fredag den 20. januar 2012

Håndbold

Håndbold EM

Så skete det: Danmark tabte til Polen og går i mellemrunden uden points, så nu bliver det mere end svært at nå til semifinalen. Jeg nåede i går at tilføje, at Polens landstræner har et ganske glimrende horoskop lige nu, og det er meget bedre end Wilbeks. Det ændrede på tingene.

Jeg håbede dog på, at vi kunne få begge points mod Polen, men det lykkedes ikke på trods af, at jeg sendte holdet lys. Man skal ikke tage følelserne med i vurderingen, har jeg lært af den efterfølgende selvransagelse. Jeg må indrømme, at det er meget overvældende med alle de danske spillere, der har Saturn-spændinger i begyndelsen af 2011. Flere af dem har endda samtidig Pluto-spændinger, og det ER en giftig cocktail. Wilbek har Saturn kraftigt inde og har også måttet lave selvransagelse. I dagens presse indrømmer han ikke at have slået til, selv om det naturligvis ikke er ham, der havde kollektiv gummiarm i slutningen af kampen. Danskjerne vil dog sandsynligvis få lidt oprejsning i de kommende kampe, men de skal ikke regne med seminalen nu. dertil er der for mange resultater, der skal flaske sig - hjvad der dog er muligt i teorien, men ikke med alle de spændinger hos så mange spillere.
Som man sagde i det gamle Kina: Som kejseren, så riget. Det gælder med alle ledere, at de smitter af på dem, der skal ledes. Det gælder også med trænere, derfor kan man se meget i dennes horoskop.
Frankrig er i samme situation som Danmark: I mellemrunden uden points. Så lige på den franske træners horoskop igen, og det viser sig, at Månen sandsynligvis tager fat i hans store spænding i FØDSELShoroskopet. Han har et storkvadrat her, som er den stærkeste udgangsspænding, man kan have. Det stpr på en måde, så Saturn tager fat i det hele nu og ca. frem til den 20.7 - lige omkrung OL i London. Han får derfor svært ved at vinde her, selv om han LIGE når at blive færdig med aspektet inden OL. Han har nemlig store spændinger i hele tiden op til verdensbegivenheden. Det bliver spændende at se, hvordan det arter sig. Men der er unægteligt bedre at fpå en sådan spænding i forberedelsestiden end under et mesterskab. Karabatic, verdens bedste håndboldspiller, havde astrologisk set er rædselsfuldt 2011, og det kan være det, der viser sig nu, hvor hans spændinger teknisk set er ved at være slut. Har man ikke ne nedtur under Neptun-spændinger, så kommer de som efterreaktion, og det er, hvad vi ser nu. har ikke kunnet finde noget om, hvordan han spillede sidste år. Ved du noget, så send det på astrologi@astrologihuset.dk
I øvrigt har forsvarsspilleren Dinart også kraftige spændinger i sit horoskop nu.

Tilbage til Danmark. Saturn står for defensiven, så den SKAL bare fungere, hvad der jo er vanskeligt med så mange spændinger. Så må man hente noget af energien i angrebet, og så bliver DET svagere. Jeg skrev, at der kunne komme nogle skader, eller der kunne opstå en slags metaltræthed. Det KAN også bare være kollektiv træthed og uinspirerethed på grund af den gennemgående Saturn. Man er ikke oplagt, og man må knokle ekstra for bare at spille som man plejer. Det er utroligt, at Wilbek ikke forsøgte at sætte Spellerberg ind, når han er tilkaldt og kunne give fornyede kræfter til holdet, men han sad på bænken i hele kampen! Han og Rasmus Lauge er de eneste uden Saturn-spændinger, og Lauge er yngste mand på banen, så han alene skulle astrologisk set levere inspirationen, og det er ikke nemt for så ung en spiller. Måske skulle de ældre også kunne levere varen, men med så mange Saturn-udfordringer er det heller ikke let. Saturn låser altså bare tingene fast, og jeg har lært nu, at man skal tælle alle spændingerne op samlet og ikke bare se på de enkelte spillere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar