onsdag den 18. januar 2012

EM Håndbold

EM-Håndbold – Spellerberg indkaldt som forudsagt

Som vi skrev i går ville vi tabe med to mål – skulle naturligvis have ”skudt” på 25-23, da det var klart at det bleven målfattig kamp. 

Som skrevet har VIRKELIG mange på det danske hold spændinger fra Saturn, herunder træneren. Det giver en langsom start og en del ryst, der skal bankes af, og det har vi set. Kun den yngste spiller er Saturn-fri, og en så urutineret spiller i international sammenhæng kan nok ikke gøre en markant forskel. Vi må håbe at det bedres mod Polen, ellers kommer vi ikke langt, hvad der egentlig heller ikke vil være så underligt med Saturn – begrænsningernes planet. Håber vi i det mindste lige kan nå at vende skuden mod Polen (så det ikke bliver for stor en modpol…), men det vil kræve meget af spillerne. Saturn er slæbegear, de SKAL finde Mars (speederen) frem nu.

Nuvel, Saturn er også autoriteter, herunder dommeren og spillernes selvautoritet, som det har skortet LIDT på indtil nu. Men nogle af verdens bedste dommere snydt os direkte og dømme virkelig som hjemmebanedommere. Det kostede flere mål, og under retfærdige forhold havde vi  vundet!

Men med Saturn bliver man sat i defensiven og presset i bund, hvad vi også vil se i resten af turneringen. Der er stadig rust, der skal bankes af.

Nå, men foreløbig er Spellerberg som forudsagt indkaldt til truppen, det kan forhåbentlig hjælpe, for han er Saturn-fri…HURRA!!! Til gengæld har han lige været skadet, vi må håbe at han alligevel kan sætte holdet på i omdrejninger, for nu at blive i bilsproget med rusten osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar