søndag den 5. juli 2015

Touren igen


Dramaet kører fra dag ét. Astana sendte ganske kontroversielt den dopingmistænkte rytter Lars Boom af sted i stedet for at pille ham ud af løbet, som man retteligen skal. Noget af en sensation, må man sige, men hvad siger horoskoperne?

Boom har nogle helt fantastiske transitter og mener ret sikkert, at han klarer frisag – han har ikke gjort noget forkert. Det, der er problemet, er hans progressioner, hvor Solen er i gang med at udløse spændingen til Mars/Pluto-konjunktion. Astrologisk set kunne det sagtens forholde sig sådan, at han er uskyldig, men at han bliver så meget påvirket af virak, at han ikke kan lave så god en præstation som han ellers ville kunne. Eller at han i det mindste ikke er klar over, at han har lavet noget skidt. Sidstnævnte er dog ikke et gangbart argument i den sidste ende. Det bliver godt nok spændende at se, hvad der sker med ham. Lægger man både hans, Fuglsangs, Nibalis og faktisk også Vinokourovs horoskoper sammen, tyder det på, at han er uskyldig, og at de har en god sag, men jeg mangler selve holdets horoskop. Kender nogen til dagen og året for stiftelsen, hører jeg meget gerne.  

Noget andet er, at løbets starttid i hvert fald ikke er udvalgt astrologisk – medmindre man ligefrem ØNSKER drama og skandaler. Løbet startede kl. 14.00 den 4. juli 2015 i Utrecht. Her stod Pluto på IC og i spænding til AC. Dermed kommer Uranus, som er i spænding til Pluto, også ind i billedet, og AC er ydermere i spænding til Solen, så løbet kan komme til at lide under en sag, som godt kan være en anden end Booms. Der er et enkelt aspekt, der kan tyde på doping eller anden form for snyd eller løgn, nemlig Mars, der er i spænding til Måneknudeaksen, der går fra 6. til 12. hus (skjulte forhold, stimulanser). Neptun står også for doping, men den modtager ingen spændinger. Men 12. hus og Pluto er inde i billedet, og det kan give ravage, så det batter. Faktisk kan selve mistanken til Boom komme til at udgøre en udfordring i sig selv.

Man må sige, at der er drama på fra dag ét. Man må bare for cykelsportens skyld håbe, at der ikke er udbredt doping i løbet, og det tror jeg heller ikke, men en enkeltsag kan sagtens trække store overskrifter og derved få konsekvenser. Ledelse af Touren har i hvert fald ikke bidraget til at gøre dramaet mindre gennem deres valg af starttidspunkt, hvor blot en time kunne have gydet lidt olie på vandene. Der skulle dog en helt anden startdag til, hvis man skulle undgå den meget udfordrende spænding mellem Sol/Mars-konjunktionen og Pluto, hvor AC/DC-aksen blander sig, og det gør bestemt ikke sagen bedre.

Løbet – og dermed cykelverdenen - vil blive konfronteret med fortiden.

PS. Etapevinderen Rohan Dennis fra Australien er født den 28. maj 1990 og har derfor Neptun i spænding til Solen som alle, der er født den 28. maj, uanset årstal. a Neptun er dopingplaneten over dem alle, kan det ikke udelukkes, at han har stimuleret sig på en eller anden måde, måske en helt ny og nærmest ukendt måde, der er svær at afsløre. Pluto står også på Neptun og udløser en spænding til Jupiter, hvilket også tyder på noget lusk. Han satte samtidig verdensrekord for enkeltstarter med en gennemsnitshastighed på over 55 km/t. Han kan nu bryste sig af både en etapesejr, den gule trøje og en verdensrekord, og jeg håber ikke, at han er røget på dopingvognen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar