lørdag den 11. juli 2015

Astrologiske råd til Merkel om Grækenland

Grækenland – astrologiske råd til EU

Nu er klokken ved at falde i slag for de gale grækere, som har spenderet alt for mange penge og derfor nu er havnet i en truende kollaps. Faktisk er de allerede konkurs, men de lever i håbet om støtte fra EU. De har nu – på trods af det forudsagte nej ved folkeafstemningen – afleveret en rapport, som er i delvis modstrid med folkeafstemningsresultatet, og som derfor også er bluff-agtigt, men hvad siger horoskoperne?

Vi har tidligere skrevet om Grækenland flere gange, men det var ud fra horoskopet fra 1821. Faktisk står det hele også tydeligt skrevet i det moderne Grækenlands horoskop fra den 24. juli 1974 kl. 4.00, hvor man sagde farvel til diktaturet.

I 2008 gik Pluto ind i Stenbukkens tegn, og her begyndte den hurtigt at spænde Venus (egne penge) op. Kort efter gik den i gang med Pluto (andres penge, skat, pensioner), som står sammen med Månen (fædrelandet), så her eskalerer alle de tidligere fadæser vildt. I 2011-13 spænder den både Merkur (logik, tænkning, kommunikation) og Saturn (karma, skæbne) op. Og nu står den så på DC og øver enorm indflydelse på Grækenlands forhold til omverdenen. Det vil sige, at både hjemlandet og udlandet er i voldsomme spændinger så store, at der reelt ikke er nogen vej ud af moradset – og dog.

Derfor er de også – realistisk set – på vej ud af Euroen, men som vi skrev tidligere, er der en enkelt mulig løsning, nemlig Angela Merkels Tyskland. Man må jo give grækerne ret i, at tyskerne løb fra enorme erstatningsbeløb under krigen. Ikke alene til grækerne, men til alle de besatte lande. Det kan godt være, at tyskerne er dækket ind rent juridisk; det er de sikkert, men det er de naturligvis ikke karmisk set, og heri ligger grækernes mulighed. Merkel er dog i en kattepine, for selv om hun sikkert gerne ville gå videre med flere penge, så kan det blive en glidebane.

Hvad bør Merkel gøre?
Merkel må derfor finde ud af at sætte proppen i ved at fortælle omverdenen, at det er sidste gang, noget sådant vil ske. På den måde får hun lettet lidt mere på Tysklands karmiske byrde. Måske har universet allerede tilgivet dem, det er svært at vide; men det ville klæde tyskerne at gribe fat i læderet og derved få sig nogle gode venner i stedet for at risikere splittelse af markant omfang. Tyskerne kunne gøre det ved så at sige at kautionere for den enorme gæld, og måske få EU til at tage en del af ansvaret også. En kombination af kaution og eftergivelse er den bedste løsning på sigt – set gennem en astrologs menigmandsbriller, som dog måske trænger lidt til at blive pudset, kan jeg ”se”.

EU´s horoskop
Man må ikke glemme, at EU også har været i alvorlige problemer astrologisk set, det har jeg skrevet om mange gange tidligere. Dem progressive DC står på Månen (EU-familien) i Tyren (værdier) i 8. hus (andres penge). Månen er medhersker over 10. hus (mål). DC udløser Månens spænding til Uranus (frihed, oprør). Derfor risikere man en alvorlig splittelse af EU, og DET kan blive endnu dyrere end løsning af den græske gældskrise.

Dertil kommer de tidligere spændinger, herunder Plutos spænding til Solen for et par år siden, hvor der var krise i flere middelhavslande. Dette har stilole og roligt udviklet sig til noget, der kan medføre en familiekrise i EU, og den vil blive forværret, hvis der ikke finde en god løsning på situationen i det hellenske rige.  


Jupiter (storhed, rundhåndethed) danner nogle fantastiske aspekter i Merkels horoskop i denne måned, så kære Angela Merkel: Bolden er hos dig, og den ligger lige til højrebenet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar