lørdag den 28. januar 2012

EM- HURRA

HURRA

Tillykke til det danske hold, der igen baskede baskerne med et enkelt mål. Det hjalp, at flere af de spanske spillere også har spændinger i deres horoskoper – ikke kun danskerne. Ikke overraskende fik Rasmus Lauge sit store, internationale gennembrud ved dette EM. Som vi har skrevet har han mange harmonier astrologisk set. Faktisk har han det bedste horoskop af alle, og med Spellerberg på andenpladsen. Både Jupiter, Saturn og Neptun står eksemplarisk i hans horoskop (født 20.6.91).

Jeg antydede i går, at Thomas Mogensen igen i år skulle passe på skader, og han blev desværre skadet i går, men det ser heldigvis ud til, at han spiller i morgen, selv om han havde store smerter efter kampen.

Jeg så desværre ikke det første kvarters tid, men begyndte så at sende lys, så det bragede. De var kommet bagud efter en nervøs start, hvad der heller ikke er underligt astrologisk set. Dels med de mange Saturn-spændinger, hvor de bliver nødt til at spille et sikkert grundspil. Når det kikser, er det ikke godt. Og så havde Wilbek lavet en fejl mere, selv om vi havde skrevet, at Lars Christiansen har mange spændinger. Og når han samtidig er en gammel mand. Men o.k., erfaring er også en god ting. Det er bare ikke så godt, når horoskopet stritter imod. Nå, men det var bare sådan, jeg ville have coachet coachen, hvis jeg havde siddet på sidelinjen sammen med Wilbek. Sådan bliver det om nogle år, men ikke nu.

At kroaterne tabte, skyldes astrologisk set trænerens hårde horoskop og så især tre spilleres ditto: Lackovic, Bicanis og Cupic. Især sidstnævnte har mange spændinger nu. Jeg havde i første omgang lavet en fejl i den kroatiske træners horoskop, som jeg skrev om i går.

Vi skal nu møde serberne, hvis træner har det bedste horoskop af alle trænere. Det betyder ikke, at man så automatisk kan vinde, men det er sikkert og vist, at vi kommer på noget af en opgave søndag eftermiddag kl. 17.15. Vi må lige gennemgå de enkelte spillere for at se på mulighederne.

Der er ikke spillere, som har lige så store spændinger som kroaterne, men dog er der nogle, nemlig Niksevic, Prodanovic og Vuckovic. Delvis også Vujin og Ilic - to af deres bedste normalt. De er nok de letteste at stække – selv om intet er decideret let på deres ”fanatiske hjemmebane”, hvor tilskuerne udgør en ekstra spiller. De gode er Marjanac, Toskic, Stanic, Markovic og Stojkovic, og delvis Stankovic, Manojlovic og Nenanic. De to erstatningsspillere Rnic og Kostadinovic kan få det svært, har ikke de bedste horoskoper, især sidstnævnte.

Måtte Wilbek bruge disse informationer konstruktivt, så vinder vi guld.

Ser vi på kampens horoskop – og det er godt her, fordi vi undtagelsesvis har et decideret hjemmehold, det havde vi ikke i de andre kampe, hvor begge hold var udehold næsten hver gang – så er AC i Løven. Hjemmeholdet hersker er derved Solen, som står i 6. hus og er svagt aspekteret: Konjunktion med Merkur og kvadrat til Jupiter og delvis kvadrat Saturn. Så hjemmeholdet kommer til at opleve det største pres i hele turneringen. Men hvad med udeholdet, som jo er OS? DC står i Vandbæreren, som har en gammel og en ny hersker: Saturn og Uranus, som står virkelig forskelligt. Derfor bliver det ekstra spændende at se, hvordan kampen går. Den gamle hersker er Saturn, og den står meget skidt i et T-kvadrat, men den nye, Uranus, står meget positivt. Selv bruger jeg de nye herskere, og så står Danmark til sejr.

Men vi må helt til tops i lysmasterne og sende holdet lys og energi, så DONG vil blegne i sammenligning!  Så skal det nok gå, selv med den infernalske larm og fanatisk hjemmepublikum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar