søndag den 8. januar 2012

Kommentarer og ugehoroskoper 02

Husk det omfattende udsalg i Astroshoppen. De fleste varer ligger på www.astroshop.dk – men ikke alle. Kig ind og besøg os.
Hent udsalgskataloget her: http://www.astrologihuset.dk/upload/Udslag-2.pdf
Fantastisk bog om Chiron

Vi har nu fået bogen om Chiron af Martin Lass (Healing Body & Soul) hjem igen, den har været udgået i nogen tid. Bestilles på www.astroshop.dk
Gratis årshoroskop

Alle der abonnenter på astrologimagasinet HOROSKOPET får et gratis årshoroskop til en værdi af 200 kr. Herved bliver abonnementet næsten gratis. Der er mange spændende artikler i årets første nummer, herunder en forudsigelse af næste afsnit af Borgen.
Dette er (bl.a.) lagt direkte på bloggen i ugens løb:

- Hvem bliver republikansk præsidentkandidat?

- Manchester United: Målmænd og træner

- Fodboldmål scores præcis, når de skal

- Monopoler under pres

- Pluto og modenLinket til bloggen er her:
http://astrologihuset.blogspot.com/
Gæt en gåde

Hvad kan man kalde de to kvindelige danske ministres indsats i EU, medbringende deres respektive håndtasker?

Ja, rigtigt gættet: Task Force II
Ugen, der kommer

Mandag har vi eksakt fuldmåne omkring kl. 9.00. Månen står i Krebsen og Solen i Stenbukken. Det anslår et tema, hvor tankerne går mellem hjem og arbejde.

Tirsdag morgen går Månen ind i Løven, det giver større overblik samt mere udstråling og handlekraft.
Onsdag er der ikke stærke aspekter
Torsdag er Månen i trigon til Jupiter midt på dagen, det øger optimismen og glæden og giver overskud med humor iblandet. Dagen begynder dig mere indadvendt.
Fredag er konjunktionen mellem Venus og Neptun eksakt om eftermiddagen, og det samme gælder konjunktionen mellem Merkur og Pluto. Dette sker uhyre sjældent og giver en unik mulighed for indblik i sig selv og i den skjulte verden i det hele taget. At udforske den ukendte verden og få geniale indfald er dagens orden. Lyt til intuitionen.

Lørdag er noget af det samme, dog i lidt mindre grad, da aspekterne nu er i aftagende. Der er effekt til og med begyndelsen af næste uge.

Lørdag kl. ca. 15.00 går Månen ind i Vægten i giver mere social aktivitet. Dette kan dog om natten godt gå over stregen og bringe følelser og temperament i kog. Månespændingerne vare til søndag morgen.

Fra søndag midt på dagen ånder alt fred og ro igen, dog afhængig af de enkeltes horoskoper.
Finansloven

Den nye regering fik vedtaget den nye finanslov den 20. november 2011 (2011-2011)kl. 16.10, og det er efter omstændigheder ikke det værste tidspunkt. De fik det optimale ud af en negativ situation, da de har overtaget et stort underskud på statsfinanserne fra den tidligere regering.
Solen står fint i Skorpionen og Pluto står flot i 8. hus, da den er med i en stortrigon til Mars og Jupiter. Det kan ikke blive meget bedre ud fra de givne forudsætninger.Folkekirken
Efter Reformationen i 1536 skulle der en ny lov til for kirken, hvis fundament var blevet ændret kraftigt. Klostrene havde mistet deres enorme jordbesiddelser, så mange af dem blev nedlagt i den efterfølgende tid.

Den 2. september 1537 kl. 9.09 (Kilde: H. Stavnsbjerg) underskrev kongen den nye lov om Folkekirken. Næsten samtidig blev syv bisper indviet i Vor Frue Kirke. Hvornår kan vi regne med, at stat og kirke ophæver deres registrerede partnerskab? Jo, det kan ventes i 2025-27, hvor Pluto går konjunktion med sig selv på IC i opposition til MC og Uranus i Løven. Her vil kirken rystes i sin grundvold.

Da Pluto gik hen over Venus i 1946-47 var der en voldsom diskussion om kvinders ret til at blive præster. Det resulterede i en lovvedtagelse i 1948.

I 2011 blev det tilladt præster at vie homoseksuelle i kirken, naturligvis i Skorpionens tegn, der står for seksualitet. Saturn stod eksakt på AC i Vægten (partnerskab). Venus hersker over 8. hus og var i trigon til AC i opposition til Månen og i sekstil til Chiron på DC.

Danmarks formandskab i EU
Den danske regering overtog formandskabet i EU på et tidspunkt, der var meget lumpent både astrologiske og i virkelighedens verden. Det bliver en periode med mange udfordringer i gældskrisen. Vi vil sikker efter omstændighederne klare det godt nok, men det kan godt være, at karakteren får en undertitel: Efter omstændighederne godt, men sikke omstændigheder. Det vil kræve nogen overbærenhed fra de andre landes side, men der vil sikkert her være en erkendelse af, at de ikke selv ville kunne have gjort det bedre.

Pluto står lige lukt på IC sammen med Solen, og begge er de i spænding til både Uranus og Månen. Da Venus er uaspekteret og der er to andre spændinger, er det KUN Neptun, der står godt, og den står lige på grænsen mellem Vandbæreren og Fiskene. Der kan altså i perioder godt blive tale om næsten total handlingslammelse, hvor man må tage fantasien og intuitionen til hjælp for at få klaret ærterne.

Da EU også er født den 1. januar – i 1958 – vil Pluto også være i konjunktion med EU´s Sol i 2012, så det bliver et heftigt år, men meget kan gå skævt. I værste fald styrter det hele i grus, men så galt går det nok alligevel ikke i første omgang. Det er der simpelthen for meget på spil til. Men det knager i fugerne og vil ende med en omstrukturering, som dog vil vise sig at være utilstrækkelig, så man må i gang igen.
Hvornår udløses Danmarks største lottogevinst? 
Og hvad bliver vindertallene?

Det må ske i år, og i Astrologisk Detektivbureau gik vi på jagt efter uligheder. Her fandt vi en allerede i januar, nærmere betegnet den 18. Her har vi et så tilstrækkeligt specielt horoskop, at det godt kan blive her. Muligvis den 18. januar. Her står Mars i 2. hus godt aspekteret til Solen og Månen. Jupiter er ophøjet og står i nærheden af MC i Vædderen. Og når Jupiter er inde i billedet, kan det blive en udlænding, der løber med puljen, hvis det bliver i januar - måske skarpt forfulgt af en dansker.

I Go´ Morgen Danmark ville de have et bud på lottotallene, og det fik de så, dog med besked på, at vi nu var ovre i den intuitive afdeling. Jeg skød på 1-2-8-9-10-18 og 19. De to sidste måske 28 og 29. Se udsendelsen på ovenstående link. Det skal dog kun ses som et forsøg, og Morten Resen glemte i farten at sige, at der var tale om et forsøg – og faktisk kun for sjov. Se linket herover.


Ugehoroskoper for uge 2
af astrolog Lykke Larsen
www.kvindetid.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar