først spiller i aften. Til gengæld er det mod et decideret tophold, FCN.

HB Køge-FCM skrev vi, at det var et lige horoskop, og det blev uafgjort. Vi troede dog, at FCM´s klare favoritværdighed ville give sejren, men det skete ikke her. Forudsætningerne kan altså også svigte.

Silkeborg-Brøndby: Her fik Silkeborg glæde af det meget flotte hjemmehoroskop og fik vendt deres meget dårlig formkurve.

Samlet set gik det altså efter den astrologiske kogebog. Det er svært at huske - og kende - alle forudsætningerne på forhånd. Fx viste det sig før kampstart, at Rommedahl var skadet og ikke kunne spille for Brøndby. Og når Dehli havde karantæne, manglede de deres to bedste spillere. Det tager lang tid, hvis man skal gå i dybden med det hele, det vil kræve et fuldtidsjob, men jeg er ret sikker på, at hvis man gør det, så vil man kunne nå meget langt med at forudsige sportsresultater. Syg direktør forlader skrantende koncern

Christian Roslev forlader DSB på grund af sygdom kort tid efter tiltrædelsen. DSB har også et så problematisk horoskop i denne tid – og har haft det nogle år. Det smitter af på energien i virksomheden, og det har nu vist sig at være sygdomsfremkaldende. Roslev er født 25. august 1967 og har fra sommeren 2011 sygdomsplaneten Neptun voldsomt betonet. Den er i spænding til hans Sol/Merkur-konjunktion, og på sådanne aspekter skal man altid være yderst forsigtig, hvis man påbegynder store projekter. Og når både direktøren og koncernen står skidt, så er det en meget dårlig cocktail.

Vi skrev tidligere om ansættelseshoroskopet her, som er endog MEGET udfordrende (1.7.11). Det skulle vise sig at holde stik på mere end én måde. Solen, Månen, Saturn, Uranus og Pluto danner et storkvadrat, som er den stærkeste spænding, men overhovedet kan have i et horoskop.Crowne Zero – lige efter horoskopet

Der var tårnhøje forventninger til Thorning, da hun havde vristet Lars ud af Løkken – regeringsløkken og taget kronen af hans hoved, så han først oplevede en Crowne Zero. Nu kunne han så aflevere et underskud til efterfølgeren, så det blev et Crowne below Zero. Receptionen på Crowne Plaza er i den anledning omdøbt til Crowne Inflation, men der overvejes allerede en omdåb til Crowne Deception.

Men så glemte Thorning og resten af den nye regering at træde i karakter – lige efter forudsigelserne. De tårnhøje forventninger under forhandlingerne i Tårnet er blevet gjort til skamme på skammeligste vis. Regeringen glemte f.eks. noget så basalt som at forklare befolkningen, hvilke af valgløfterne, der ikke havde nogen gang på Jorden. Og når man overlader sådan noget til pressen, siger den tak til og ser det som en sport at trække alle tabersagerne frem. Hvis det blot var blevet lagt åbent frem, ville der ikke have været en hund, der havde gøet. Nu står alle bladhunde og glammer, og folk glammer med, selv om det siger sig selv, at alt det, der ikke er flertal for, må falde. Det ER jo en mindretalsregering, det ved alle, men når man holder kortene så tæt til kroppen, at man ikke engang selv kan se dem, så skal det jo gå helt galt - historisk galt.

Nu står en regering ca. 1 måned efter et valg og allerede har mistet sit flertal i opinionsmålingerne. Det er aldrig sket tidligere. Men horoskopet for regeringsdannelsen viser det tydeligt – og det er ikke slut med store udfordringer. Det er ikke troværdigt, når Thorning vil kickstarte Danmark, når hun ikke kan kickstarte sit eget projekt. Man kan roligt kalde det for en kiks-start. Imens triller Folketinget tommelfingre i dette historiske tomrum. Og det er det mindste vi har brug for. Det har givet SF tid til at klynke over De Radikales dominans over dem.

Og det er ikke nok for Thorning at rejse til Bruxelles med et budskab om, at den tossede grænseaftale er droppet. Hun må i stedet vise lederskab og have visioner, hvad der bliver rig lejlighed til, når vi overtager formandskabet i EU fra nytår. Man er ikke helt rolig forud for de store udfordringer. Thorning & Co. skal helt klart vokse med opgaven - hvad hun næsten heller ikke kan undgå efter den miserable start. Hun skal undgå, at hendes regering bliver kaldt Les Miserables. Måske skulle det staves med to s´er, når der er to kvinder i front.

Ikke engang en fordobling i antallet af spindoktorer har afhjulpet situationenCrowne Plaza

Vi er på Kronepladsen i Ørestaden – nu: Crowne Zero

Eller på dansk: Nul kroner

Men en masse ører

Og de er rødeBrand i Biersted

Den 21. oktober kl. 01.04 blev politiet alarmeret af en nabo til et brændende hus. Og det var trods bynavnet ikke en halsbrand eller en brand i Hals lige i nærheden. Men det gik heldigvis godt, da en sovende mand blev vækket, inden flammerne tog huset.

Nogle undrer sig måske over, hvorfor der kun opstår brand ét sted, når næsten samme horoskop virker over store dele af Vendsyssel. Det er næsten samme horoskop i et helt område. Det skyldes, at der skal være en sammenhæng med de pågældende personers horoskoper.

Brand symboliseres af ildplaneten Mars, og den stod lige på AC i ildtegnet Løven - i spænding til både Merkur og Venus i 4. hus (hjemmet). Men når der kun skete materiel skade skyldes det, at Mars dels blev afspændt af Saturn i 3. hus (naboer, telefoner), dels stod Solen på 4. husspids (også hjemmet) kun i harmoniske aspekter. Det blev heldigvis ved et lige ved og næsten for husets ejer. Nye astrologibøger

Claus Houlbergs Horoskopets mønstre har længe været udgået, men kan nu fås igen på shoppen. På mandag lægges en spritny bog på, nemlig Eva Schnedlers meget spændende bog om Pluto ud fra hendes personlige liv. Forord af Claus Houlberg, anmeldes i næste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET.Information

Husk at læse, hvad der er lagt på bloggen i ugens løb om bl.a. humor, fodbold og Gaddafi. Fodboldlandskampen blev ramt lige i plet, hvad angår de tre mål, som alle var forudsagt, selv om jeg konkluderede en slutstilling på 1-1. Det gik lidt for hurtigt, for et plus et KAN simpelthen ikke give tre. Nå, men det var godt, vi vandt, og måske skyldes det alt det lys, vi alle sendte til holdet. Tak for det.Ugen, der kommer

Mandag kan blive urolig på grund af Månens spænding til Uranus, specielt sidst på dagen. Mange kan stresse, og den viser sig let verbalt, så pas på, hvad i siger og signalerer.

Tirsdag er Månen meget mere fredelig. Alligevel skal man stadig passe lidt på kommunikationen, da Merkur er i spænding til Mars.

Onsdag fortsætter tendensen fra i går, men der er mere intuition og fantasi på banen, da Månen står flot til Neptun, især om aftenen.

Torsdag byder på det samme som onsdag i dagtimerne.

Fredag er ugens mest problematiske dag, da hele tre planeter er i spænding til både Mars og Neptun. Det kan virkelig give kaos. Især, hvis nye projekter sættes i søen.

Lørdag og søndag har lidt de samme tendenser, men da Månen er væk fra spændingen, bliver det lidt mere fredeligt.Euroen igen

Vi skrev fornylig, at euroen var syg fra fødslen. Det har nu vist sig med yderligere argumenter. Grækenland løj om sin situation, da de ville med i euroen, næsten i endnu højere grad end Italien, som jeg nævnte i artiklen. Et underskud på statsfinanserne i forhold til bruttonationalproduktet blev dengang angivet til 3,7%. Det skulle have været 12,7%! Hvis det var kommet frem dengang, var Grækenland ikke kommet med i euroen.Fodbold

FCK 2011-13

I 2012 fylder FC København 20 år, i det den første kamp blev spillet den 1. juli 1992. Jeg var inviteret til den forudgående reception og selv TOTO-kampen mod Grasshoppers, men på grund af, at Astrologihuset var blevet etableret nogle få måneder forinden, og dette arbejde skulle passes, samtidig med, at jeg til og med juli 1992 stadig havde mit job i staten, var det ganske umuligt at putte nogen form for festivitas ind i kalenderen.

Men da jeg har dokumenterede starttider for 3-4 danske klubber, vil jeg i første omgang forsøge at rettet ekstra fokus på disse. Det drejer sig om FCK, FCM, Randers og HB Køge. Vi skulle dog helst bruge trænernes og spillernes fødselstider, men det er desværre nok muligt at få opfyldt, selv om det ville være første gang i historien, at det var muligt at lave en dybdeborende forskning i et helt hold. Jeg er udmærket klar over, at der har været lavet forsøg, hvor det mest kendte er træner Nils Liedholm, der brugte astrologi i udbredt omfang i sin tid i Roma i begyndelsen af 80´erne. Det var lige i klubbens absolutte storhedstid, hvor de vandt næsten rub og stub, både nationalt og internationalt. Jeg håber at få mulighed for at skrive historie og få data på et helt tophold. Det ville være både astrologisk og sportslig historieskrivning.

Jeg vil i fremtiden skrive en del på bloggen om især FCK, som jeg har fulgt lige fra starten og er fan af. Ganske vist er det kun som sofa-fan, men alligevel. I 2010 havde klubben en fantastisk flot horoskop med et væld af harmonier og dermed muligheder. Det var da også nok det bedste og mest stabile hold i klubbens historie.

I midten af 2011 blev mange spille solgt, og Solbakken gik af som træner, hvilken faktisk var det rigtige for klubben, da han havde et ret spændingsbetonet horoskop og havde godt af at skifte græsgange. Spændinger kom til udtryk i begyndelsen af han trænergerning i den nye klub, som også hedder FCK, men nu betyder det bare FC Köln. 

Åreladningen skyldes, at Pluto er begyndt at gå i spænding til MC, og faktisk gik Flemming Østergaard også af, selv om det var som direktør for Parken, men indflydelse rakte så vidt jeg ved også ind i klubben, som han var – og er – kæmpe fan af og følger dem i tykt og tyndt. Der har gennem flere år været problemeger med dårlig opførsel fra fansenes side, og det kulminere i udekampen mod Hannover den 20. oktober kl. 21.05, hvor der blev ballade. Det blev dråben, der fik det berømte bæger til at flyde over, og nu har FCK slået hånden af fansene, så de i fremtiden må sejle deres egen sø i udekampene. De mister nogle privilegier, som fans normalt har på udebane, og det stemmer også flot overens med klubbens horoskop.

Desværre fortsætter spændingerne til og med 2013, og i den tid vil man enten se svingende præstationer og dermed resultater. Selv om man ikke lige nu kan se, hvem der skulle kunne true holdet som det suverænt bedste i Danmark, så kan det ikke udelukkes, at spillersalg eller trænerskift kan forårsage en nedtur. Det kan dog godt være, at det mere er på den internationale bane, problemerne viser sig mest – netop på grund af deres suveræne position herhjemme.  De kunne måske også være holdets hjemmebane, der udskiftes – eller at økonomien lider så meget, at der ikke er råd til at købe de nødvendige spiller til at kunne fastholde den høje standard som den førende klub i hele Norden.Pluto igen

Det er naturligvis Pluto, der er i spil, for nu at blive i den sportslige terminologi. Klubben er ”født” den 1. juli, og alle forløb, der er startet på denne dato, uanset årstal, har Pluto inde i billedet i de kommende par år, hvor der skal ske en transformationsproces af dimensioner. Uranus står på IC og giver uro i den indre organisation. Man kan næsten sige, at det også er symboliseret gennem det faktum, at klubben har måttet æde at skulle spille en udekamp mod Brøndby i pokalturneringen, som ellers skulle være spillet i Parken. Men det var umuligt, da der på den pågældende dag skal være en teknofest i Parken! Jo, de urolige tider er sparket i gang. Vi kan sikkert vente, at der ryger et par topspillere mere til udlandet, herunder den bedste af alle, Dame N´ Doye. Det vil bevirke usikkerhed både foran og bagude på banen, og det er ikke godt, men nødvendigt ifølge horoskopet.

Der vil komme en mere uddybende artikel i Astrologimagasinet HOROSKOPET.De enkelte kampe

Nu satser vi med et forsøg med flere forudsigelser, der var dig ikke tid til at få målgivende perioder med, der er et større arbejde end som så. Dog ser afslutningen af FCK-FCN ud til at blive meget hektisk, da IC i det sidste kvarter står på Mars og udløser dennes spænding til både Merkur og Venus.

Jeg forsøger at vurdere kampene ud fra holdenes øjeblikkelige forudsætning sammenholdt med kampenes horoskoper. Der har ikke været tid til at se på trænes horoskoper denne gang. Forventer derfor ikke at ramme det hele i første hug. Ikke mindst på grund af manglende tid til de mange horoskoper.Lyngby-AGF

Her er AGF storfavoritter mod et Lyngbyhold i modgang og under nedrykningsstregen. MEN horoskopet viser, at her har Lyngby endelig muligheden for at få skuden vendt. Kan de ikke gøre dette på et sådant horoskop, så bliver det endnu sværere at gøre fremover. Gejst, optimisme og glæde står til rådighed for dem, hvis de vil tage imod det og gå ud for at spille en god kamp. Dog er det ikke let med en så skidt start, men muligheden for en overraskelse lurer her, så måske ender kampen uafgjort, hvad der vil være overraskende i sig selv.

SønderjyskE – Horsens

Her er Horsens favoritter, og de vil da også vinde, hvis de bare i den første halve time har is i maven og spiller kontraspil med safety first. Men de kan sagtens få et mål i det først kvarter, som er det mest afgørende for hjemmeholdet, fordi AC (altså ikke AC Horsens, men Ascendanten) skal have vristet sig fri af Pluto, som er hjemmeholdets udfordring denne gang. Den er heldigvis for sønderjyderne i harmoni til Jupiter, og hvis de kan få kampens indledning eller første halvleg overstået fornuftigt, kan de overraske, men det tror jeg ikke, de vil formå mod et viljestærkt udehold.

AaB-OB

Her er en lige kamp, måske med udeholdet som svag favorit. Skyder på X eller 2HB Køge-FCM

Her er det udeholdet, der står bedst, ikke mindst på grund af deres stigende formkurve. Så vil det ellers så lige horoskop vippe den vej.Silkeborg-Brøndby

Objektivt er Brøndby nok favoritter, men astrologisk set kan Silkeborg her få vandt en negativ bølge i resultaterne. Især i kampens start kan det køre deres vej, da Jupiter står tæt på AC, så det først kvarter er ganske afgørende, her skal de satse vildt, og kan med lidt held score et mål eller to. Dog er herskeren over AC i spænding til Mars, så de må endelig ikke bliver for aggressive og satse alt, især ikke i 2. halvleg.FCK FCN

Her har vi noget af en astrologisk gyser, hvor alt kan ske, men hvor hjemmeholdet sikkert hiver stikket hjem til sidst. Dog er herskeren over udeholdet ganske stærk, men står i 12. hus, som trækker nedad. Til gengæld er 6. hus udeholdets 12. hus, og her ligger problemet for FCN, der dog burde have fordel af, at FCK har været ude i en trættende Euroleague-kamp torsdag. Derfor kan de med lidt held få uafgjort, men jeg holder på FCK med en smal sejr. Det kan dog godt gå hen og blive en rodet kamp med udvisninger eller advarsler. Der kan være overraskelser i holdopstillingen, men recepten på gevinst er temposkift og at undgå at provokere ret meget.  Der kan være spillere, der bliver skadet eller en dommer, der ikke er god. Det mest disciplinerede, kollektive og tålmodige hold vinder. Det bliver spændende at se, hvor meget kampen torsdag sidder i københavnernes ben.Humor(d) i Ligbyen og i luften - Mordammar Gaddadada

Så skete det længe ventede, Gaddafi blev uskadeLIGgjort af en kugle

Man tiltrækker jo det, man indeholder

Så det må have været en skør kugle, der traf ham på den ligbyske landevej

Vi skrev for længe siden om, at Pluto gennem Stenbukken fra 2008 til 2023 ville gøre det af med de sidste diktatorer på kloden. Især i perioden 2011-16 vil der ryge mange, for her står Uranus (frihed, oprør) i spænding til Pluto (magt, tyranni). Denne proces er allerede godt i gang, og nu er det senest gået ud over Gaddafi, som sikkert har ønsket at dø i kamp, og det fik han lov til som sin sidste vilje.

Gaddafi er født den 7. juni 1942 i Sirte, og han kunne godt have AC i Skorpionen og være født ca. kl. 17.30. Så ville Neptun være i spænding til AC i 2011. Og Pluto er i spænding til Månen tæt på 5. husspids. Dette hus er meget ofte er inde i forbindelsen med død og tab (døden er det ultimative tab af vitalitet). Månen står dig i 4. hus, som er fædrelandet. Han ønskede sikkert at dø i kamp i sit eget land og skabe et martyrium. Og så står Månen i Vædderen, der viser, at det skete i kamp på voldsom vis. Man tiltrækker jo det, man indeholder. Og så står den progressive DC på dødsplaneten Pluto!Man skulle tro, der var løgn, men oh shit, det er sandt!

Toiletter på fly – en endeløs historie

Når enden er god, er alting godt, hedder det sig. Ryanair har nu endelig fået forbud med at tage ekstra betaling for toiletbesøg på deres fly, så nu er de på røveren, og det er ikke skidesmart. Nu vil de så tage konsekvensen nedlægge to af tre toiletter på alle deres fly. Det frigør seks sæder, som de så kan sælge, de skiderikker.

Måtte man ydmygt foreslå dem i stedet at bore et hul i alle sæder og anbringe en lille tønde nedender dette hul, så kan alle toiletter nedlægges – det er da en hulistisk løsning. Men måske kunne man endda gå skridtet ud og bruge redningsvestene som tønde, det ville spare endnu flere kroner, og det kan gøres med en smule opfindsomhed. Det vil ganske vist være noget skidt, hvis man på et tidspunkt skal bruge redningsvesten, men det må man tage, som det kommer. Det kan ikke være værre, end hvis man gør i bukserne, hvad der jo blive den naturlige konsekvens af toiletnedlæggelser. Mottoet for RyanAir er øjensynligt: Hellere gøre i nælderne, end i bukserne. Og hvis lokummet brænder - ja, så er der tale om brændenælder. Mottoet må naturnødvendigt laves om til: Hellere gøre i vesten, end på sædet. Se, det er god sæd og skik. Hvis ikke stepdansen allerede var opfundet, ville den være blevet det nu. Så må man opføre en shitdance i stedet.

Hellere gøre i vesten, end i sønden. Undskyld - tønden. Så dør du ikke i synden.

Where can I buy a billy flight with some fart in – please adress to Ryan AIR – de slipper luften løs i fuld fart. Så nu kan bremsessporene ikke alene ses efter flyene, men under hvert sæde.

Stewardesserne er instrueret i at sige: There is a life vest under each shit

Nu bliver det hverken EasySitting eller EasyShitting - ikke engang EasyJetting. Det gælder åbenbart om at gøre det så besværligt som muligt at komme af med sin føring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar