mandag den 23. januar 2012

Håndbold EM

Korrektur på ugekommentarerne

Internettet er et hurtigt medie med mange fordel og få ulemper. En af ulemperne er, at det er svært at nå at læse korrektur, når man sider alene om søndagen og knokler med at skrive. Det tager ofte hele arbejdsdagen at skrive materialet til ugekommentarerne, og jeg skal passe receptionen og butikken, da vi jo også driver en udlejningsvirksomhed. Der er derfor en del uundgåelige afbrydelser i dagens løb, og det kan ikke undgås, at der er enkelte steder i teksten, der bærer præg af disse afbrydelser. Jeg beder derfor om overbærenhed.

Det er dog sket det lykkelige, at jeg nogle gange har en korrekturlæser, der kan træde til med kort varsel i søndagens løb. Det vil klart forbedre kvaliteten.EM håndbold

Vi har set en del på Danmarks nedtur under dette EM, som skyldes en kollektiv Saturn hos næsten alle spillere, og hos mange af dem endda tilsat en Pluto-spænding. Det er en kraftig cocktail, der giver en masse rust, der skal bankes af. Et par stykker har også spændinger fra Neptun.

Frankrig er i samme situation som Danmark. De er kommet i mellemrunden uden points og skal tage sig alvorligt sammen, hvis det skal lykkes at komme i semifinalen.

Vi har set på nogle af de franske spillere samt træneren, der viser sig at have særdeles stærke spændinger, der kører til og med juli. Det vil sige helt op til OL.

Målmanden ”står” meget fint astrologisk set. Men en mand kan ikke gøre det, han må kunne stole på sit forsvar, og det har været skidt. Dinart har slet ikke nået sit tidligere meget høje niveau på grund af stærke spændinger.

Narcisse står ret neutralt, der er hverken spændinger eller harmonier, så han kan svæve lidt i et ingenmandsland, men har mulighed for at spille sig op i løbet af turneringen. Fernandez er i verdensklasse, men fik sidste år besøg af Pluto som alle, der er født den 27. marts. Den fortsætter det meste af i pr, så mon ikke han er i gang med sin sidste sæson på topplan?

Barachet har både Neptun, Pluto-, og Uranusspændinger, og Abalo har både Neptun- og Plutospænding. Det er ikke så underligt at de er spilskrantende som vi. Desuden står Abalos Saturn i denne til på hans Pluto, som måske og udløser kvadratet til Månen, så han er i krise.

Deres bedste spiller Karabatic er lige ved at afslutte et par Neptun-spændinger, og det må have præget hans niveau sidste år efter VM. Under alle omstændigheder har han slidt på sig selv i en grad, at han NU er en del ved siden af sig selv – meget under normalt niveau. Det er Neptun, der har slidt ham op, så han behøver en pause efter dette EM.

De må som vi undvære denne semifinale, medmindre det sker mirakler.

I aften møde vi Tyskland, hvis træner Martin Heuberger har et rigtig godt horoskop nu, så de er sikret til semifinalen sammen med Kroatien, Serbien og Spanien. Vi skal spille op til vores allerbedste for at slå tyskerne i aften. Med lidt held kan vi måske få uafgjort, men det vil ikke være nok for os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar