onsdag den 25. januar 2012

Første astrolog i kongehuset siden Tycho Brahe?

Den nye prinsesse - første astrolog i kongehuset siden Tycho Brahe?

Den nye prinsesse - virkelig speciel

I 2010 forudsagde vi, at prinsesse Marie ville føde et barn i 2011. Hun gik altså ”lidt over tiden”, astrologisk set – men bedre sent end aldrig. Og med et fødselshoroskop som den nye prinsesses, så vil hun også fortrække at være så uforudsigelig som muligt. Vi skrev dengang, at det sandsynligvis ville blive en dreng. Så vi må leve med prinsessens uforudsigelighed og ønske om at overraske. Det begynder godt, må man sige – og astrologisk set ikke så overraskende, nu vi kender det faktuelle horoskop.

Kl. 8.27 i dag fødte prinsesse Marie en pige, hvad der var overraskende, når Joacim hidtil kun har kunnet producere drenge. Men det er ikke underligt, at der er overraskeler, for den lille prinsesse er tredobbelt Vandbærer, vad der et meget usædvanligt. Kender du til nogle, vil jeg meget gerne høre derom – faktisk kender jeg ingen, så vidt det lige erindres.

Men jeg kender dobbelte Vandbærere og nogle med Uranus på Ascendanten, hvad der er næsten lige så specielt. Den, der kommer tættest på, er den tidligere landsholdsspiller Søren Lerby, som var dobbelt Vandbærer med Solen tæt på AC – ganske som den lille ny prinsesse. Og det er sikkert og vist, at han var sin egen, gjorde tingene på helt sin egen måde. Hvis det eksempelvis ikke passede ham at spille med benskinner, så gjorde han det bare ikke. Og der er bestemt ikke ufarligt at undlade skinnerne, men så vidt jeg husker skete der ham aldrig noget af den grund. Preben Elkjær var også sin egen, han havde Uranus lige på AC i Løven.
Hun vil gå sine egne veje ligesom sin norske kollega - engleprinsessen. Hun vil tjene sine egne penge og elsker at være uafhængig og fri. Der er godt nok ikke så mange engle i horoskopet, men måske slår hun sig på astrologien som en hobby, se til slut i dette indslag.

Teknisk set har hun en planetformation, der kaldes et skålhoroskop med en øse – et håndtag (Mars) og nogle planeter, der udgår selv skålformen. Mars er væsentlig og vil give hende virkelig meget drive og handlekraft. Der bliver fart over feltet. Hun bliver meget karismatisk med alle sine planeter i 1. hus. Det er noget af det samme med prinsessen, som vil blive ultra-speciel og gøre alt efter sit eget hoved:

Lille kat, lille kat, lille kat på vejen

Hvis er du? Hvis er du?

Jeg er sgu min egen!

For at det ikke skal være lyv, står Uranus i aspekt til hendes Sol og AC!!! Solen indgår i et ganske vist aftagende T-kvadrat til Jupiter og Saturn, så det er virkelig et specielt horoskop, så det basker. Det bliver spændende at følge hende, hun kan virkelig overraske.

Hun har sin IC (arv, miljø) stående ca. 10 grader Tvilling – lige der, hvor langt de fleste af kongehusets medlemmer har deres Mars stående. Hun vil altså også egne sig til at arbejde med kommunikation og formidling.

PS: Mens jeg sidder og skriver dette, står Uranus lige på AC!!! Kan næsten ikke vente med at se hende vokse op. Hun er sikkert allerede gået i gang…

Var i øvrigt i anden anledning på Riget på fødselsdagen og så det meget store presseopbud, og jeg skulle på vej hen til den afdeling, jeg skulle besøge, passere fødegangen, hvor pressen også kom tæt på. Her kom jeg til at tænke på, at vi måske – med alle de Uranus-aspekter og Vandbærerindflydelse – får den første kongelige astrolog siden Tycho Brahe. Hun har i hvert fald aspekterne til det, selv om de naturligvis også kan bruges på anden vis, f.eks. som nytænker eller opfinder. Hun bliver også ferm ved en computer.

Hun er ganske vist født ind i en landbrugsfamilie, ganske vist en af de mere usædvanlige. Men landmand, det bliver hun aldrig. I så fald skulle det være for at revolutionere branchen, men det vil være for kedeligt for hende, medmindre det er et bijob, hvor hun kan lave alt muligt andet også.

Prinsessen er ikke en landmand, men en Vandmand!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar