mandag den 30. januar 2012

Vi vandt Balkankrigen - NY VERSION

Danmark vandt Balkankrigen

Man kunne på forhånd have ventet en krigslignende kamp, men det rådede begivenhederne i fredags bod på, og det dæmpede gemytterne. Her blev en serbisk spiller ramt af en mønt i øjet og kunne ikke spille med i finalen. Mønten var sandsynligvis tiltænkt en kroatisk spiller, Balic, der stod lige ved siden af serberen Sesum. Dette medførte endnu mere sikkerhed fra politiets side under og efter kampen.

Det var rigtig godt, men det bedste var, at vi vandt en mere sikker sejr, end resultatet 21-19 umiddelbart antyder. Til slut viste Landin værterne den gestus at træde til side, så deres skud på mål i sidste sekund ville gå ind. Men vi var foran hele tiden, og serberne spillede usikkert og nervøst gennem det meste af kampen.

En anden god ting er, at jeg nu føler, at der er så mange, der sender lys til landsholdet, at det er en faktor, der skal regnes fast ind i forhåndsvurderingen af kampene. Selv var jeg for første gang helt koncentreret under hele kampen. Under de andre kampe, især de tre første, var der flere forstyrrelser, og to af kampene så jeg kun en mindre del af.

Men jeg har fået information om, at flere har sendt koncentreret, og jeg vil meget gerne vide, om netop DU sendte, og i hvilket omfang, bare ganske kort, så jeg ved mere om, hvor omfattende støtten har været. I hvert fald har opfordringen til at sende lys været bragt her på stedet, men også i to omgange på landsdækkende tv.

Tak til alle, der sendte lys.Herskerskab afklaret

Ud over afklaringen af, at Danmark nu er verdens bedste håndboldlandshold, selv om de ”kun” er Europamestre – det svarer nemlig reelt til verdensmesterskabet, fordi Europa altid var været stormagten indenfor håndbold.

Et andet herskerskab, der nu er så godt som afklaret, i hvert fald i sportshoroskoper, er det med de gamle kontra de nye herskere i horoskopet. Løven var i går kl. 17 på AC (hjemmeholdet), dermed var Vandbæreren på DC (udeholdet), som jo var os. Solen stod bestemt ikke godt og viste hjemmeholdets usikkerhed – og som tidligere skrevet store muligheder for at tabe kampen.

Udeholdets gamle hersker er Saturn, som stod rigtig skidt i kamphoroskopet, og derfor skal man klart bruge de nye herskere i kamphoroskoper. Ny hersker er Uranus, og den stod i 9. hus i Vædderen flot aspekteret til Merkur i Vandbæreren (opfindsomhed) i 6. hus (arbejde og business as usual).

Sendte god karma

Håndspillet blev opfundet i Danmark, nu er håndboldastrologien udviklet i vort lille land, og minsandten om ikke mine råd om at sende god karma til spillerne ikke blev brugt i det seriøse magasin Presselogen på DR, se linket:


God karma var det udtryk, jeg brugte på P3 under sidste år verdensmesterskaber i håndbold, hvor jeg forhåndskommenterede – hvad der faktisk er mere spændende end at kommentere kampene, når de ER spillet - hver enkelt kamp. I år ændrede jeg det på tv til ”lys”.

Selvfølgelig er der højrisiko ved at køre efter princippet: Få nyhederne, før de sker. Men jeg vil alligevel forsøge at nå op på en hitrate på 95% ved at lære af erfaringerne. Og her skal vi huske, at danskere godt kan lide at være undertippede. Lige så snart vi får en favoritrolle, er det som om, at vi kommer i krise. Vi er bedst, når vi har kniven på struben. Derfor må holdet helst ikke vurderes som favoritter, i hvert fald ikke, før de har vænnet sig mere til favoritrollen – en rolle, de ikke kan undgå at komme i til OL i London, og så vil det men meget stor sandsynlighed gå galt. Det var også det, der skete med to af kampene i den indledende rundt, som vi tabte, og så gik vi videre til mellemrunden uden points. Så var vi presset, og SÅ kom miraklerne. Det er MEGET sjældent, at et hold kan vinde guld, når man går over uden points. Vil undersøge, om det nogensinde er sket. De regerende verdensmestre fra Frankrig kom i samme situation, og de røg ud af EM med fuld musik.

For Frankrigs vedkommende var jeg fra begyndelse ikke opmærksom nok på trænerens horoskop, som ved nærmere bekendtskab viste sig at være særdeles belastet her i år – lige frem til tiden før OL. Her vil han altså få et langt bedre resultat, hvis han ellers holder så længe.

Det er straks værre, når en SPILLER lige har sluttet en spændingsfyldt periode, som det er tilfældet med en af verdens bedste spillere, franske Karabatic. Han har bl.a. lige haft Neptun i spænding til Mars. Selv om aspektet teknisk set sluttede i begyndelsen af januar, nåede han slet ikke at blive klar efter det hårdnakkede aspekt. Og når den bedste mand på et hold næsten konsekvent er helt ved siden af sig selv, så skal det næsten gå galt – især, når træneren også står skidt. I øvrigt sammen med at par af de øvrige spiller fra det ellers så fantastiske håndboldland.

Af de danske spiller er der flere, der slipper af med deres Saturn-aspekter inden OL, men astrologisk set skal vi nok regne med, at Både Landin, Thomas Mogensen og Lars Christiansen løber ind i problematikker med helbred, skade eller klubskifte, så de skal spares i en periode, i øvrigt sammen med nogle af deres kolleger på landsholdet. Dette er vigtigt på grund af deres horoskoper og strabadserne under dette EM – ganske enkelt på grund af Saturn. Ellers er skader i højrisiko-zonen. Det vil jeg kigge nærmere på i den kommende tid.

Det er i dag komet frem, at Wilbek havde henvendt sig til Michael V. Knudsens tyske klub for at få ham indkaldt til EM, men det modsatte Flensburg Handewitt sig. Dette var heldigt for både Knudsen og landsholdet. Dels på grund af Knudsens horoskop, og dels af den grund, at så var Bo Spellerberg ikke kommet med! Og han har et MEGET bedre aktuelt horoskop end Knudsen, der helt sikkert skal spares, hvis han skal med til OL. Det ville have været en fadæse af Wilbek, som var større end den, han lavede, da han undlod at lade Bo Spellerberg spille mod Polen, selv om han på det tidspunkt VAR blevet indkaldt, og VAR ankommet til Beograd. Hvis han havde gjort dette, ville Danmark have undgået kvalerne med nul points i mellemrunden og dermed afhængigheden af, at Polen ikke måtte tabe til tyskerne. Vi kunne ikke selv afgøre den videre deltagelse, men havde brug for, at andre resultater flaskede sig til vores fordel. Her har lyset også hjulpet til, men det BLEV altså lige lovlig spændende.

Men det skulle lære holdet ikke at tage en finaleplads for givet, selv om de havde den letteste pulje. Det samme spil i den anden pulje havde ikke givet det samme udfald.

Jo, det gode og skarpe lys var godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar