tirsdag den 4. oktober 2011


Lidt om VM i cykling

Vi skrev under Tour de France, at Thor Hushovd ikke ville kunne genvinde verdensmesterskabet fra sidste år med sine mange spændinger i horoskopet. Og det tør siges, jeg læste at han blev noget i retning af nr. 170 og klagede over, at det norske hold skulle køre for de to bedste nordmænd, og ikke kun for Hushovd. Det er sådan noget, der sker med mange spændinger i et horoskop.

Marc Cavendish vandt VM, og han var helt uden væsentlige spændinger i sit horoskop. Til gengæld var det noget større mystik omkring verdensmesteren i enkeltstart, Tony Martin, som VAR en af de største favoritter. Han kørte i mål i en fantomtid, der vil stå meget længe - knuste alt og alle. Han har virkelig besøg af spændinger som Hushovd, så det bliver virkelig spændende at se, hvordan han kommer over den nærmeste fremtid (det næste år). Det må i det mindste betyde en betragtelig formnedgang, hvor han ikke vil genvinde næste år. Han må have nogle vigtige afspændinger, men det ved vi ikke, når vi mangler selve fødselstiden. Jeg håber ikke, han går i dopingfælden, som flere andre med lignende spændinger ellers har gjort gennem tiden.

Ellers fik Danmark stor ros fra den internationale cykelverden for et perfekt arrangement.

Valghoroskopet
Valghoroskopet for den 4. oktober 2011 kl. 12.00 (Folketingets åbning) giver et retvisende billede af siatuatuonne for regeringen, som den tidligere er fremlagt her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar