søndag den 26. juli 2015

Uge 31 astrologisk set

Indhold:

Information
Ugehoroskoperne forsinket – kommer mandag morgen
Ekstra Facebook-service med gave
Dåbs- og navngivningsbøger med gave
Nyt fra antikvariatet
Efterlysning af seje unge
Nye og gamle billeder af Pluto – kæmpe forskel!
Ugen, der kommer
New Horizons - og nu Kepler
Ulykker på Mars/Uranus-spændingen
-          Biografdrab i USA og flystyrt ved Tokyo

Information
NB. Driller det med at læse teksten, så kan du bruge dette link til bloggen: http://www.astrologihuset.blogspot.com

Ugehoroskoperne forsinket
De er forsinket på grund af sygdom og udsendes derfor først mandag morgen. Vi beklager.

Ekstra Facebook-service med gave
Vi har besluttet at gøre noget ekstra ud af AstrologiHusets Facebook-side, og det blev en stor succes fra dag ét. Vi lægger nu de daglige horoskoper op hver dag. Det sker normalt sent aftenen før, så også dig, der står meget tidligt op, får glæde af tydningerne. Hvad angår tendenserne for hele ugen, kan du altid finde dem på http://www.astrologihuset.blogspot.dk
Der er også lagt et tilbud og Astrologimagasinet HOROSKOPET på tilbud, og det gælder årgang 2015 som e-magasin. Og specielt for Facebookvenner får man et gratis horoskop til en værdi af 149 kr. Desuden får alle abonnenter 10 % rabat på stort set alt, de køber i AstrologiHusets Boghandel og på www.astroshop.dk

Dåbs- og navngivningsbøger med gave
Alle, der bestiller personlige børnebøger (dåbs- og navngivningsbøger) inden 31. juli på www.astroshop.dk, får en gratis bog om astrologi i børnehøjde med gratis, hvis man sender en separat e-mail, hvor der henvises til Facebook. Bogen er skrevet af den store astrolog og psykolog Liz Greene og koster normalt 158 kr.

Nyt fra antikvariatet – dvd´er med Claus Houlberg
Nedenstående dvd´er i Claus Houlbergs store serie blev oprindeligt solgt for 200 kr. pr. stk., undtagen ”Anvendt Astrologi” og Horoskopets symboler, sidstnævnte indeholder 60 timers suveræn astrologi. Vi har sat dem ned til 90 kr. stk. Det handler om disse ubrugte dvd´er:
Anvendt astrologi
Aspekternes logik
Astrologi som videnskab
Astrologisk filosofi
Astronomi for astrologer
Dansk astrologi
Danske astrologer i renæssancen
Det astrologiske Tempel
Horoskopets 6 store planeter
Horoskopets dekanater
Horoskopets esoteriske herskere
Horoskopets Fem Porte
Horoskopets korrektion med Simpel aksekorrektion
Horoskopets symboler
Hvordan får jeg overblik over synastri?
Karakter og etik og de tre kors
Klinisk astrologi
Planet-par og triangler
Planeten Ceres
Planeten Eris
Planeten Jorden
Planeten Jupiter
Progression og Transit
Selvstændig som astrolog
Terapeutisk horoskoptydning – KvadrantmetodenAlternative bøger i virkelig god kvalitet, der lige er kommet ind i dag:
01.   Ingrid Ortmann. - Meditation for alle. Inkl. CD
02.   Adyashanti,  - Sand Meditation. Inkl. CD
03.   Rhonda Byrne, - The Secret 4 cd
04.   Ingrid Ann Watson, - Elsk ham igen.
05.   Almuth Huth og Werner Huth,  - Drømme
06.   Majken Matzau, - Stresscoaching
07.   Jonette Crowley, - Ørnen og kondoren, en spirituel rejse
08.   Rikke Dinnetz, - Lykkelig NU
09.   Keith Harary og Pamela Weintraub, - Klare drømme
10.   Greer Allica, - Det er let at meditere
11.   Adam, - Drømme healeren
12.   Peder Bundgaard, - Guide til den spirituelle rejse
13.   Pernille Schnoor, - Miss Perfect
14.   Kenneth Stenlund, Kom let i form
15.   Anna Mejlhede og Nastja Arcel, m- Kys dit kaos
16.   Githa Ben-David, - Tonen fra himlen
17.   Maria Sveland og Katarina Wennstam, - Happy, Happy, en skilsmisse bog
18.   Florian Tathagata Schlosser, - Dialog om væren
19.   TV2, - På rejse med sjælen, - har du levet før?
20.   Martabolette Stecher, - Bare gør det!
21.   Majbritte Ulrikkeholm, - Pilgrim i hjertet
22.   Lise Baltzer, - Hjertet i mindfulness.
23.   Hans Lyngsgaard, - Johannesvejen.
24.   Lisbeth Ejlertsen, - Flow, følg glæden og energien
25.   Marie Steenberger, - Spis efter din kvindetype.
26.   Karen Burke, - fast og stram krop
Skriv til astrologi@astrologihuset.dk og reserver bøgerne/cd´erne. Så får du også priserne på de bøger, som lige er tilgået antikvariatet. Vi kører efter først-til-mølle-princippet.

Efterlysning
I næste nummer af HOROSKOPET hedder temaet: De seje unge. Kender du et usædvanlig sejt ungt menneske fra 16-30, må vedkommende gerne sende sine astrologiske data, så ser jeg på det og vender hurtigt tilbage med et svar. Har du ideer til mennesker et eller andet sted i verden, der kunne komme på tale til et sådant tema, har dette også interesse.


Se forskellen på de nye billeder af Pluto:

Ugen, der kommer
Ugen slægter de forrige 2-3 uger en del på, da Venus nu begynder at gå baglæns set fra Jorden. Det vil sige, at den igen nærmer sig det aspekt i de kommende uger, som den for kort tid siden slap. Den udløser spændingen mellem Jupiter og Saturn. Aspektet bliver ikke eksakt før i næste uge igen,  det vil alligevel kunne mærkes i indeværende uge på trods af den manglende nøjagtighed.
Man skal passe på, hvad man køber og især investerer i af større ting i den kommende tid, både fordi Venus (penge) går retrograd, og fordi den udløser den nævnte spænding. Det vil sige, at købekontrakter (Jupiter) skal læses grundigt igennem, så man ikke køber katten i sækken. Dette vil især gælde dem, der er født i slutningen af de faste tegn: Løven, Skorpionen, Tyren og Vandbæreren. Men også af dem, som har andre planeter end Solen placeret sidst i de faste tegn – det kan man se på sit horoskop.
Mars har passeret det eksakte spændingsaspekt til Uranus, og den er også stadig virksom. Så mange laver overilede handlinger og beslutninger, ikke mindst dem, som er født ca. 15-25 dage inde i de kardinale tegn: Vædderen, Krebsen, Vægten og Stenbukken, som starter på lidt forskellige datoer. Vædderen fx den 20.-21. marts, Krebsen den 22.-23. juni, Vægten den 22.-23. september og Stenbukken ca. den 22. december. Men her gælder det også, at de, der har planeter stående 15-25 dage efter disse datoer, bør være forsigtige – og ikke alt for hurtige på aftrækkeren.  

MANDAG
En stille dag, som begynder med at Månen spænder Neptun op, så mange har lyst til at trække dynen op over ørerne, når man ”vågner” – og så bare sove videre til langt op ad formiddagen.

TIRSDAG
Kl.15.37 står Månen flot til Jupiter, og så kan man fornøje sig med et hurtigt lille selskab eller tage en tur ud i naturen midt eller sidst på eftermiddagen – men tag gerne af sted først på eftermiddagen, hvis du vil have det fulde udbytte af det flotte aspekt. Kl. 20.47 går Månen ind i Stenbukken, og så kommer der for mange, mere ansvar og forpligtelser ind i billedet i et par dage, og det kan være på trods af, at man har ferie. En time senere står Månen flot til Venus, så aftenen er en tid, hvor hyggen breder sig.  

ONSDAG
Midt på dagen står Månen godt til Neptun og øger intuitionen og fantasien for mange. Aftenen er noget forskellig fra dagen, bortset fra at der er en del indadvendt aktivitet hos mange. Månen rammer her Pluto og øger passionen og intensiteten. Nogle kan også blive udsat for modvilje og direkte afvisning – enkelte vil opleve at blive lagt på is, sandsynligvis på grund af jalousi.

TORSDAG
Alle morgen- og dagtimer er noget urolige, og det kan være resultatet af noget, som begyndte i går, da Månen ramte Pluto. Nogle negative følelser kan vise sig ret hårdnakkede og krævende at få til at forsvinde.
Det kan være en noget stressende dag, hvor det gælder om at slappe af, når det er muligt. Aftenen er helt anderledes på grund af Månens harmoni med Saturn, den rolige og tålmodige planet, som gerne forpligter sig, tager slæbet og har stor disciplin. Kl. 23.40 går månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og uafhængighed – og for at være sin egen på den originale måde.

FREDAG
Kl. 12.43 er der eksakt fuldmåne, og det kan give urolige følelser, der kan stresse nogen, fordi mange vil være fri og uden for mange forpligtelser.
Det er også dagen, hvor Venus går ind i Løven – sidst på eftermiddagen. Det giver storsind og generøsitet, og mange vil gerne vise de store armbevægelser. Venus går baglæns, så man skal passe på ikke at have alt for høj cigarføring, som kan vise sig at være dækningsløs.

LØRDAG
Dagen begynder fint med Månens harmoni med Uranus, der gerne vil være sammen med venner eller anden gruppeaktivitet eller interessefællesskab. Aftenen er derimod ganske flyvsk, og mange vil overdrive – og slippe ret dårligt af sted med det. For Månen står på én og samme tid i spænding til både Jupiter og Saturn. Har man for store armbevægelser (Jupiter), vil Saturn hurtigt pille dem ned igen. Saturn står for de små, men sikre armbevægelser, så lov ikke mere, end du kan holde.

SØNDAG
Her har vi ugedagen med de fleste astrologiske faktorer, så der bliver lidt mere gang i den end på en almindelig søndag i ferietiden.
Kl. 00.36 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage i følelsernes vold. Mange er indadvendte og (dag)drømmende. Sidst på eftermiddagen står Månen på Neptun, og så er der virkelig fokus på den indre verden, intuition og drømme. Det samme gør sig dog gældende om aftenen, hvor Månen er i harmoni med Pluto, som fordrer lidenskaber og dybe følelser.  Så er det dagen hvor Merkur er i eksakt harmoni med Uranus, og det giver en anden dimension, så mange er meget opfindsomme og nytænkende, måske især dem, der samtidig bruger deres intuition. Det er også dagen, hvor Saturn er stationær og begynder så småt at gå den rigtige vej igen. Så bliver det lettere at tage ansvar og i det hele taget forpligte sig – og at sætte sig langsigtede mål og nå dem.

Først New Horizons, nu Kepler
Nasa har gjort et opsigtsvækkende fund. Det er rumteleskopet Kepler, der har opdaget en tvillingeplanet til Jorden, som nu hedder Kepler 452B, hvis overflade minde meget om Jordens. Den er 60 % større end Jorden og det nærmeste, Nasa har fundet, hvor liv kan eksistere. Der er fundet 11 andre planeter med mulighed for liv, men ikke i en grad som 452B. Nu skal man blot have undersøgt planetens atmosfære for ilt.
Pudsigt nok blev det i mandags annonceret, at man satsede målrettet på et finde liv i rummet – og så 3 dage senere fandt man muligheden for, at der eksisterer liv på en specifik planet. Man har helt sikkert haft kendskab til 452B i mandags, men har ønsket at skille de to annonceringer ad – det giver jo altid noget ekstra opmærksomhed.
Projektet med at finde liv i rummet er finansieret af en russisk it-milliardær, Yuri Milner.

Ulykker på Mars/Uranus-kvadratet
Denne spænding er eksakt i disse dage, se indledningen. Vi bringer her et par eksemler på, hvad der kan ske, når hovedakserne rammer denne spænding.
Biografen i Lafayette, Louisiana i USA blev hjemsøgt af en skudsalve den 23. juli kl. 19.30 – ca. 20 minutter inde i filmen ”Trainwreck”. Der lød en skudsalve, der dræbte to mennesker. AC var i spænding til Uranus (pludselige hændelser) og DC stod på Mars (våben, skud, voldsomhed). Ni mennesker blev såret, og drabsmanden skød sig selv. Han var 58 år og psykisk ustabil. Gerningsmanden så filmen og rejser sig pludselig og skød om sig. Han affyrede flere skud, og han var helt tavs under aktionen.
Filmen startede kl. 19.00 med Pluto (død) lige på AC og MC tæt på Månen, som stod i spænding til Sol/Merkur-konjunktionen i 7. hus (publikum). Der har formentlig været ca. 10 minutters reklamer, før selve filmen begyndte.

Flystyrt ved Tokyo
Den 26. juli kl. ca. 11.00 lokal tid styrtede et mindre fly ned i en forstad til Tokyo. Her stod MC lige på Mars, og DC stod lige på Uranus. Astrologisk set skal årsagen på sæt og vis findes 15-20 minutter tidligere, hvor AC stod i spænding til Pluto. Måske er flyet lettet på dette tidspunkt.
Tre personer meldes omkommet ved nedstyrtningen, der skete i et boligområde i forstaden Chofu. Fire personer blev kvæstet. Fem huse og flere biler brød i brand efterfølgende. Ofrene er to mænd fra 5- personers flyet og en kvinde fra et af husene.Ingen kommentarer:

Send en kommentar