torsdag den 19. januar 2012

Lottogevinst som forudsagt - næsten/Håndbold-EM

Lottotallene

Det gik som forudsagt, den store gevinst blev udtrukket den 18. januar til flere vindere fra udlandet. Jeg forudså også, at der var en dansker immelem, hvad der heller ikke kan udelukkes, selv om kuponerne er købt i Norge og Finland, men der er også lige en korrektion, der skal foretages. Jeg havde nemlig regnet med, at udtrækningen foregik omkring kl. 18.00 som i gamle dage, men den foregik først kl. ca. 20.35. dette gjorde, at Månen lige akkurat gik ind i udlandstegnet Skytten og rettede fokus mod andre lande. Samtidig kom Månen (hjemlandet) til at stå nederst i horoskopet i spænding til Neptun (over vand), så der var skuffelse her til lands over, at kæmpegevinsten røg mod nord og øst.

Lottotallene var til gengæld helt forkerte, men det havde jeg også regnet med og gjort opmærksom på.
Så gik det meget bedre med håndbold-EM, hvor de to første kampe blev rigtigt bedømt, bortset fra antallet af mål. Men en femmåls sejr og et tomåls nederlag er da meget godt "ramt" i de to kampe.
I aften er det knald eller fald, og vi har ikke dommerene som en modstander - forhåbentlig. Så mon ikke vi lige hiver en smal sejr hjem på et par mål? Ser nærmere på det og retter til i løbet af et par timer, hvis det ændrer sig derved: "Skyder" på 30-28 til os.
Den polske træner har faktisk et godt horoskop, så vi bliver nødt til at kæmpe til sidste borddråbe for at hive sejren hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar