fredag den 27. januar 2012

EM Håndbold

EM Håndbold fredag

Spanien er en frygtindgydende modstander, men jeg har forsøgt at finde nogle svage punkter, som vi bliver nødt til at udnytte til det yderste, hvis vi skal vinde. Det ligner en ret lige kamp, hvor spanierne er favoritter til at vinde med et par mål.

Den spanske træner står bedre end Wilbek, så der skal sendes meget lys, før vi kan vinde.

Nr. 1 kan dog godt have en af sine mindre gode dage, og det er heldigt, at han er til at tale med. Men det er vores målmand også – når ikke helt sit vanlige niveau.

2 er bare god

3 ok

5 ser skidt ud og kan provokeres til at begå fejl

8 OK, men går ned lige efter EM

9 er dårligere end vanligt og har problemer i hele det næste år. Det kan dog ikke udelukkes, at hen lige når at få en finale med, som er ok.

11 kan provokeres og får virkelig problemer fra næste måned i sin klub – ellers nogenlunde ok lige nu

12 kan godt stresses

13 er måske den letteste at provokere til fejl.

14 fin

15 ikke helt god

17 ikke helt god

18 ret god

21 ikke så god igen

24 god

30 ikke så god igenDanskerne

Lars Christiansen skal spares, der er besøg af både Saturn og Pluto, og han har klogelig valgt at stoppe efter OL i London, hvor ikke have så meget spilletid igen, han må være ved at være træt, den gamle mand med spændinger.

Lasse Svan vokser efterhånden, så han vil være ret god

Søndergaard ok med sin store erfaring og ro

Nikolaj Markussen kan let slås ud af kurs og skal bruges nænsomt

Henrik Toft Hansen ok

Lauge OK

Lindberg kan kikse lidt, men GODT han er blevet sparet lidt i går

Mikkel Hansen under middel, vil blive holdt nede

Landin holder forhåbentlig lige akkurat, men nok lidt under middel, han er til at tale med i morgen. Han får det hårdt i det næste år og skifter sikkert klub

Kasper Nielsen er præget af Saturn som en del andre spillere. Han skal bare spille sit spil og ikke provokere, så han bliver vist ud. Han kan let få dommerne på nakken.

Thomas Mogensen har det nogenlunde som Kasper Nielsen og skal også passe på en skade som under VM

Rene Toft Hansen kan blive meget værdifuld, kan lave uro i modstandernes forsvar, men må ikke brænde ud.

Eggert FIN

Et lille tilbageblik

Hvis vi ser på TV2-samarbejdet i Go´aften Danmark, som ligger på hjemmesiden og på YouTube sammen med en masse andre ældre ting, så var der alt for lidt tid til at komme ind på vigtige detaljer.

Havde fx skrevet til TV”, at spillere, der er født i slutningen af marts, juni, september og december har store spændinger i deres horoskoper. Hvis flere på samme hold har dette, vil den samlede præstation være svingende. Tyskland har to profiler født der: Glansdorf og Hens, og de kørte ikke for fuld styrke på grund af skader, hvilket gjorde det nemmere at slå dem, hvad DK nød godt af. Et andet eksempel er Polens fantastiske målmand Szmal, der er født 2. oktober. Han kom slet ikke med til EM. Hans karriere er måske helt slut allerede. I hvert fald får han flere udfordringer af samme slags hen over de næste 3-4 år. Havde han været markspiller, VILLE det have været slut, der kan være lettere at være målmand.

To-tre spanske spillet er hårdt ramt af Pluto, og det kan godt blive til Danmarks fordel.

Under kampen mellem Polen og Tyskland sad jeg og så anden halvleg mellem Tyskland og Polen. Min teori var, at Tyskland ville vinde med et mål, men det kunne blive omvandt, hvis vi sendte lys, hvad der skete. Polen vandt med et mål og sendte Danmark i semifinalen. Jeg havde en god snak med Christina Krogshede fra kvindelandsholdet, som var indkaldt som ekspert. Vi fik snakket så meget, at vi helt glemte at sende lys. Det gav Polen en måltørke på flere minutter. Da vi opdagede det, så blev det lige sendt ekstra lys. Og det gik lige akkurat. Men det var også efter at tyskerne havde indhentet en tremålsføring og endda var kommet foran. Man skal koncentrere sig, det er vigtigt.

Jeg tror det bliver mere almindeligt i fremtiden at have et hold lysmaster af mennesker, der sender god energi til deres hold – det giver en ekstra ”spiller” på banen. Det vil også blive mere almindeligt at bruge astrologi til holdopstillinger. Havde jeg coachet Wilbek, ville jeg have givet Spellerberg mindst en halvleg i kampen mod Polen, som vi tabte, og det havde ikke været nødvendigt med det horoskop, Spellerberg går rundt med i denne tid.

Den kroatiske træner har et frygteligt horoskop i det næste års tid, og så kan Danmark måske slå dem i bronzekampen. Finalen er sandsynligvis mellem Serbien og Spanien, hvor Spanien vinder.

Kampen mellem Serbien og Kroatien i dag kan blive et ”blodbad” - en meget hård kamp, hvor Kroatiens træner kan komme helt op i det røde felt og tabe kampen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar