søndag den 29. januar 2012

Kommentarer 5

Kinesisk nytår – ny bog om kinesisk astrologi, Dragens år.

Det begyndte i mandags og er baseret på Månens bevægelser. Derfor skifter det tidsperiode fra år til år på linje med Påsken, der også udregnes efter Månens faser.

Rabat på Dit kinesiske horoskop 2012

Bogen indeholder et væld af information om tegnenes horoskoper hver uge året rundt. Der er også meget generel information om elementerne i kinesisk astrologi – en rigtig god bog om dit kinesiske horoskop.

Vejledende udsalgspris 169 kr. – vores pris 149 kr. – købes på www.astroshop.dk

Husk vi stadig har kinesiske lykkearmbånd til tilbudspriser. Se astroshoppen.På messe igen i Falkoner Center

AstrologiHuset er på messe i næste weekend, hvor vi har prøvebehandlinger i astrologi, tarot, clairvoyance og håndlæsning. Desuden tilbyder vi et bredt udvalg fra astroshoppen: Bøger, cd, dvd og gaveartikler.Mærkedage på stjernehimlen

Mars er den 24.1. kl. 1.54 gået retrograd. Det omvendte sker med Neptun den 3.2. Til gengæld går Saturn baglæns fra 7.2.-25.6.Lagt på bloggen i ugens løb

Læs bl.a. om busulykken ved Hørsholm med børnehavebørn , EM i håndbold og om, at min ven Asger Jensby nu skal i fængsel…INDHOLD

Ugen, der kommer

Den nye prinsesse Petit – første astrolog i kongehuset?

Depressionskomedien Lykke

Hurra for et håndboldmirakel

Ugehoroskoper, symbolerne er med i farver på bloggenUgen, der kommer

Mandag er T-kvadratet mellem Merkur, Jupiter og Saturn der stadig. Men det er i aftagende, så kommunikationen kan begynde at glide lidt lettere. Månen står i konjunktion til Jupiter i dagtimerne (eksakt midt på dagen) - er med i T-kvadratet og giver både optimisme og pessimisme på en og samme tid. Det er altså modsat rettet energi, der kører, så udvis tålmodighed og fornuft.

Tirsdag er Månen midt i Tyren og giver mulighed for nydelse.

Onsdag går Månen i spænding til Neptun og giver forvirring og vægelsind. Den er eksakt om aftenen.

Torsdag er Månen gået ind i Tvillingerne, og midt på dagen er den i trigon til Merkur og understøtter god kommunikation. Om eftermiddagen er den i harmoni med Solen, som fortsætter de gode takter.

Fredag eftermiddag står Månen i spænding til Mars, hvad der øget temperamenterne, specielt hvad følelser angår.

Lørdag formiddag er forrygende. Månen står fint til både fantasiens og stabilitetens planeter. Og samtidig i harmoni med Jupiter i en drageformation, så der er også fest og farver.

Søndag byder på spredte, men ikke dårlige energier. Især kommunikationsområdet byder på spænding og fornyelse med Solen i konjunktion med Merkur i Vandbæreren. I DAG STARTER TILGIVELSESUGEN, se www.sophiasrose.dkDen nye prinsesse - første astrolog i kongehuset siden Tycho Brahe?             

Den nye prinsesse - virkelig speciel

 I 2010 forudsagde vi, at prinsesse Marie ville føde et barn i 2011. Hun gik altså ”lidt over tiden”, astrologisk set – men bedre sent end aldrig. Og med et fødselshoroskop som den nye prinsesses, så vil hun også fortrække at være så uforudsigelig som muligt. Vi skrev dengang, at det sandsynligvis ville blive en dreng. Så vi må leve med prinsessens uforudsigelighed og ønske om at overraske. Det begynder godt, må man sige – og astrologisk set ikke så overraskende, nu vi kender det faktuelle horoskop.

Kl. 8.27 i dag fødte prinsesse Marie en pige, hvad der var overraskende, når Joachim hidtil kun har kunnet producere drenge. Men det er ikke underligt, at der er overraskelser for den lille prinsesse er tredobbelt Vandbærer, hvad der et meget usædvanligt. Kender du til nogle, vil jeg meget gerne høre derom – faktisk kender jeg ingen, så vidt det lige erindres.

Men jeg kender dobbelte Vandbærere og nogle med Uranus på Ascendanten, hvad der er næsten lige så specielt. Den, der kommer tættest på, er den tidligere landsholdsspiller Søren Lerby, som var dobbelt Vandbærer med Solen tæt på AC – ganske som den ny prinsesse. Og det er sikkert og vist, at han var sin egen, gjorde tingene på helt sin egen måde. Hvis det eksempelvis ikke passede ham at spille med benskinner, så gjorde han det bare ikke. Og det er bestemt ikke ufarligt at undlade skinnerne, men så vidt jeg husker skete der ham aldrig noget af den grund. Preben Elkjær var også sin egen, han havde Uranus lige på AC i Løven.
Hun vil gå sine egne veje ligesom sin norske kollega - engleprinsessen. Hun vil tjene sine egne penge og elsker at være uafhængig og fri. Der er godt nok ikke så mange engle i horoskopet, men måske slår hun sig på astrologien som en hobby, se til slut i dette indslag.

Teknisk set har hun en planetformation, der kaldes et skålhoroskop med en øse – et håndtag (Mars) og nogle planeter, der udgør selve skålformen. Mars er væsentlig og vil give hende virkelig meget drive og handlekraft. Der bliver fart over feltet. Hun bliver meget karismatisk med alle sine planeter i 1. hus. Det er noget af det samme med prinsessen, som vil blive ultra-speciel og gøre alt efter sit eget hoved:

Lille kat, lille kat, lille kat på vejen

Hvis er du? Hvis er du?

Jeg er sgu min egen!

For at det ikke skal være lyv, står Uranus i aspekt til hendes Sol og AC!!! Solen indgår i et ganske vist aftagende T-kvadrat til Jupiter og Saturn, så det er virkelig et specielt horoskop, så det basker. Det bliver spændende at følge hende, hun kan virkelig overraske.

Hun har sin IC (arv, miljø) stående ca. 10 grader Tvilling – lige der, hvor langt de fleste af kongehusets medlemmer har deres Mars stående. Hun vil altså også egne sig til at arbejde med kommunikation og formidling.

PS: Mens jeg sidder og skriver dette, står Uranus lige på AC!!! Kan næsten ikke vente med at følge hende okse op. Hun er sikkert allerede gået i gang…

Var i øvrigt i anden anledning på Riget på fødselsdagen og så det meget store presseopbud, og jeg skulle på vej hen til den afdeling, jeg skulle besøge, passere fødegangen, hvor pressen også kom tæt på. Her kom jeg til at tænke på, at vi måske – med alle de Uranus-aspekter og Vandbærerindflydelse – får den første kongelige astrolog siden Tycho Brahe. Hun har i hvert fald aspekterne til det, selv om de naturligvis også kan bruges på anden vis, f.eks. som nytænker eller opfinder. Hun bliver også ferm ved en computer.

Hun er ganske vist født ind i en landbrugsfamilie, ganske vist en af de mere usædvanlige. Men landmand, det bliver hun aldrig. I så fald skulle det være for at revolutionere branchen, men det vil være for kedeligt for hende, medmindre det er et bijob, hvor hun kan lave alt muligt andet også.

Prinsessen er ikke en landmand, men en Vandmand!


Depressionskomedien Lykke

En serie har sit eget horoskop, som gælder fra det tidspunkt og dag, den sendes første gang. Men en sæson har sit eget horoskop. Sæsonens første afsnit blev sendt den 22. januar kl. 20.00 og fik stryg af anmelderne. Dette er astrologisk set ikke underligt, idet den tredobbelte konjunktion mellem Solen, Månen og Merkur står i spænding til Saturn. Dermed er depressionen sikret. Det står straks værre til, når man taler om komedien, når der er SÅ meget fokus på Saturn og Stenbukken. Jupiter er glæde og komik, og den er med i T-kvadratet, hvoraf oppositionen til Saturn er næsten eksakt. Derudover er MC i spænding til kaosplaneten Neptun, så det er bestemt ikke nemt at få en depressionskomedie til at hænge sammen, når de to vigtigste planeter i den sammenhæng står i spænding til hinanden. At der er et aspekt er fint nok, men SÅ mange spændinger er ikke godt. Saturn er en langsom starter, så det er muligt, at det bliver bedre hen ad vejen, men helt godt skal vi ikke regne med, det bliver - dertil er horoskopet for fodslæbende. Heller ikke, selv om de nye skuespillere faktisk gør det ganske udmærket. Og Paprika Steen er jo fantastisk som altid. Hun spiller Lykkes mor.

HURRA

Tillykke til det danske hold, der igen baskede baskerne med et enkelt mål og mirakuløst kom i finalen. Det havde jeg ganske vist også regnet med fra start, men to tabte kampe i indledende pulje fik mig til at ryste lidt på hånden. Det lys, nationen har sendt til holdet på min stærke anbefaling her og på tv, har helt sikkert hjulpet med til at lave miraklet.

Det hjalp også, at flere af de spanske spillere har spændinger i deres horoskoper – ikke kun danskerne. Ikke overraskende fik Rasmus Lauge sit store, internationale gennembrud ved dette EM. Som vi har skrevet har han mange harmonier astrologisk set. Faktisk har han det bedste horoskop af alle, og med Spellerberg på andenpladsen. Både Jupiter, Saturn og Neptun står eksemplarisk i hans horoskop (født 20.6.91 – kun 20 år).

Jeg antydede i går, at Thomas Mogensen igen i år skulle passe på skader, og han blev desværre skadet i går, men det ser heldigvis ud til, at han spiller i morgen, selv om han havde store smerter efter kampen.

Jeg så desværre ikke det første kvarters tid, men begyndte så at sende lys, så det bragede. De var kommet bagud efter en nervøs start, hvad der heller ikke er underligt astrologisk set. Dels med de mange Saturn-spændinger, hvor de bliver nødt til at spille et sikkert grundspil. Når det kikser, er det ikke godt. Og så havde Wilbek lavet en fejl mere, selv om vi havde skrevet, at Lars Christiansen har mange spændinger. Og når han samtidig er en gammel mand. Men o.k., erfaring er også en god ting. Det er bare ikke så godt, når horoskopet stritter imod. Nå, men det var bare sådan, jeg ville have coachet coachen, hvis jeg havde siddet på sidelinjen sammen med Wilbek. Sådan bliver det om nogle år, men ikke nu.

At kroaterne tabte, skyldes astrologisk set trænerens hårde horoskop og så især tre spilleres ditto: Lackovic, Bicanis og Cupic. Især sidstnævnte har mange spændinger nu. Jeg havde i første omgang lavet en fejl i den kroatiske træners horoskop, som jeg skrev om i går.

Vi skal nu møde serberne, hvis træner har det bedste horoskop af alle trænere. Det betyder ikke, at man så automatisk kan vinde, men det er sikkert og vist, at vi kommer på noget af en opgave søndag eftermiddag kl. 17.15. Vi må lige gennemgå de enkelte spillere for at se på mulighederne.

Der er ikke spillere, som har lige så store spændinger som kroaterne, men dog er der nogle, nemlig Niksevic, Prodanovic og Vuckovic. Delvis også Vujin og Ilic - to af deres bedste normalt. De er nok de letteste at stække – selv om intet er decideret let på deres ”fanatiske hjemmebane”, hvor tilskuerne udgør en ekstra spiller. De gode er Marjanac, Toskic, Stanic, Markovic og Stojkovic, og delvis Stankovic, Manojlovic og Nenanic. De to erstatningsspillere Rnic og Kostadinovic kan få det svært, har ikke de bedste horoskoper, især sidstnævnte.

Måtte Wilbek bruge disse informationer konstruktivt, så vinder vi guld.

Ser vi på kampens horoskop – og det er godt her, fordi vi undtagelsesvis har et decideret hjemmehold, det havde vi ikke i de andre kampe, hvor begge hold var udehold næsten hver gang – så er AC i Løven. Hjemmeholdets hersker er dermed Solen, som står i 6. hus og er svagt aspekteret: Konjunktion med Merkur og kvadrat til Jupiter og delvis kvadrat Saturn. Så hjemmeholdet kommer til at opleve det største pres i hele turneringen. Men hvad med udeholdet, som jo er OS? DC står i Vandbæreren, som har en gammel og en ny hersker: Saturn og Uranus, som står virkelig forskelligt. Derfor bliver det ekstra spændende at se, hvordan kampen går. Den gamle hersker er Saturn, og den står meget skidt i et T-kvadrat, men den nye, Uranus, står meget positivt. Selv bruger jeg de nye herskere, og så står Danmark til sejr.

Men vi må helt til tops i lysmasterne og sende holdet lys og energi, så DONG vil blegne i sammenligning!  Så skal det nok gå, selv med den infernalske larm og fanatisk hjemmepublikum.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar