lørdag den 11. juli 2015

Touren

TFlere udgåede ryttere - lige efter den astrologiske kogebog

Først blev Cancellara cancelleret, og så kom Tony Martin til. Han udgik efter et styrt, mens han bar den gule førertrøje. Han har en meget stærkt spænding i sit aktuelle horoskop, og det er et såkaldt repititionsaspekt, der altid er særdeles virksomt. Han er den lykkelige ejer af en spænding mellem Mars og Saturn i fødselshoroskopet, og minsandten om ikke transit (den aktuelle) Saturn spænder dette aspekt op. Og sørme om ikke også transit Jupiter spænder samme aspekt op! Det er også meget sandsynligt, at transit Neptun lige nu er i spænding til Månen - og så står der skader på programmet. Ydermere er den progressive Mars (fart, voldsomme hændelser) Er i spænding til Uranus (pludselige hændelser). Alt i alt en grum cocktail.

Martin har været præget af disse spændinger fra starten i løbet, hvor han ikke slog til i hans speciale, enkeltstarten. Også de følgende par etaper var frustrerende for ham, men så kom han lykkeligvis i den gule trøje, hvorefter han styrterede efter et par etaper. Saturn blokerer, forsinker og påpeger eventuelle svagheder, og når den også står for (cykel)bremser, så er det klart, at han ikke kunne beholde den gule trøje ret længe. Han skulle også have brugt bremsen – og ikke kun ”speederen”, som Saturn hader. Og da Mars symboliserer speederen, så det er ekstra udfordrende for ham. Havde han vidt dette på forhånd, kunne han have undgået at styrte, men til gengæld havde han så nok også undgået at komme i trøjen, hvad han jo nok ikke ville have undværet. Knubsene skal derfor ses som en investering, når man er med i verdens hårdeste løb.

Katusha-rytteren Paolini er nu smidt ud af løbet for at have indtage kokain, der ikke er forbudt i sig selv, men man må bare ikke have det i blodet, selv om man kan have indtage det længe inden. Han blev fældet af en prøve den 7. juli, og som vi tidligere skrev, kunne stoffer/doping ikke helt undgås i dette års Tour.


Paolini har transit Pluto, der udløser hans Mars/Pluto-spænding – altså igen et repititionsaspekt! Desuden er den progressive Merkur i spænding til Jupiter, og progressive Mars er i spænding til Uranus. Og så er det, at man skal være meget påpasselig. Han har dog ikke Neptun-spændinger, men Kokarin er heller ikke doping i den forstand, men er dig forbudt at have i blodet, som jeg har forstået det som lægmand. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar