fredag den 17. juli 2015

Pluto - her, der og alle vegne: New Horizons!


I sidste uge skrev vi en del om Plutos kraftige indflydelse i denne tid på grund af de stærke spændinger, den modtager. Alt imens fløj New Horizons forbi transformationsplaneten og tog nogle unikke billeder, der kan komme til at betyde, at Pluto - som forudsagt her på bloggen – får sin status som planet tilbage – en status, som blev fejlagtigt frataget den i 2006 under den internationale astronomiske kongres i Prag. Der kommer dog til at gå en ”rum” tid, før dette vil ske. Der skal jo lige sluges et par kameler, hvis det kan gøre det.

Nu er vi som astrologer ret ligeglade med, hvad astronomerne finder på af narrestreger. Vi kan jo se med et halvt øje, at den VIRKER som planet – endda en meget stærk én af slagsen. Bare spørg dem, der har den lige nu, og som er født midt i Stenbukken, Vædderen, Krebsen og Vægten. Det vil sige omkring den 5.1., 5.4., 5.7. og 5.10. Der er et par dages forskydning her, fordi tegnene begynder på forskellige dage i måneden. Men hvis vi så korrigerer for dette ved at sige, at det er fra den 3. til den 7. i de fire tegn/måneder, så er vi dækket ind. Så er der ganske vist nogle af tegnene, der LIGE er blevet færdige med Pluto, og andre, der lige er begyndt, men det kan en astrolog hurtigt regne ud for dem, der bestiller et horoskop. 

Virkningen holder i ca. 2 år, og vi kan her nævne nogle Væddere, der er født omkring den 3. april, og som derfor har fuld gang i Pluto. Det er fx Bjarne Riis og speedwaykøreren Nicky Pedersen. Racerkørerne Jan Magnussen og hans søn Kevin er begge født i de pågældende dage i hhv. Krebsen og Vægten. Politikeren Lars Barfoed har lige været igennem en sådan periode, hvor han gik af som formand for De Konservative, blev skilt og fandt en ny kæreste – og nu blev han vraget ved sidste valg. I øvrigt var der også bøvl med den lejlighed, han overtog på Frederiksberg i forbindelse med skilsmissen. Den fik han måske fat i på et lidt alternativ måde. Venstre-politikeren Troels Lund Poulsen er født den 30. marts, så han havde den for 2-4 år siden, hvor han måtte tage orlov fra Folketinget på grund af mistanke om engagement i Thornings skattesag, som dog aldrig blev bevist. Men han har skadet sit image mærkbart, og mange har mistet tilliden til ham. Han blev valgt i Hedensted-kredsen kun ganske få stemmer foran Fatma Öktem, som havde fortjent en bedre skæbne. Hun blev offer for Venstres tilbagegang på grund af mistilliden til Løkke, så hun må stå forrest i køen, hvis der fx bliver brug for en ny ligestillingsminister – hun var ligestillingsordfører og har i øvrigt også en Plutospænding i denne tid, selv om hun ikke er født i en af de nævnte perioder. Det skyldes, at det kun er Solen, der er taget med i eksemplerne, og der er en del andre planeter, som Pluto OGSÅ kan spænde op.  Læs på bloggen om et væld af andre eksempler.

Iran, Grækenland og Pluto
Næsten samtidig med rumsondens passage forbi Pluto skete der to væsentlige, historiske hændelser på kloden, som begge har at gøre med Pluto (atomkraft, storkapital, andres penge, konkurser). Atomaftalen mellem USA og Iran faldt på plads – forhåbentlig da, det vil vise sig. I hvert fald er det ikke problemfrit, når aftalen er indgået på så stærke spændinger, men vi håber, det vil lykkes at håndhæve aftalen.

Hvad angår Grækenland blev der og for et par dage siden indgået en aftale, da det græske parlament stemte ja til ordningen, som EU har udarbejdet, og som udgør noget af en hestekur. Det er helt urealistisk, at Grækenland nogensinde bliver færdig med at tilbagebetale de enorme summer. Derfor må Tyskland – som vi tidligere har skrevet - på banen på et tidspunkt for at få ryddet op. Man kommer ikke uden om gældseftergivelse på et tidspunkt om ikke ret længe. Det er ikke anbefalelsesværdigt at indgå aftaler på stærke Pluto-spændinger, det kan meget let give grus i maskineriet på sigt.


PS. Det ER nu rørende, når en aftale indgås efter klang tids tovtrækkerier. Hvad angår Iran-aftalen er der gået hele 9 år. Man kan virkelig håbe, at New Horizons færd kan påvirke menneskehedens fremtidige forhold til de plutoniske kræfter, som i bund og grund vil os det godt. Det føles bare ikke altid sådan, fordi vi er vanedyr og hele tiden kræver materiel fremgang, som ikke er Plutos egentlige ærinde, i hvert fald ikke, hvis adfærden ikke er bæredygtig. Så bliver den på et tidspunkt splintret af Pluto, der vil være nødsaget til at skride ind – for vores alle sammens skyld. Men se, om vi forstår det… 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar