fredag den 24. juli 2015

Touren lakker mod enden


Jeg har tidligere efterlyst stiftelsesdagen for grundlæggelse af Astana Pro Cycling-holdet, men det er umuligt at finde, kan nogen hjælpe?

Det er hele sikkert holdets horoskop, der er årsagen til holdets udfordringer i Touren. Nu styrtede Fuglsang i går, fordi en motorcykel kørte ham ned bagfra. Der er alt for mange fotografer med i Touren. Man skulle trio, at billederne var vigtigere end løbet og dets ryttere.

Froome ligger til at vinde, og det gør han sikkert også nu, hvor Nibali er ude af spillet (igen Astana). Hvad angår Contador er det nu helt klart, at Giroen har siddet for meget i benene på ham. Vi skrev tidligere om dette, og det er ikke så underligt, når han har besøg af Saturn.

Quintata har kørt over evne i forhold til horoskopet, men det vil være en astrologisk sensation, hvis han kan vinde Touren, så det tror jeg bestemt ikke. Han har faktisk kørt virkelig fornuftigt i forhold til sit horoskop, så gad vide, om han skeler til den runde kunst?

Det var de nævnte fire ryttere, vi skrev om før starten af Touren, og det viser tydeligt, at vi skal have fødselstiderne for at gøre arbejdet færdigt, og faktisk også holdenes horoskoper. Ligger nogen inde med stiftelsesdatoer, hører jeg meget gerne derom på astrologi@astrologihuset.dk

Hvad angår Tinkoff Saxo har vi denne oplysning, har blot ikke brugt den til noget i denne Tour, men det skal ske i fremtiden. Du kan finde analysen på bloggen lige fra starten i slutningen af 1990´erne.

”Nye” ryttere i klassementet – Saturn og Neptun
Der er tre nye navne i klassementet, og de har alle tre besøg af Neptun, og et par også af Saturn. Derfor kommer de ikke på podiet, i hvert fald ikke ved egen kraft. Den, der kommer nærmest, er Geraint Thomas fra Sky, som er født den 25. maj 1986- Neptun er i spænding til både Merkur og Saturn, men den er slet ikke eksakt lige nu. Han er blot inde i en toårig periode, med den nævnte spænding – og progressioner er fine. Så det er bestemt ikke umuligt med en flot indsats, men podiet vil han få meget svært ved at nå, selv om det er tæt på med en fjerdeplads, som han nok også får svært ved at beholde.

Noget af det samme gør sig gældende med Gesink, som er født den 31. maj 1985 og der for Neptun i spænding til Solen i lighed med alle, der er født den 31. maj, uanset årstal.

Frank er født den 9. december 1986 og Har Saturn på Merkur, som dog også holder lidt pause, men stadig er aktiv. Men Neptun udløser nu hans spænding mellem Mars og Saturn, så han bliver sidst af de tre og de må nok alle tre tage sig en pæn pause efterfølgende, hvis de vil undgå skader eller træthedsperioder.

Interessant er de alle ført i 1986, som for alle mennesker udgår en Saturn-runde. Saturn er i gennemsnit ca. 29 år om at tage en hel runde om Solen. Og den alder er meget vigtig for de fleste, måske især dem, der han Saturn i spænding i deres fødselshoroskop. Her er det meget vigtigt, hvordan de griber sagerne an, når kriseplaneten hærger. Frank har meget stærke spændinger til Saturn, så han skal lære nogle væsentlige ting i livet nu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar