søndag den 30. oktober 2011

Ugehoroskoper 44 - og kommentar


Kommentarer 44

 Gratis årshoroskop

Husk, at du får et gratis årshoroskop (værdi 200 kr.), hvis du abonnerer på Astrologimagasinet HOROSKOPET.

Apotekernes monopol

Plutos gang gennem Stenbukkens tegn bliver det hårdt for alt, hvad der ikke (længere) er, som det skal være – og især det, der aldrig har været som det skal være. Herunder diktatorer, monopoler og grådighed.

Det begynder ofte med en slags civil ulydighed eller demonstrationer, der tager til i styrke, efterhånden som energien vokser – hvad der kun kan ske effektivt ved, at universet på forhånd har gødet jorden, fordi de pågældende forhold har nået udløbsdatoen. Så bliver det også meget lettere at løbe en protest eller en aktion i gang. En enkelt apoteker er fx nok til at starte en hel bevægelse. Vi vil komme til at opleve, at apotekeren i Uldum vil sætte en hel aktion i gang på landsplan. Det var ham, som ganske selvbestaltet besluttede at oprettet afhentningssted i Matas. Den lille aktion kan sætte gang i en steppebrand. Monopoler er ikke en universel lov, så der kommer snart til at ske noget her, selv om apotekersammenslutningen nu har suspenderet den genstridige apoteker fra Uldum.


Storstrømsbroen lukket for tog – lige efter horoskopet

DSB er igen uheldig, men værst er det med den sølle bro, som nu har slået op til 25 cm store revner. Ifølge lokalarkivet i Vordingborg afgik det første tog fra København kl. 09.25 den 26. september 1937 (Christian X´s fødselsdag). Det ankom til Vordingborg kl. 11.05 og indvielseshøjtideligheden begyndte kl. 11.25. Og så det vigtigste astrologisk set: Snoren sprænges kl. 12.10 af den første bil.

Horoskopet for dette tidspunkt er broens fødselshoroskop, og her har Pluto i de sidste to år været på spil. Det er dødens planet, og lige nu er broen naturligvis kun halvdød, idet det kun er togtrafikken, der er stoppet. Det passer meget fint med DSB´s horoskop i denne tid. Pluto har været i spænding til både Solen og MC. Aspektet er helt slot i begyndelsen af november, så broen er sikkert færdigrepareret senest i midten af november, selv om Pluto godt nogle gange kan give langtidsvirkninger på grund af dens enorme styrke.

DSB er virkelig på den, men astrologisk set er det ikke underligt, da den ene spænding har afløst den anden i flere år. En ny rapport fastslår, at DSB hænger på de italienske tog ud i al fremtiden. Det ender nok med, at de først kommer ud at køre, når Pluto(g) går ud af Stenbukken (forsinkelser) i 2023!

De udtjente tog er kun i ganske få tilfælde blevet afløst af IC4-tog - de skal først repareres. De første tog skulle have været taget i brug for ti år siden, men endnu er kun en lille del af de nye tog kommer på skinner, så man kan sige, at der er tale om en form for skinnesyge her. Snart er der også tale om sporløshed. Ja, det er der faktisk allerede på Storstrømsbroen, hvor tog ikke kan køre for indeværende. De kan ikke engang få slået bro over en sprække på 25 centimeter – hvordan skal det dog ”køre” i fremtiden?

Det skulle dog efter sigende nu være lykkedes at koble to IC4-tog sammen. Til gengæld ligger det så uheldigt, at de ikke kan skilles ad igen!Fragtskibet Pluto mod Storstrømsbroen!

Vi skrev tidligere om Pluto(g)s indflydelse i denne tid i Storstrømsbroens horoskop fra 1937. Den 27. oktober kl. 9.30 skete der en påsejling, som meget fint symboliserer situationen for både bro og DSB. Fragtskibet Pluto sejlede nemlig ind i broen. Det blev opdaget på trods af, at der kun var minimal skade og kaptajnen også forsøgte at liste skibet væk. Men nogen havde set det og sladrede. Typisk Pluto. Den stod nu ikke så slemt i selve horoskopet, men det gør den så i broens horoskop. Pluto hersker i vandtegnet Skorpionen, og i det tegn var der gang i den. Hele fire planeter stod der, inklusive vandplaneten Månen. Og minsandten om ikke Ascendanten (AC) også stod der. Pluto modtog hele fem aspekter.Hurra for en krise

Vi oplever en nødvendig krise – ellers ville den ikke være der. Boligmarkedet er ikke alene frosset til, det er bundfrossent. Bankerne krakker og virksomhederne bløder, men hvorfor? Er der styr på det hele? Og hvad med mig?

Fra universets side er alt, som det skal være, når vi mennesker har valgt, som vi nu har. Men selv dette er der styr på. Hvad skal det ende med?

Vi sætter til på gyngerne og bruger resten på karrusellen, synger Preben Uglebjerg i et hit fra tresserne. Det gælder også i dag, selv om danskerne er begyndt at høvle af på deres gæld. Det drejer sig vel at mærke om den almindelige dansker. Bolig- og ejendomsspekulanter vil blive ved, men de sidder heldigvis enten i fængsel eller har også mere end svært ved at opretholde deres enorme indtægter til skade for alle.

Imens rasler aktiekurserne ned. De toneangivende aktier er faldet med hele 25 % siden årsskiftet. Lige nu er aktierne på optur efter EU´s krisepakke til glæde for Grækenland. Opturen kan godt fortsætte lidt endnu, men som skrevet i tidligere artikler er det en stakket frist, og en ny nedtur venter lige om hjørnet, fordi der ikke bliver taget fat på de reelle problemer. Og det sker ikke, før vi har fået lig på bordet i form af lande, der er gået konkurs. Sådan er vi skruet sammen, vi VIL ikke give slip på opnåede privilegier frivilligt. Heller ikke selv om det går ud over helheden, som krisen er et udtryk for. Det er universets kræfter – og de er uendeligt meget stærkere end markedskræfterne – der har sat ind for at forsøge at påvirke os til at indse, at vi er på vej i den gale retning, og at skuden derfor ikke kan komme på ret køl igen, før vi er nået til den erkendelse, at der må gøres noget meget mere effektivt og tilbundsgående for at komme ud af den aktuelle krise, som er en strukturel krise, der viser svaghederne ved det nuværende system.

Boligerne er blevet meget mindre værd, og det er nødvendigt, når niveauet har ligget urealistisk højt. Derfor skal vi ud i al fremtid ikke forvente højere priser. I så fald vil det også være et tegn på, at der igen er kommet grådighed ind i billedet.

Forbruget stagnerer, fordi vi har svært ved at få dankortet op af lommen, hvad der er et sundhedstegn – et tegn på ansvarlighed. Priserne stiger mere end lønnen, præcis 2,5% årligt. Forbrugerne vil miste købekraft.

Arbejdsløshedskøerne bliver længere, hvad der ikke kan undgås i en krise. Det skal vi ikke regne med bliver bedre, især ikke under Uranus/Pluto-spændinger frem til 2016. Og nok heller ikke frem til 2023, når Pluto skifter tegn til det opfindsomme Vandbæreren. Her kan vi vente fantastiske teknologiske opfindelser, som vil revolutionere transport og produktion mærkbart.

Boligrenten vil fortsat være meget lav, men renten på forbrugslån vil stige, hvilket dæmper forbruget yderligere, selv om vi har penge på kontoen. Vi holder på læderet, og vores formue svinder ind. Men selv om vi sparer mere op, smitter det ikke af på pensionen. Vi skal påregne et fald i pensionerne.

Tænketanken Mikro og skatten

Hvad så med skatten? Kommunerne vil i det næste år kræve ca. 29 millioner ekstra op, så vi skal af med mere i kommuneskat. Og fra 2012 falder værdien af rentefradrag med et procentpoint om året. Og hvem andre end skatteborgene skal betale for EU´s krisepakke? Regeringer har en skattereform på tegnebrættet, og vi ved jo, at skattesænkning ikke er noget, den røde blok har i sinde. Her vil jeg via tænketanken Mikro fremsætte et skattereformforslag med fremtid i, og hvor universets love er indregnet. Det vil de jo under alle omstændigheder blive, så vi kan lige så godt tage fat med det samme. Vi skal ikke regne med større effekt af den reform, regeringen vil barsle med på et tidspunkt. Det vil række som en skrædder et vist sted i undergrunden.

Staten har underskud på finanserne, så det forslår, og det vil vokse i de kommende fire år, og sikkert også længere.

Jo, vi kan roligt bruge ordet farvelfærd. Og det er også lige det, der skal til for at redde naturen og jordkloden fra et kollaps. Vækst er fint, bare ikke uhæmmet materiel vækst, som vi har set det i de seneste årtier. Det giver ikke vedvarende følelse af lykke og tilfredshed, som er begreber, der virkelig bliver efterspørgsel efter i fremtiden.

Navnet Mikro blev dels valgt, fordi tænketanken består af det mindst mulige antal personer med det mindst mulige antal tanker. Men til gengæld er denne ene tanke meget væsentlig, så læg godt mærke til den. En anden årsag til navnevalget er, at der mangler et organ for det mindst mulige antal personer, nemlig det enkelte menneske. Vi skal en rejse igennem fra makro til mikro for at få det hele til at svippe i balance og blive mikromakro. Makroøkonomi må splittes mere og bedre op, og bankerne skal have sat et loft over deres størrelse, så sårbarheden mindskes. Faktisk må nationalbanker også skrumpes, så de ikke kan udstede ”luftpenge”. Det skal helst ikke gå som med f.eks. storbyer, der allerede er alt for store og dermed sårbare over for naturkatastrofer og mange andre ting. Se den monumentale artikel: ”Hvad i himlens navn er meningen?”

Her er nogle af de ting, tænketanken Mikro vil foreslå ændret på væsentlige økonomiske områder som skat, fradrag, renter og kredit – alt sammen noget, der relativt let kan udfases helt eller delvis. Det er vigtigt at komme til et resultat, hvor alt betales kontant, så der slet ikke er brug for renter og afdrag, som efter min bedste overbevisning er imod universets måde at fungere på. Væksten på det materielle område vil på den måde ophøre med at skabe problemer, fordi naturens love overtrædes. Alle skattefradrag kan let sænkes med en 1-5% årligt, beregnet af det samlede beløb, der skal fradrages. Der kan endda gives tilsvarende skattelettelser med at sænke trækprocenten. Fradrag er unødvendige og derfor imod naturen måde at fungere på. Vi må komme frem til en model, der mest muligt tilgodeser naturens måde at fungere på, så kan det blive optimalt.Euroen, EU og Kina

Kina er på det seneste blevet nævnt i forbindelse med redningen af Euroen. I så fald vil Kina helt sikkert kræve en pris, selv om det er i deres egen interesse at kaste en redningskrans ud til den truede møntfod. Eurolandene skal i hvert fald være varsomme med at prostituerer sig i fald af, at de falder på knæ for kineserne, som i realiteten er de eneste, der har volumen til at redde eurolandene, hvor de mange private indehavere af græske statsobligationer pludselig vil få deres udestående halveret. EU kan ikke selv betale det samlede tab, og det er her, Kina kommer ind i billedet. Man vil blive nødt til at falde på knæ for kineserne, som dog er interesseret i at redde euroen. De ville tabe store summer, hvis euroen brød sammen. De er derfor helt sikkert allerede i gang med at vurdere euroens soliditet og de enkelte eurolandes forfatning, især Middelhavnslandene.

Den store fordel her og nu vil være, at jo mere de forskellige landes valutaer er knyttet til hinanden, jo mindre sårbare vil alle de pågældende landes valutaer være.

Men hvis kineserne går ind med støtte, bliver det ikke sidste gang, vi vil blive nødt til at bønfalde dem om støtte. Der vil blive en tale om en afhængighed, som kan blive dyr, men som også binder verdens lande mere sammen.Mere sjov

Vi skrev tidligere om, at en af Plutos virkninger vil være, at der senest om 12 år ikke vil være flere af de største diktatorer tilbage på kloden. Nu er en af dem helt væk, og han viste sig at gå ind i døden som verdens rigeste mand. Det er derfor ikke økonomi, der er problemet i oliestaten Li(g)byen. Næste stop kan blive Syrien, men jeg har ikke fået set på landets horoskop endnu.

Magtmennesker skal normalt ikke bekæmpes, men udfases. Den proces vil universet klare, hvis mennesker ikke kan. Det kan dog være nogle seje og gale hunde imellem, som vi virkelig må stå sammen om at fjerne, og det er sket nu. Og det kommer sikkert til at ske igen. Efter Libyen kan ingen diktator viden sig sikker. Nogle despoter bliver sikkert så bange, at de må en tur på des-potten.Den lidt merkelige

Angela Merkel fandt vej til sin eurogene zone. Hun var redningskvinde, så nu er Euroland næsten lig med Tyskland. Det blev ikke Neuroland i denne omgang.NU er det slemt at være socialdemokrat – en gyser

En ting er, at partiet fortsat styrtdykker i meningsmålingerne. Noget andet er, at en narkotiltalt fra Køge har erkendt at have forbindelse til højtstående rockere, men nægter hårdnakket at have haft noget som helst med socialdemokrater at gøre!
UGEHOROSKOP uge 44 
af astrolog Lykke Larsen
www.kvindetid.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar