søndag den 12. juli 2015

Eksakte tiden for holdenes start i dag i Vannes

Touren - hjælp!

Jeg mangler en person, som vil tage notater om eksakte tidspunkter på Touren i dag. Specielt holdtidskørsel og enkeltstarter kan man lære noget af astrologisk set. 

Derfor vil det glæde mig, hvis en eller to vil hjælpe med at notere de nøjagtige starttider for de enkelte hold samt hvornår der sker bemærkelsesværdige ting i løbet, fx styrt (hvor og hvornår – vi skal også bruge koordinaterne for at kunne opstille nøjagtige horoskoper). Jeg har den klare hypotese, at vi så kan finde frem til de starttider, der er problematiske - og det modsatte. På forhånd ser det ud, som om der kan komme et par artige overraskelser på grund af den eksakte spænding mellem Månen og Neptun. Der vil være et par hold, der overrasker negativt eller går helt ned, og doping kan være på dagsordenen (Neptun).

Forudsigelse
Umiddelbart er kl. 16.15 det bedste tidspunkt at starte på, evt. også kl. 16.00. Her er det dog ikke de bedste hold, der startet, og det er vigtigt at tage hensyn til. Men de to hold der starter her, vil have potentiale til at lave en god præstation. Kl. 16.45 er det mest spændende tidspunkt astrologisk set, da der både er spændinger og helt fantastiske muligheder/harmonier.

Hvis der er et hold, der starter lige omkring kl. 17.30, er det ret problematisk, da MC/IC-aksen så står i spænding til både Månen og Neptun, hvis man ellers starter præcist. Kl 18.00 står AC tæt på Saturn, og så skal der en uhyre disciplineret indsats til for at vinde.

Det var lige en hurtig forhåndsvurdering. Jeg glæder mig til at lære mere på dette punkt. På forhånd tak for hjælpen.  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar