torsdag den 5. januar 2012

Manchester United og Lindegaard NY

Rick Santorum – overset republikansk kandidat

Republikanerne har åbenbart ikke min bevågenhed i tilstrækkeligt omfang til at få set på favoritternes horoskoper. I går var der afstemning i Iowa, og kun 18 stemmer skilte Romney og Santorum, det fik mig op af stolen, for Santorums horoskop er virkelig flot i år. Pluto står ovenud godt til Mars, og Uranus står på hans Venus og udløser trigonen til hans fødsels-Uranus. Ikke underligt, at han gør det så godt. Han vil dog ikke – alt andet lige – have en chance overfor Obama, medmindre denne helt trækker sig. Og det sker jo nok ikke. Også til november stor han dog flot, og vi skal have med, at den progressive Venus OGSÅ står flot til Uranus, så han har en mulighed for at slå Romney på stregen med det horoskop. Men grundlaget er, at han ikke er lige så kendt som Romney og derfor nok lige kommer en postgang for sent. En ting er at have et godt horoskop, noget andet er, hvad man kan bruge det til. I Santorums tilfælde kan han gøre et virkelig vigtigt afsæt til kommende præsidentvalg – og med noget held måske slå Romney på stregen. Romney Er dog den sandsynlige kandidat.Jeanette Ottesen – svømning

Den 1. december døde hele Danmarks Ragnhild Hveger, som blev udråbt til at være forrige århundredes bedste danske svømmer. Hun satte et ”hav” af danske rekorder, og vist også mange internationale af slagsen.

Måske har hun sendt lys til de danske svømmere under decembers VM, for aldrig har vi klaret os bedre ved noget mesterskab i nyere tid. Det største danske lyspunkt var Jeanette Ottesen Gray, og indsatsen gav store løfter forud for OL i London til sommer. Men hvad siger hendes horoskop?

Ottesen er født den 30. december 1987 i Lyngby og har derfor Pluto gående hen over hendes Sol/Neptun-konjunktion. I sommermånederne går Uranus i spænding til de samme to planeter, så det bliver godt nok spændende at se, hvordan en sådan helt speciel kombination udarter sig. Det må blive et enten/eller for hende, og hun skal i hvert fald passe gevaldigt på ikke at komme i overtræning eller blive overanstrengt, så hun ikke topper under OL. Det kan også ligge en skade og vente på hende, så træningen skal doseres nøje.Manchester United – bliver de mestre?

Det er et af verdens absolutte tophold, og sådan har det været længe. Men som vi tidligere har skrevet om, så får manager Ferguson (født 31.12.41) besøg af Pluto – som alle andre, der er født 31.12, uanset årstal. Han har bebudet, at han ikke har i sinde at stoppe før om tre år, men det kan Pluto med største lethed sætte en ”stopper” for. Sir Alex Ferguson er lige fyldt 70 år og er en levende legende – en ”Massiv Ferguson”. Han må se i øjnene, at han nu ikke mere er, hvad han har været, og at det vil afspejle sig i resultaterne i de kommende måneder. Holdet vil være mere svingende i præstationerne og resultater, og de kan meget vel komme til at se bysbørnene fra City overtager The Kingdom of Manchester, som man faktisk godt kan kalde det. Også i Champions League vil vi se mere svingende resultater, i hvert fald mens Ferguson regerer kongeriget. Der kan også komme flere disciplinærsager og i det hele taget uro i klubben, som også skal passe på økonomien.Anders Lindegaard

Uniteds sidste år indkøbte spanske VM-målmand har vist sig usikker og kostede eksempelvis fornylig United sejren, mod bundholdet Blackburn, der vandt 3-2.

Geas svingende præstationer kan meget vel gøre Lindegaard til førstevalg på målmandsposten, men hvordan vil dette nu komme til at spænde af i så fald – sådan astrologisk set?

Her ”står” spanieren de Gea bedst, idet han nøjes med at have Pluto hen over sin Uranus som alle andre, der er født i 1990. Han er født den 7. november 1990 i Madrid. Han kan muligvis have Pluto i aspekt til en hovedakse, hvilket stiller situationen anderledes, men alt andet lige står han bedst. Lindegaard har nemlig Pluto i spænding til Venus næsten hele 2012, hvad der kan drille ham både hvad angår en stamplads i United og på landsholdet, hvor mange ønsker, at han erstatter Thomas Sørensen, som i perioder er plaget af rygskader. Lindegaard er født den 13. april 1984 i Odense, tid ukendt.

Thomas Sørensen er om et par måneder færdig med sit skadesaspekt, som er helt slut, når vi når frem til EM. Så kommer de to til at slås om stampladsen, hvad de sikkert gør, så står Sørensen en kende bedre, selv om Lindegaards spænding ikke er lige så aktiv til sommer. Men den ligger stadig og spøger og kan derfor drille Lindegaards store ambitioner for den kommende sæson.NYESTE!!

Lindegaard blev valgt til at vogte målet onsdag den 4. januar kl. 20.00 i Newcastle, og det har ikke så heldigt, for United tabte hele 0-3!

Det stemmer fint overens med Lindegaards horoskop, at den danske keeper ikke længere kan kalde sig Mr. Clean Sheet. Ikke sådan, at han nu må tage navneforandring til Mr. Dirty Sheet, men han ER som nævnt lidt usikker og svingende i denne tid astrologisk set.Kampen bekræfter de mange tidligere analyser – målene scores, når de skal!

Det første mål faldt i går kl. 20.33 og var et perlemål. Ikke underligt, når AC (hjemmeholdet) stod i harmonisk aspekt til selveste Jupiter. AC var desuden i gunstigt aspekt til Saturn, selv om det var et aftagende aspekt. MC stod samtidig på Månen, så naturligvis var det hjemmeholdet, der scorede. DC (udeholdet) stod tæt på Neptun, så de måtte se måbende på løjerne.

Næste scoring kom kl. 21.03 med AC i trigon til Pluto på 5. husspids – endnu et perlemål. Det sidste mål kom i sidste minut af kampens ordinære spilletid, og nu stod AC gunstigt til Solen. Det var et selvmål sat ind på et meget flot hovedstød, der snød Lindaard fuldstændig.

Det er en udsøgt nydelse at se, at målene falder præcis, når de skal - astrologisk set. Og kampens udgangshoroskop for kl. 20.00 oser også langt væk af en hjemmesejr, da herskeren over AC står i 5. hus meget harmonisk aspekteret. Det lover rigtig godt for fremtidens forhåndsanalyser.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar