mandag den 27. juli 2015

Astana-gåden løst

Touren slut – Astana-gåden løst

Astrologisk set har det været en gåde, hvad der skete med Astana-holdet, hvor både toneangivende ryttere og direktør Vinokourov har gode horoskoper. Ganske vist kender vi ikke fødselstiderne, men de fine aspekter kan ingen tage fra dem, bortset fra, at hvis holdets horoskop udviser problemer, så smitter det naturligvis af på rytterne. Vi har fra en læser fået information om, at holdet i den nuværende form er stiftet den 20. december 2006, og det løser gåden, for her udløser Neptun (doping, skader, demotivation på det fysiske plan) spændingen mellem Jupiter, Mars og Uranus. Sidstnævnte står i Neptuns tegn, Fiskene.

Den dopingmistænkte Lars Boom har forståeligt nok ikke være helt på toppen, når han fik kastet den mistanke på sig, og det har helt sikkert bredt sig i gruppen, selv om der astrologisk set er overvejende sandsynlighed for, at han er uskyldig – og at det derfor også var forståeligt, at de valgte ikke at udgå af løbet, som det sig ellers hør og bør. O.k., holdet fik lidt oprejsning med Nibalis etapesejr, men selv her blev det strøet malurt i bægeret, denne gang via Froome. Han påstod, at Nibali havde udnyttet – sikkert korrekt nok - et cykelteknisk problem, Froome havde på den pågældende etape, hvor Nibali stak af fra gruppen på usportslig vis. Men det blev ikke løbsafgørende.

Alt sammen er det et udslag af Neptuns indflydelse i holdets horoskop. Neptun står for flow, og man kan roligt sige, at flowet blevet slået i stykker fra start. Hen mod slutningen af løbet blev Nibali degraderet, og hans funktion som kaptajn tilfaldt danske Fuglsang, som dig ikke formåede at få en etapesejr, men kun en andenplads. Til gengæld mistede han ca. et kvarter på en anden etape, så der var masser af udfordringer.

En anden overraskelse astrologisk set var Quintana, som var en af de fire store forhånds favoritter. Han blev nummer to efter en flot finish på de to sidste etaper. Men jeg tror, at det simpelthen var det, han havde at byde afgørende ind med på grund af de mange spændinger i hans horoskop. Han fik dog den hvide ungdomstrøje, og det er meget bedre end at udgå som mange af kolleger gjorde - i fin overensstemmelse med løbets horoskop, der lovede drama, styrt mm. Der var derfor fornuftigt af ham at køre lidt henholdende og håbe på et mirakel til slut. Han skal nok få sin tid. Men hvis han stiller op i Vueltaen kan der godt komme en efterreaktion fra touren for hans vedkommende. Noget, der kan gøre, at han ikke kan vinde. At han udgår af løbet i så fald, kan ikke udelukkes.

Så var der Tejay van Garderen, som jeg slet ikke have med fra start, men som havde et glimrende horoskop. Han måtte dog udgå på grund af sygdom hen mod løbets slutning, så der lå sikkert et signal i, at han blev glemt fra start.

Bortset fra, at Valverde sneg sig på podiet, var det de fire forhåndsfavoritter, der satte sig på topplaceringerne, og det gjorde de i en lidt anden rækkefølge end ventet astrologisk set. Men det er det, man kommer ud for, når man mangler fødselstider. Det samlede resultat kan ikke siges at være overraskende, når de fem første pladser faldt nogenlunde på plads i henhold til de astrologiske prognoser.

Næste år må jeg have holdenes horoskoper med i vurderingen for at give prognosen større sikkerhed. Det kræver dog, at jeg kommer af med nogle andre arbejdsopgaver i mellemtiden.
Vi må se til den tid, nu skal jeg lige have set på holdene i Alka Superligaen ud fra trænernes horoskoper. Det lægges på en af de nærmeste dage.   


Ingen kommentarer:

Send en kommentar